Page 179 of 652 FirstFirst ... 79129169175176177178179180181182183189229279 ... LastLast
Results 4,451 to 4,475 of 16299

Thread: Formula 1!

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    samo kruzao po stazi i nije imao konkurenciju, znaci bio je sam i trkao se protiv sebe.
    Odlicno si opisao kako je smrdi uzeo bar 4 svoje titule...
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Znaci NAJVECI je tada izvlacio moguce i nemoguce iz bolida,

Ja sam mislio da onda crkne motor a ne da se razbijes :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Odlicno si opisao kako je smrdi uzeo bar 4 svoje titule...
    4 svoje? 1994, 1995, 2000, 2001, 2003 i sad (ako Bogda) 2006?
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by CodeName_22 View Post
    alonzo drugi put uzastopno pobjednik forumule 1, kako ovo zvuchi lijepo !

sto se shumahera tiche, niko ga ne spori kao jedan od najboljih vozaca forumule 1, ali nije ni on toliko dobar koliko je ferari bio superioran na ostale bolide, upravo superiornost ferrarija poslednjih godina, odlazak hakinena su me i natjerali da batalim gledanje formula...sjetimo se shumia i hakinena...pa i nije shumi toliko dobar .... valjda je sada sviima jasno da ferrari nije imao konkurencije a samim tim posle hakinena i nije bilo nekog vozaca ...u svakom slucaju alonzo je ocitao lekciju svima ... mladi ste vi klinci, ima da gledate dosta toga tj .. alozovih pobjeda odnosno bodova
    Potpis!

Quote Originally Posted by CodeName_22 View Post
    ps; mislim da je hakinen bio najbolji vozac forumule 1 svih vremena
    Hakkinen je tu pri vrhu,ali ipak SENNA je naj svih vremena i tako ce uvijek i biti.

On je bio miljenik svih navijaca,bio je prava zvijezda, i sto je najvaznije bio je najbolji vozac do tada vidjen,a i do sad .Steta stvarno sto je poginuo,uzeo bi bar jos 5-6 titula.Bio je mnoooooooooogo bolji vozac od sumija,il da kazem trkac,bolje je,jer bolje oslikava razliku izmedju njih.Mislim da ni najzagrizenijim Shumijevim fanovima nije bilo zanimljivo gledati ga kako od pocetka do kraja vodi trku,sa mnogo boljim bolidom od ostalih,to je monotono i to odvraca gledaoce i navijace.Senna?Ma skoro svaka njegova trka je bila uzbudljiva,nabijena neizvjesnoscu,adrenalinom.mnogo je zanimljivije bilo gledati sennu kako sa zacelja za 10-20 krugova dolazi do prvog mjesta,pritom vozeci tako ostro,vatreno kolko to moze biti,nego sumija kako kruzi po stazi 70+ krugova ne brinuci pri tom ni jedne sekunde o eventualnom gubitku prve pozicije jer mu je bolid bio toliko bolji od ostalih da je bilo zalosno.Naravno, i Sumaher je imao zanimljivih trenutaka i odlicnih manevara,ali ni priblizno kolko Senna.Takodje,Shumi je mnogo prljaviji vozac od Senne i beskrupulozan je, vozi po motu "cilj opravdava sredstva" pa je dosta puta pokusao na prljav nacin doci do svog cilja.Takodje,svjedoci smo da ga je barikelo x puta propustio.
    sumaher je odlican vozac,elita,i njegovi rezultati u karijeri to potvrdjuju donekle,ali ipak kao sto codename kaze VELIKU ulogu u svemu tome ima BOLID koji je bio mnogo bolji nego konkurencija.Kada je mclaren imao konkurentan auto hakkinen i on su se klali zestoko,kao i kimi 2003.
    Senna>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>shumi

Jedino sto me raduje kod kimijevog prelaska je to sto ce imati naj bolid i sto ce moci da konkurise za titulu sve dok bude vozio za ferrari.

Fabia,WTF?
    "Its not how hard you push along the way,its having something in you to finish."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

4 svoje? 1994, 1995, 2000, 2001, 2003 i sad (ako Bogda) 2006?
    racunaj 3 da je ferrari kriv
    "Its not how hard you push along the way,its having something in you to finish."

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

1994 znamo sto je bilo 1995 je Benetton imao cak i bolji bolid u odnosu na ostale nego Renault prosle godine (aj da kazemo da je bio na nivou McLarena prosle godine samo pouzdaniji) ostalo sto veli shaq money rulez.

http://digilander.libero.it/andywebartist/asi/iwhy.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

1. Ode Shumi iz F1
    2. Ode Milo iz politike
    3. Ode Miki iz kuce Velikog Brata

Sta je sledece??? :cry: Ovaj zivot postaje zesci smor :cry:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by ferarista View Post
    1. Ode Shumi iz F1
    2. Ode Milo iz politike

Zaboravio si Fabiju.....

brzi, a sta je ono bilo prije nekoliko godina, bas u Japan, ono izguranje izmedju Prosta i Senne?
    Last edited by Fabia_Elegance!; 08-10-06 at 21:14.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

1. Ode Shumi iz F1
    2. Ode Milo iz politike

LOL LoL LOL LOL LOL LOL

:lolblue: :lolblue: :lolblue:

I veselina D:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Fabia, mozes li da budes bar malo objetivan? Niko ne spori da je Sumaher vrhunski vozac ali to ne znaci da treba da navijamo za njega ili ne daj boze da ga volimo. Alonso je mlad vozac, najmljadji sampion formule u istoriji i to ne mozes da osporis. Ove godine ce opet osvojiti titulu i to sasvim zasluzeno. Koliko je bilo nepravdi prema Alonsu ove sezone? Po tebi, sigurno nijedna..
    Ja nesto ne pamtim (ispravite me ako grijesim) da je Alonso izgubio trku zbog njegove greske, ispadanja sa staze ili sudara njegovom krivicom. To sve govori da vozi perfektno, racionalno, onoliko koliko mu dozvoljava bolid i sto je najvaznije vozi POSTENO za razliku od Sumija. Par puta ove sezone pokazao je Sumaheru kako se vozi kad su imali 'jednake' bolide i dokazao da je VELIKI vozac. Buducnost je pred njim, meklaren trenutno nema konkurentan bolid, ali sam siguran da ce Alonso i iz takvog bolida izvuci maksimum i sigurno vise pokazati od Kimija... Zivi bili pa vidjeli!

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Arrow

samo sam htio da pozdrawim Fabiju.. i da mu poruchim da nije imao potrebe onaj mejl da mi shalje
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by mc_esseny View Post
    samo sam htio da pozdrawim Fabiju.. i da mu poruchim da nije imao potrebe onaj mejl da mi shalje
    Ali, jednostavno, MORAO SAM!!!

good, Lojzek radi greske, jutros je radio jednu na izlazku iz 130R, pa 2 prevelike greske u Monzi....i td. Sampioni to ne rade.

Ove godine je kaznjen nekoliko puta, rekao sam da Massi nije smetao ali kaznili su ga. To je nekorektno ali ebga....
    NAJVECEG su kaznili u Hungaroring jer navodno je obisao 2 bolida pod zutim zastavama....a znas li ti da kad je Lojzek vidio NAJVECEG iza sebe, kocio je naglo samo kako bi ga on obisao i dobio kaznu, znas li kako je kocio, zamalo da ga udari Kubica koji je bio iza njega.

Vas sampion i kako kazete najbolji trenutni vozac ebe majku sefu Renola, timu, Fisicu jer kako on kaze: VOZIM SAM I NEMAM POMOCI.
    Pa najvecui vozac treba da se bori sam, a ne da ceka pomoc od drugih vozaca.
    Da li ste primjetili sta je rekao posle Monze? Kad su to rekli sampioni? Jel to stvarno sampion? Nije, on ne zna sta znaci viti sampion.
    Danas sam primjetio kako NAJVECI pozdravlja svoje navijace, ne znam jeli bio nervozan ili nije, mislim da je bio, i on opet hoda bez nervoze, ide u box, prica sa svima i rukuje se sa svima. A Lojzek? kad je on to uradio?
    Pogledaj mu facu u Imoli, za 40 krugova nije mogao pretec NAJVECEG, a imao je brzi bolid od njega, za punih 3 sec (posle prvog pita).
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zaboravio si Fabiju.....
    nisam, to sam prokomentarisao odje: https://forum.cdm.me/showpost.php?p=471868&postcount=5

da se ne ponavljam

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Pa najvecui vozac treba da se bori sam, a ne da ceka pomoc od drugih vozaca.
    Cekaj znaci najveci nije najveci?!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Alonso ima pravo da se ljuti na mehanicare jer je zbog njih izgubio vecinu trka! Bas me interesuje kako bi Miki (Sumaher) reagovao da je bio na njegovom mjestu, tj. da je imao ovakve mehanicare.. Bojim se da se ni u meklarenu nece usrecit sa njima ali sto je tu je..
    Ne znam sto ce ti ta prica o pomaganju kolega iz svog tima!! Alonsu pomaze Fiziko a Masa samo odmaze Mikiju.. Jos kad bi to bilo istina... Eto samo danas pogledaj koliko je Masa odmogao.
    Iznenadio me prijatno danas Miki kad je pozdravio sve mehanicare, navijace..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

najveci je po vama najveci a to je Lojzek.
    NAJVECI je nesto drugo, sasvim drugo.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by good View Post
    Bas me interesuje kako bi Miki (Sumaher) reagovao da je bio na njegovom mjestu, tj. da je imao ovakve mehanicare....

Iznenadio me prijatno danas Miki kad je pozdravio sve mehanicare...

Sam si odgovorio na svoje pitanje. To nije bas isto ali on ne bi radio neko ****** kao Lojzek.
    Last edited by Fabia_Elegance!; 08-10-06 at 22:55.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pozdravio ih je iz jednog jedinog razloga, sto oni nisu bili krivi za njegovo odustajanje. Da je bilo suprotno, mislim da bi ih strijeljao jednog po jednog..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

A koliko njih je ubijeno na V.N. Austrije 2003?
    Last edited by Fabia_Elegance!; 08-10-06 at 23:11.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pozdravio ih je iz jednog jedinog razloga, sto oni nisu bili krivi za njegovo odustajanje. Da je bilo suprotno, mislim da bi ih strijeljao jednog po jednog..
    pozdravio ih je jer mu je ovo predzadnja trka, no aj sad...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

procitao sam na jednom pouzdanom sajtu da Bridge gume proizvode veliko trenje sto je dovelo do kvara Shumijevog motora!!! Agrrr, opet gume!!! :mad:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

procitao sam na jednom pouzdanom sajtu da Bridge gume proizvode veliko trenje sto je dovelo do kvara Shumijevog motora!!! Agrrr, opet gume!!! :mad:
    Motor je usisao previse vlage u Kini i za to su otisli neki hidraulicni djelovi.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

1. Ode Shumi iz F1
    2. Ode Milo iz politike

Ima boga!!!!! Josh kad bi AC.Milan nekako ispa iz lige...............

Thanks Thanks Given 
    6,708
    Thanks Thanks Received 
    6,401
    Thanked in
    2,688 Posts

Prijatelji :devil:

Jel moguce da cemo najruznijeg da gledamo jos samo jednu trku :devil:
    Ne mogu docekat.
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Michael reacted like a gentlemen!

The Italian press on Monday paid tribute to 'captain' Michael Schumacher, after the retiring German's last title attack went up in smoke on lap 37 at Suzuka.

Sports daily La Gazzetta dello Sport praised the 37-year-old Ferrari driver for the way he coped with his first engine failure in 111 races, which all but mathematically hammered the nail in the coffin of his eighth championship crown.

''He thanked his team for their efforts on the saddest day of the season,'' La Gazzetta wrote.

Tuttosport said Schumacher behaved like a 'true captain' after the failure by hugging his colleagues and not running away or losing his temper.

The newspaper wrote: 'Schumacher is a gentleman', while Corriere della Sera noted that he 'embraced his mechanics instead of criticising his team'.

La Repubblica was critical of Ferrari, however, after the Italian team 'let Schumacher down in the most important moment'.

Predictably, the Spanish press pedalled a similar line in rejoice of countryman Fernando Alonso's Check-Mate for the title.

El Mundo said Ferrari had 'committed Harakiri', which is a form of traditional Japanese suicide involving slashing a sword across one's stomach. The daily Marca, meanwhile, admired Schumacher for 'accepting defeat like a man'.

Luca di Montezemolo:

"Logically I am very sorry for what happened only a couple of laps before the end of the race when Michael was clearly at the front of the race. I'm sorry for him who once again had a fantastic race, showing that he is not only the best but also an extraordinary man. I'm very sorry for the team that didn't commit any error. At the beginning of the season I said that I wanted a

I am very proud of the incredible way the gap has been closed over the last months, with an effort from all our men and our partners beyond compare.
    “Unfortunately today, this work was halted which penalized us deeply. Ferrari knows how to accept being defeated just as they know how to celebrate victory. And it is a day like that, that gives us even more determination for the future. Our championship ends with the last metre at the Brazilian GP, Forza Ferrari!"

Jean Todt:

The Japanese Grand Prix hadn't been kind to the Scuderia. "Big disappointment," was Todt's summary. "Starting the race with Felipe Massa and Michael Schumacher on the first row, we were expecting a better result than the second position of Felipe.
    "Two things that had a big influence on the final result was the breakage of Michael's engine, which was tough, on lap 36 when Michael was leading after the last pit stop."
    Todt admitted that there had been no warning of the failure, just after Michael's second pit stop. "Sudden engine failure. We don't know the exact cause. I hope we can find it but I must say that the engine has been quite badly damaged, so it might be difficult to find the cause, but it's too early to know that."
    When it was pointed out that somebody had calculated that it was Michael's first race engine failure since 2000, Todt smiled at the irony. "So it did not come at the right time!"
    Massa had suffered a cut in a tyre, so he was brought in three laps early. "We had to stop him earlier than planned because he had a slow puncture on one of his tyres, so for safety reasons we had to stop him, and when he came out of the pit lane, he was behind a slower car which made him lose time."
    "But that's racing," continued Todt.
    "We know that to win races, to win championships, we need performance, good tyres, good team, reliability, good drivers and today we did not have good reliability and we paid the highest price and it's our mistake and we have to accept it. The others did not make a mistake and they are in front, so there is logic."
    Todt admitted that it wasn't easy to take such a result at this stage of the season but that one must accept both success and failure. "We are in this business for many years, so when you have success, you must be happy. When you don't, you must turn the page. And sometime you must remember the unbelievable period we have had: success, friendship, unique relationship. We are lucky people to be able to exercise our passion, knowing some more difficult things happen in the world, so we must give a weight to each single thing."
    Todt agreed that it had been looking so good after qualifying, where the Ferraris set the two best times and shattered the lap record. "It was looking good but we knew that between one lap in qualifying - we didn't know the level of fuel of the others - there were a lot of parameters we didn't know but we knew we were going to probably be quicker in qualifying. Saying that, for the race we had a pace which was good enough to secure what we wanted, unless a problem occurred, which did occur."
    TAKUMI

Page 179 of 652 FirstFirst ... 79129169175176177178179180181182183189229279 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks