Ljudi 12.07 imao sam status posiljke Departed county of origin, da bi danas 17.07 status bio Despatched to overseas( Country code ME). Znaci li ovo da je tek danas posiljka napustila kinu. Meni je pisalo da je napustila 12. sad mi ovo nije jasno.
Jel zna neko sajt kao sportdirect za kupovinu patika, da je cijena ista sa postarinom a ako je i moguce i manja. Znam za zappos ima li jos koji da je provjeren i dobar.
Ovo radim da bih i tamo pogledao izbor patike posto na sportdirect nema brojeva za neke modele.
Ljudi 12.07 imao sam status posiljke Departed county of origin, da bi danas 17.07 status bio Despatched to overseas( Country code ME). Znaci li ovo da je tek danas posiljka napustila kinu. Meni je pisalo da je napustila 12. sad mi ovo nije jasno.
Da tek danas je napustila Kinu...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Hvala, dako dodje do kraja mjeseca singapurska je posta raspala![]()
Ja sam neki display uzeo 3.07. i poslat mi je SG postom (sa kojom sam do sada bio jako zadovoljan). 8.07. dispatched to overseas. 15.07. se pojavilo na trackingu nase poste. Od juce u express posti, cekam postara...
Edit: upravo donio postar 20.07.
Last edited by Ben Dover; 20-07-17 at 10:01.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Isto i kod mene, 02.07. narucio, 8og dispatched a 15 stigao paket kod nas, tek jutros se pojavilo slanje na domacu lokaciju![]()
Da sam narucio kad i vi, mozda bi mi taman sad stiglo![]()
Preporuka za neki bas jeftini android tv box?
Imam Toshibu Smart Tv medjutim youtube je ukinuo podrsku za taj model televizora i ne radi vise...Znaci box bi sluzio samo za gledanje youtube-a i eventualno pustanje muzike na soundcloud...Nista mi drugo ne treba jer mi ostale stvari rade
Znaci bilo kakav uredjaj sa 1/2gb rama i neki najobicnijim procesorom moze da zavrsi to...720-1080p, 4k mi ne treba
Pdv je 19 a od nove 21%, carina samo 6% i neko kaze dobro je kad ne naplacuju carinu do 22eur a pdv mu je ok?
Ovim su obuhvacene poštanske posiljke obzirom da neko rece da su izuzete od ovog zakona, nema razlike uvezli robu na granicu/aerodrom/postu, isti je zakon
Njak Njak Njak
Jel radi ebay prodaja za nas? Ksd prodam nesto kapiram da nas paypal i dalje ne funkcionise sa primanjem novca na kartici a da li taj novac moze makar na paypal racun da legne?
Bih da iskoristim neki kupon na SD, da li se zna da li je počela naplata PDV-a preko 22eur i ako nije, kad će?
Kao predlog mora da prođe proceduru, do tada samo šibaj.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Čini ti se
Napisah gore kako nam je prošao PDV na računarsku opremu. Petak doneseno sve po kratkom postupku bez objave u SLCG, stopa od ponedjeljka a od nas iz IT-a niko nikad čuo za to. Posao dva dana stopiran. Zato pitam, zaboravio si dje živimo. Ako neko naručuje ova dva dana neka javi.
Duze citas li ti sta je napisano, usvojeno je vec na sjednici Vlade, nema procedure, glasanja i sl...zavrsena prica.....http://www.gov.me/sjednice_vlade_2016/33 prvi dokument, clan 3. i vidji sto pise na kraju, clan 5.... tako da skupstina, glasanje i ostale price su zamajavanje samo, ovo je zavrsena prica, ceka se da izadje u glasniku i to je to.
Znači od sad kad naručimo nesto od 30e plaćamo dodatno 19% tj od januara 21%?
Ljepota, i opet svi cutimo...
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Vidi sve do 50, mislim da cemo moci svercovati. Dogovoris se sa prodavcem da ti napise manju cijenu. Oni naravno bi mogli da traze dokazz o uplati, ali mislim da nece. Dok sve to zazivi proci ce pola godine. Uglavnom lopovski zakon, nemaju vise odakle. Kad se sjetim takse na mobilne
Onaj telefon stigao u izmjenicnu postu. Dako pokuca postar na vrata u ponedeljak. Preko singapurske, narucemo 07.07, s tim da je krenuo iz Kine tek 17.
Last edited by VanCamp; 22-07-17 at 08:34.
Juce je meni sa SD stiglo, 144 eur sa postarinom,niko nista osim 5E nije uzeo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks