Zeko,
Radim sociološko istrazivanje na temu razlika izmedju sexipila i je8onoga...
Zeko,
Radim sociološko istrazivanje na temu razlika izmedju sexipila i je8onoga...
Nije lako, ali je jako rođaci.
Trazi G tacku, pametnije ti je...
Sent from my Redmi Note 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
Sell the Vatican, Feed the World!
Pazi situaciju, riba sa dobrim tijelom se sunca i pokrila glavu. Sada je li ona sexipilna ili jeboovna?
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ne znam, meni je Buljarice OK. Mozda jer sam sirotinja?
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
I meni je Buljarica sjajan izbor...miči Tripletu, on je samo za Jagnjeću glavu...ili Ričardovu, nisam sigurna kako se zove, al je glava neka u pitanju.
I nek mi ne diraju Nukicu, kamp joj je top!![]()
dako se do neđelje popravi vrijeme, se bih bućnula....
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Voda je danas bila vrh da se razladiš.Preporuke iz Tv :-)
Il Fenomeno
I meni je Buljarica super, e sirotinjo i Bogu si teška![]()
Cao tripli kompleksasu![]()
Vidi dje mi je kamp prikolica vidi dje spavam. Ovo je zivot. Pisam se ja i na Budvu i na ricardove i plaze galije.
Ustanes ujutro odes u more. Pa se vratis kuliras. Onda na ronjenje. Pa malo zaspes. Pa opet u vodu. Kuliras. Odmaras. Za to je more. A ne za milion i jednu sliku sa razniraznih fancy plaza.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Uh, banja... Buljaricu obozavam evo dosta godina... Da mi se vratiti u ono vrijeme prije 30-ak godina... Jos je ljepse bilo cini mi se, jos manje naroda...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
23-4g moja familija kampuje odje. Mene si prvi put doveli kad sam imao 2g. Od tada sam preskocio samo 2-3g da nijesam isao.
Makse druže, kad ulaziš na plažu dočeka te čerga iz onih "kampova", pijače onamo, deru se iz mozga, samo što prase ne obrnu (možda i obrću, nisam zagledao).
Onda kad kročiš na plažu tek slijedi pakao. Familije sa komplet kuhinjom na plažU, otvaraju se pipuni i lubenice, pčele te salijeću sa svih strana zbog toga jer je oko tebe sve tako idilično, djece koja su "premirna". Ko tamo pođe da odmori taj nije normalan. I primijetio sam da ima Roma masu, bukvalno kao da samo tamo idu i pomalo u Sutomore, nemam ništa protiv njih ali zna se đe su oni tu je čerga i nered. Lično se uvjerio, ne morate mi otvarat glavu, smarači.
Najviše sam pošao jer Noir hvali tu plažu i nadao sam se da ću je sresti da bih je smuvao. Šalim se, bio sam s ribom, ništa od gledanja. Niti je imalo što da se vidi od baba
Kad me neko društvo pitalo đe sam bio, je velim Buljarica. Oni: "A đe družee tamoo".
Ali zato Perazića do, mmmm
Last edited by Tripleta; 21-07-17 at 09:28.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
A to sam gledao neki dan,golf neki 7 bruka kako izgleda swiss tablica,muz i zena vade sarme,punjene paprike,kacu sira...
Ja ih pitam zar niste mogli priustiti kakav pristojan rucak od 5€,a odg zena "a sto bogoti,sta falji ovome?"
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da da,malu drvenu,ne imadoh tel sa sobom da slikam
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nek nose pelene, no u torbicu mi bi 5 telefona.
Pelene su na racun one fotografije od prije neki dan...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Maxe, još bi mi kakav virus falio...
Ima li moderatora ođe? Mogli bi malo da udaljimo ove likove pune safre i pizme
Nema plaze kao buljaricke. I zivota kao u kampu.
Oprosti ali odje nema mjesta pominjanju bilo koje nacije po plazama u negativnom kontekstu. Jasno mi je odavno da tebi licno to ne smeta.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks