Evo odma u plac etel.
Sto mu se ovaj nije sklonio / mozda je trebao u publiku da udje..
Kaze ovo mu je drugi put da mi ovo radi....
Oce etel kad on vozi da nikoga nema na stazu i da on jedini moze da koristi DRS.
Evo odma u plac etel.
Sto mu se ovaj nije sklonio / mozda je trebao u publiku da udje..
Kaze ovo mu je drugi put da mi ovo radi....
Oce etel kad on vozi da nikoga nema na stazu i da on jedini moze da koristi DRS.
Ocekujem kaznu za crnu smrdu.
TAKUMI
seb nikako da.u q3 zadnji krug sastavi kako treba....
znaci ako je citavi vikend brzi od kimija onda.i ova razlika nije pola sekunde....vec vjerovatno duplo manja...
Sve je to OK, samo da kazne majmuna i sve OK, ali bojim se da je imun na kazne.
TAKUMI
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Kakav krug Hamiltona, je li realan?![]()
Botas odlicno odvozio.
Sjutra samo lijepo vrijeme da bude i ocekujem drasticnu razliku izmedju Hamiltona i drugog a da ce Botas da napada treceg (etela ili neko iz sjenke)
Lewis izdominira ove kvale.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP
No further action against Lewis Hamilton for alleged #BritishGP Qualifying block and his pole position stands
Pa naravno. FIA ne smije da pisne.
TAKUMI
"The stewards concluded that, while GRO may potentially have been affected by the pressure of HAM at Turn 16, he was not impeded," read a brief note from the panel.
Pazi ti fiju korumpiranu.
Dobro, barem je Vandorne nasamarao Lojzeka.
TAKUMI
Alonsu je svejedno, startuje iz Škotske.
Ovaj covjek je nevjerovatan. Tacno namjerno i bezobrazno provocira kao da hoce svima da poruci da je on nedodirljiv.
https://streamable.com/anz6j
Kako je poletio,tako ce i da padne!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Sjutra kad ih opet pospremi Mercedes > moralni pobjednik bice Ferari.
Njima da crkne motor u prvom krugu pricalo bi se da im motor nije crkao bili bi prvi jer u kvalifikacijama ferari bio brzi u drugi sektor a to im nije ful bilo.![]()
Kao sad jedan kontras tu za ferari sto voli etela.
>Kaze sto bi ono?
Koje?
>Drugi-Treci?
Ne daj Boze prvi da budu koliko su kasnili oni?
>To nije bitno vidjeces sjutra kako ce da lete.
Zar ih nije Hamilton odrao a Botas im bio tu sa greskom?
>Nista to etel je bolji vozac sjutra dobijaju lagano.
Dobijaju kao i predhodne 3 trke.
Kako smaras...
Da kvalitetno trolujes moras imati za to smisla, a i da si duhovit.
Sjecam se kad nas je @Jakuza trolovao na motoGP temu (a i jos na neke) kad je bio onaj incident izmedju Rosija i Markeza mene su suze na oci isle i znam da nas troluje i ucestvovao sam i svoj toj prici jer je simaticno.
Ti si dosadan, izvini sto ti to kazem...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
nevjerovatne kolicine sra nja izlaze iz ovoga covjeka...doklE??? ima li kraja? kako te kuci trpe?
Sam ti ja zivim u 100 kvadrata preko puta tehno maksa na zabjelo pa navrati nedje na kafu ili sjutra pa da gledamo F1.![]()
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ja ne znam sto sjutra pricate kad ih Mercedes oduva...
Cujemo se sjutra 14:01
Pogledao sam snimak iz ovog ugla, Hamilton ga jeste usporio, ali je razlog očigledan, spremao se za brzi krug i gledao je da što bolje uđe u predzadnju krivinu, bez velikog gasa da bi onda nabio gas i krenuo.
https://streamable.com/anz6j
Ali, vremena u Q3 je bilo još dosta, Grozni je imao još bar 7-8 minuta da napravi još 4-5 brzih krugova, ajde da je ovo bilo u odlučujućem posljednjem pokušaju, ali kazniti čovjeka jer se pripremao za svoj krug na pola Q3, kad se zna da će biti još krugova za sve, stvarno bi bilo degutantno, time bi se FIA umiješala direktno u borbu, što naravno, nisu ludi da rade.
p.s. Fabia, da te zamolim, neko kome je idol vozač iz doba najsramnijeg perioda FIA, za vrijeme Maxa Moslija, koji je bio otvoreni antiMclarenovac, koji je Ferariju i Šumaheru, a kasnije i Raikonenu, gledao mnogo što šta i gdje god je mogao kaznio je McLaren, Hamiltona i sl. Nikad neću zaboraviti SPA 2008 i kaznu Hamiltonu.
Last edited by Antikvarnica1; 16-07-17 at 00:08.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks