Pa ako te zanima potrosnja na 100km iskoristis 1, a na 2 pratis potrosnju na veci period, cini mi se max 2500km.
Pa ako te zanima potrosnja na 100km iskoristis 1, a na 2 pratis potrosnju na veci period, cini mi se max 2500km.
E hvala gazda
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jedinica je From start a dvojka na 2000 km. Poyyy
TAKUMI
Ne bi trebalo da je from start, mada sam zaboravio
From start u cuva se ta memorija 2 sata posle gasenja. Poyyy
TAKUMI
ima li bas ogranicenje u km za 2 (tipa 2000-2500km) ili racuna i za vecu kilometrazu, dok ga ne resetujes?
Dont miks grendmas end frogs.
Na moj iz 2014 je trenutno negdje na 2300, tako da vjerovatno ide do 2500 ili mozda vise.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Moram procackat moj bord pa cu vam rec, dvojka ide do 2500, cini mi se.
je li neko cuo ili slucajno poslovao sa ESD transportom?
http://www.esd-transport.com/
imam ponudu za neko auto iz Finske da se posalje tom firmom.
naravno uplata ide unaprijed, pa sam sumnjicav u sve to...
Ko jos ima veleprodaju djelova poput Kreša/Nextauta i saradjuje sa firmama (virmansko plaćanje)? A da ima lager, ne zanima me čekanje od nedwlju dana, to i sam mogu naci po Srb/Hr/Alb.
poslato s Jadrana
U ovlasceni samo![]()
Kakve veze ovo ima sa automobilizom?
Ko radi kroviste? Treba drugu...
A ja sam mislio skroz promijeniti kroviste u crno, radi li to neko? Il ako ima kakav sprej da ovo prefarbam
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Zato sto brkaju ljudi ovu temu
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
E ne znam kako
Nego u bilo koji servis telefona, al ces morati komplet adapter kupiti vjerovatno 5-10€![]()
Rekao sam ti vidio sam temu Pitajte , nisam znao da istu takvu imaju za Automobilizam ,ni obracao nisam paznju vec kad sam kucao mislio sam da je tema gdje se postavljaju pitanja za sve i svata. Mada nebitno je ovo skroz.
Hvala na odg pogledacu za koji sat .
Pomagajte drugari, VW New Beetle, pri brzinama vecim od 50-60kmh kada se blago pritisne kocnica auto pocinje da vibrira ali normalno koci, a kada se jace pritisne tada ne vibrira. Dakle vibracije su samo kada se kocnica pritisne u prvih 3-4mm. Sto je veca brzina veca je i vibracija, osjeca se i na volanu. Ovo je drugi put da mi se desava, prvi put sam zamijenio pola stvari, 200-300e sam dao, i evo opet posle pola godine. Zivim u zgradi pa mi je parking sa ivicnjakom, pa se bojim da je do toga, posto je auto ekstremno zategnuto kao sportsko, pa se bojim da ne trpi ucestalo penjanje, sto mislite?
Vodi ga kod Rajka Ivanovica na tokarenje prednjih diskova. Poyyy
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks