Imaš buseve iz NK za 20e dnevno povratna... Privekri6sa stanicom NK.
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
A kako se vratiti nazad? Pošto bismo otišli na dan samo i uveče nazad.
Hvala.
P.S. skupo 50 €
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Imaš buseve iz NK za 20e dnevno povratna... Privekri6sa stanicom NK.
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Iz kotora je bus 22eur. Dje ces sad u dubrovnik 1000000 ljudi svaki dan
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
Nisam nikad bio, a volio bih sa porodicom vidjeti
A šta mislite da ja ipak odem svojim automobilom iz Tivta (pošto ću biti tamo na odmoru) do Dubrovnika?
PV su table pa se bojim da ga neko iz osvete zbog 1991 godine ne ošteti? Dešavalo se ranije.
Ili ako ima gdje siguran parking i koliko košta?
A bgm parking neki blizu starog grada ce ti biti 5-6e po satu sigurno...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ja sam isao svojim kolima BR tablica,posao do Cavtata,parkirao negdje dolje(nisam placao),onda taxi brodicem obisao lijepo sve do starog grada u dubrovnik,cijena ja mislim da ja povratna bila oko 10€ ali isplatilo se jer smo cijeli dan bili tamo,niko nam kola nije dirao...
Sent from my iPhone using Tapatalk
E to je Bar, a moji (ne smijem ovde da napišem kakvi) Pljevljaci su se obrukali tada dolje i zato i govorim. Bivalo je slučajeva da ih ogrebu ili polome meštani.
A da npr skines tablice
Sent from my iPhone using Tapatalk
Haha
Zna li ko nekog korektnog klimadziju? Nesto je pocela klima da kapa iz unutrasnje jedinice, vjerovatno je crijevo zacepljeno
Sent from my Redmi 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
smijem/ovde/meštani
Sent from my P10 using Tapatalk
Aha. To je uključen dictionary na automatik, pa sam ubacuje riječi. Za riječ Meštani. A za Ovde, tako govorim i pišem. Odvratno mi je: ovdje, nedjelja, gdje (radije pišem đe) i slično.
Last edited by radja; 11-07-17 at 08:20.
Pokusao sam to, ali nije dolje izgleda
Sent from my Redmi 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
Nadji neku malo meksu zicu ili sajlu, skini masku sa unutrasnje jedinice, polako guraj zicu i uvrci je, onda izvadi, uspi malo vode u otvor kroz koji izlazi voda vani u crijevo i tako naizmjenicno. Mozes onda probari sa spoljne strane kroz crijevo ako je pristupacno (ako nijesi dje u zgradu na sprat). Ako mozes dohvatiti sa spoljne strane, kad uspes vodu i provrtis zicom, probaj da povuces na crijevo ustima, kao da kad se vadi gorivo iz auta i probaj da necim kuckas po crijevu. Ovako sam ja uradio po svjetu jednog poznanika iz frigoelektro. Obicno se desi da vremenom u crijevo neki instekti naprave gnijezdo izacepe odvod. Kad sam vidio sto je izaslo iz criejeva nisam moga da vjerujem.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Sa chime da najbolje pokrijem ove rupe ? Probao sam grezu + cement, ali mi je malo predebelo ispalo.
![]()
Probaj ljepilo prvo pa onda izgletuj
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Dje kupit ovo u pg Povoljno da ne cekam![]()
Zna li ko postoji li u Budvu nekakva biblioteka, citaona, neko mjesto dje moze coek sjesti da procita na miru nesto?
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks