Ču Overeem dobio. Šta su ove sudije gledale. A i Werdum umjesto da ga iscuka onamo đe se već predao on se valja sa njim.
Jedan fajt za zagrijavanje. Sjajna ideja i realizacija. Još kad spiderman izvede superman punch
Ču Overeem dobio. Šta su ove sudije gledale. A i Werdum umjesto da ga iscuka onamo đe se već predao on se valja sa njim.
oće li overroid opet na miočića, nije se rastrčavao odavno..
She is only here to annoy herself!
Ispresauhovace ga Miocic opet.. Jedino Velasquez moze skinuti imigranta sa trona, i mozda Jones..
Ispade da nema toga ko ne bi 'ispreskakao' Conora, a Notorius im svima zacepi usta, a i dalje se prica.
meni je sav taj hajp oko njegove i ostalih nižih kategorija presmiješan, kao kad bi se ishajpovalo ko će bit najbolji u 3. englesku diviziju..luton ili barnli
uiiiip, dzabe steroidi, kako ga maleni whittaker ispreskaka sa povrijedjenom nogom!
Daleko je Conor od mjesta medju najboljim mma borcima svih vremena.. Jos nije branio pojas u nijednu diviziju..
Drugi pojas je osvojio zato sto mu je Dana omogucio da preskoci citavu diviziju i ide direktno na Alvareza.. Jeste i to velik uspjeh sam po sebi, drzati dva pojasa iz dvije divizije istovremeno ali svi znaju da ovaj drugi nije zaradio kao onaj u featherweight..
U smislu ikone sporta i samog brenda tu je McGregor najveci ikad, bez sumnje.. 4 najveca ppv eventa u UFC, 3 imaju Conora..
dobar.
Werdum vs Overeem statistika
http://www.fightmetric.com/fight-det...7229e7675eed24
smiješna odluka.tj tragična
Mislim da je ocistio Featherweight diviziju za nekih 40 minuta. 7 borbi mislim da je u pitanju. Pa ne znam je li overrated i je li pound for pound. To sto neko prica o nekom spustanju kilaze, ko da je to neko varanje, to su bas gluposti.
Znaci da Jon Jones vara jer je veci od onih patuljaka za 10 cm i ima veci reach za 15-20 cm.
Pobijedio je Alda u kategoriji od 65 kila , u decembru, a u martu se borio u 77 kila, sa čo'ekom, koji je na dan borbe imao 85.
Znas li ko ce pobijediti Diaza u 170 lbs od onih iz LHW-a? Niko, bez mozda Khabib, jer je to njegova kilaza.
Conor je borac, koji je pretrpio najmanje stete od svih boraca, a ima vec 10 borbi u UFC-u. 6 puta performance of the night, a 2 puta Fight of the Night.
Ima hajpovanih boraca, koji imaju kraci put, ali mislis li ti da se to dobija na lijepe oci? Dzaba ti harizma, ako nemas kvalitet.
Conor Mcgregor je najbolji borac u UFC-u i tu prestaje sva prica.
Samo neko ko ne zna moze da kaze suprotno.
Koordinacija je najbitnija stvar u svakom sportu a pogotovo u MMA.
Mjenjanje stance-a, side kick sa obije noge, low kick sa obije noge, wheel kick sa desnom nogom, svaki udarac rukom perfektan. Rock back, side back, shoulder roll - bokserska tehnika, prelazi iz karate stance-a u muay-thai stance po potrebi i zavisno od borca koji mu dodje. Protiv Alda Karate stance, protiv Diaza drugi put Muay-thai stance sa low-kickovima i laktovima iz klinca, koje nikad ranije nije koristio. Mjenja stilove u zavisnosti od protivnika. Nije jednodimenzionalan borac.
Filozofiju Brus Lija je totalno prihvatio, s razlogom, jer je to jedina pravilna filozofija o borilackim vjestinama. Stilovi u mma-u ne treba da postoje, svaki stil izucavas i treniras i moras da izgradis koordinaciju da ti svaki udarac bude lak kao lowkick.
Stalno se izgradjuju nove sinapse u mozgu, stalnim uvjezbavanje novih udaraca, da bi iz svakog ugla mogao da ''bacis'' odgovarajuci udarac. Kao sto Shogun Rua nikad u zivotu nije bacio side kick ili wheel kick ili superman-punch, kao sto ni Lyoto Machida nikad nije udarao koljenima, laktovima i low kickovima. Treba znati svaki stil i ne biti samo bokser, samo karatista, samo muay thai isl.. Borac nikad ne prestaje da uci, stalno se usavrsava, uvijek moze bolje, uvijek postoji prostor za napredak.
Conor to zna i onaj touch-butt kroz park sa onim joga majstorom je nista drugo nego programiranje tijela za lakocu svakog pokreta. Jon Jones kad je poceo da baca side kick u koljeno, prednjom nogom, i onaj kick daljom nogom, unutrasnjim dijelom stopala ,isto u koljeno, ljudi nijesu znali sta da rade i kako da se brane, jer to nikad u zivotu nijesu vidjeli.
Max Holloway je borac, koji non-stop evoluira, koji je ''najsimetricniji'' borac ,po meni. Tako ja zovem te , koji non-stop mjenjaju stance i isto su opasni i iz desnog i iz lijevog garda, i non-stop mjenjaju stance. Ja kad vidim da borac ne mjenja gard, nema tu borca, to nijesu ljudi za velika djela, to je prevazidjeno vise.
Odgledah onu borbu Rashada protiv onoga Australijanca, cini mi se, zadnja borba ona...Odusevio sam se, kako onaj bivsi dzudista, sta li je, koristi ciscenje poslije direkta, a ima kontra gard, nikad ono nijesam vidio.
Cudo je kad sve znas i mozes da se prilagods drugom borcu. Zna se sa kim ne ulazis u razmjenu i dje treba da koristis karate stance ), zna se da Nate Diaz gazi ravno prednjom nogom i da su leg kickovi nesto sto radi protiv njega, ali sve je to teorijski.
Na 1:15 je ovo kad Kelly koristi ovo ciscenje. Bas dobra tehnika za kontrasa, a rijetko se gleda, . Bas je znala da mu upali u ovoj borbi.
FW titulu ne osporavam jer je tu McGregor od 0 krenuo i pobijedio najveceg fw ikad, u Jose Aldu. Stvar je sledeca, i pored svega toga ne mozes napraviti slucaj da je McGregor najbolji fw ikad jer nema nijednu odbranu pojasa. Pricamo o njegovom mjestu u istoriji, kao borcu, a naravno da je trenutno u top5 najboljih fightera u UFC.
Ne znam jel sansu za titulu u LW dobio na lijepe oci ali zamisli situaciju u kojoj se McGregor penje po ljestvici na kojoj ga cekaju ognjevi poput Barboze, Fergusona, Khabiba, RDA etc. pa tek onda mrtvi Eddie Alvarez..
Mislim da ti, koji znas sport dobro, i drugi trebaju da prestanu da smatraju Nate Diaza nekim ludackim fighterom, kada ustvari on to nije.. On je potpuno prosjecan LW/WW tako da imam puno pravo da vjerujem da bi ga nagrdili poneki iz LW na 170 lbs.. Kad vec pomenu taj McGregorov hrabri poduhvat da udje u oktagon protiv veceg tipa, onda cu i ja pomenut cinjenicu da je Conor bio u full trening kampu dok je Diaz duvao i pio nedelju dana prije borbe.. I to da bude veca bruka McGregor je mec izgubio zbog manjka kardia..
Conor jos uvjek nije all-around borac ali ide ka tome.. Mec protiv Khabiba bi dao jasan odgovor na to pitanje jer ako Conor uspije da "nadigra" Dagestanca u njegovom polju struke, onda se moze reci da je all-around.
Mousasi u Bellator
Frank Mir nije vise u UFC,vjerovatno ce da radi po Rusiji
Ne zna se ko je veci idiot floyd ili conor mcgregor ...
ne bih rekao da su idioti
imam nagon na povracanje kad gledam mcgregora,jedva cekam da ga floyd isprosipa
Obojica su bahati. Ne volim ja ono.
Fedor i GSP su gospoda po tom pitanju, ali nema toga vise
Ovaj mcgregor je makar prica nesto i svoje glave i sto misli, a flojd je prica neke unaprijed naucene recenice i to seta lijevo desno da se prisjeti, kakva je ono predstava bila, glupost teska.
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
Previse se trude da ovo prodaju.. Bokserske konferencije su njesra za one u UFC..
toliko je providno da floyd radi ovaj trash talk na silu,za razliku od mcgregora koji uziva u tome
ovo lici na stand up comedy
Ali oci ovoga ludaka od 0:00 do 0:07 - priceless!!
A sve Floydu govori You're Dead, you're dead! Koji lik. :lolblue:
http://www.espn.com/video/clip?id=19976714
Last edited by avet; 13-07-17 at 19:43.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ali u svakom slučaju odličan show, presmijah se kad Flojd uze Irsku zastavu da se ogrne, a Conor se odmah ufati za Flojdov ruksakblue:
Sent from my P10 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks