Tamo gdje je Rolls Royce, Bentley...
Mi ne pravimo auta od 15-20000, žišku?
TAKUMI
Pa znaci ipak golf nije skup nego lexus?
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Jok, Golf nije skup, Golf VII sa maksimalnom opremom kosta kao LS460 pistolj a opet duplo vise opreme a 100 puta vise ostalih stvari.
I gadno je sto u prvih 10 imamo 5-6 japanaca, a?
TAKUMI
Ali i tri vw-a, posrana.
Ahahah cega se dodajte, znas li ti koja je temperatura u rezervoaru 3 metra u zemlju? Kap jedna vode ne smije da bude u rezervoaru bilo koje ozbiljne firme i vrse se dnevne provjere, ni kondenzacije....Znas li kako? Ok nacuo si za temperaturnu korekciju, ali sad trebas da shvatis sto to znaci. A to znaci da trebas da se edukujes. I nije ovo zlonamjeran komentar vjeruj mi, i ja sam razmisljao tako dok se silom prilika nijesam upoznao sa temom. p.s. Eko pumpe u koje se kunes, nabroj mi kojih godina su postavljeni rezervoari? Onda mi navedi materijal istog i zasto je to uopste bitno krajnjem kupcu, po tvom misljenju? Takodje mi navedi 2 marke automata za istakanje, ali jedna da bude npr iz 2004 koja je izbacila milijardu litara i nije se blok motora otvorio, a druga petrolova turska smecara koja se kvari svake 15 dana. Opet, znas li koliko je to bitno? Nikoliko za krajnjeg kupca...ovaj raspali novi ti izgleda ljepse i kao krajnji kupac mislis da ti je nafta bolja, a nije....ista je kao iz onoga staroga, koji izgleda losije, a 10 puta je bolji. Znas zasto nove stanice ne stavljanju aparate stare generacije iako im se isplati jer se ne servisiraju bez ako ga grom ubije? Jer je krajnji kupac (ovca) ubijedjen da mu je bolje da se ovaj sjaji i ima televizor i da je to bolje gorivo...Pogledaj po Kosovu automate, svaki ima televizore i touchscreen i sl, a pisaju naftu okolo koliko su raspad....zavrsavam na ovu temu, imas sve online, edukuj se ako te zanima tematika, pokusao sam vec 2 puta da ti priblizim..p.s. znas li koliko pumpi ima takvanu za rezervoare u CG, i znas li koja je prednost tankvane u odnosu na zatrpani rezervoar?
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Pa da, lijepo mi se slaze uz fasadu kuce, jbg, i komsije se slazu![]()
(nečitko)
zadnjih 6150km, prosjek 9.9L, prosjecna brzina 30.6km/h, od toga 4000km je kroz PG
Meni je 25,3 MPG zadnjih ~2300 milja. Poyyy
A hoces li da vidis prosjek na zadnji tank, PG UL 2 puta sa klimom i oko 40 milja kroz PG?
TAKUMI
Ali kad mi mjere potrosnju pg ul ili nk pg ... A sto cemo cinjet kad se napravi autoput tesko nama kad krene racunanje smokovac matasevo pogledaj mi prosjecnu 3,2
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
smokovac matesevo ce biti 10+
zato ti ja daodh primjer na preko 6000km.... od toga najvci dio PG koja je sto se tice cg masakrkreni stani.......
samo sto nisam naglasio da je automatikmozda ne znaju svi
a ovaj autmatik je pravi penzioner spori... siguran sam da na njega ode minimum litar vise nego na manuelni
meni potrosnja pada zimi, makar po bordu... cim krene toplije vrijeme, grad i klima, ode prosjek odma gore...
inace nisam vozio dizela koje dize radnu temperaturu kao ovaj 2.0dci....sto je fora ne znam...ali jos mi nije bilo zima u ovo auto...
Laze ti taj bord onda - ili ti je auto fenomen.
Zimi je drasticno veca potrosnja nego ljeti (znaci razlika je ogromna)
E sad je drugo sto neko upali kola ujutro ide na posao - od posla do kuce i sto bi se reklo to je to....
Ko duze vozi kola po gradu......Ja sa 10e predjem nesto preko 200km kroz grad - zimi je to oko 150km pogotovo ako vozis kratke relacije..
To da sto on dize brze temp. to spasava ali da ga vozis na krace relacije aj zdrao.
Meni drug vozi lagunu mrci kako trosi evo ja vozim lagunu sad + klima masakrira....
ti nekome da kazes da lazepa makar to bio i bord kupmjuter
a auto mi jeste fenomenomenalno![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks