meni radi,od pocetka gledam na njega,bez ikakvog seckanja
ima li budnih da prate?
meni radi,od pocetka gledam na njega,bez ikakvog seckanja
ne znam sto ce mu ovo.
tacno se vidi da su godine ucinjele svoje, jer se nije oporavio uopsto posle onog kratog udarca mitriona a ovaj lagano iako ga je cini mise fedor jace udario.
tacno kako sam i predvidio,jos da sonnen ugusi silvu i izbacit cu moje prognoze sa mma novosti...
kad fedora onako osasavi jedan maldonado,svaki osrednji teskas ce da ga ugasi,na zalost...
maldonado je dobar bokser vazda bio, ali nije baš umio da to dobro iskoristi u ufc. Nije Maldonado nimalo loš borac po mom mišljenju.
nisam rekao da je los,nego je poluteskas
himna S.A.D. na gitaru, svašta.
nije ga ugusio ali realno se nije moglo ocekivati da silva dobije sonnena bez ikakvog rvanja
kad je sonen presao u side position mislio sam da ce da radi na gusenju ali on forsirao kimuru i trosio vrijeme uzalud,no dobro... po meni sve ocekivano,lise chendlera.
Ovaj sonen je dobro odradio gameplan, da je sto ja na noge sa silvom ovaj bi ga ostetio od batina.
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
ne znam samo sto se silva ljuti,sto nije poradio na parteru i rvanju,nije ovo boks nego mma?!
Ipak ima i pozitivnog sto Fedor nije u UFC.. Izbjegao bi jos vece sramote od ove sinoc..
Kao Mirko sto ih nije izbegao.
Ja mislim da kada su ovakvi mecevi gdje ima politike ka sinoc amerika protiv brazila (sonen - silva) i amerika protiv rusije (mitrione - emilianenko) americki borci se namjerno ne testiraju na supstance, kako bi imali sto vece sanse. Mislim da im se daju tako neke slobode jer je ugled amerike pod pitanjem, ima tu igrica raznih, nick diaz je rekao da u mecu protiv gsp-a neka zena je dosla kao da testira diaza i dala mu neku drogu, on reka ds se cudno osjecao i pisao svu noc, mozda namjerno da ga malo uzdrma da ne bude 100% na nivou da bi ga gsp lakse dobio, takodje na vaganje diaz je tacno mora da ima kila npr. 70, dok gsp je imao 70.9 ali da se kao po nekom cudnom pravilu mice ovih 0.9 i to je kao 70, zasto se ne zaokruzilo na blizi broj 71. Takodje na olimpijske igre americki takmicari se ne testiraju nego kao americka vlada gsrantuje za njih. Zbog svega ovoga pravi prirodni borci ne treba nikad da se bore u americke organizacije. Zbog toga ja postujem nick diaza iako je narkoman, onda bispinga i ostsle ciste borce koji su se vazda borili protiv PED-asa i bili dobri, takvi su oeci za postovsnje.
Poznato je da Bellator ima slabiju regulativu sto se tice PEDs, jos jedan razlog zasto su minijaturni pored UFC, iako u zadnje vrijeme dosta boraca prelazi tamo (Bader,McDonald,itd) .. uglavnom su razlozi neslaganje sa Danom, a ponekima da se "napumpaju" bez podizanja sumnje..
@solid
kakva prica. top. inace gsp je kanadjanin.
u slucaju gso nisam pricao o nacionalnosti, vec o tome da igraju igre da guraju borce koji im najbolje prave pare ili iz nekih drugih razloga, vecina boraca ufc-a zna a manjina prica da se forsiraju odredjeni borci, dok se drugi potpuno zapostavljaju, sto isplatom, sto borbom za pojas itd.
Fedor-u ringu nepobjediv, u kavezu ka zamađijan.
ali cemu onda ona lista kontendera, ufc je u tom sportu posta glavni pa se sad izivljavaju, neka im se pojavi neka jaka konkurencija sa parama koja ce imat te stvari dobro regulisane, pa da vidis kako ce jedno 70% boraca da predje tamo.
Brok Lesnar je u 4. meču osvojio UFC pojas.Skor mu je prije toga bio 2-1.niđe veze
i vremenom bi se ta ista konkurencija pretvorila u ono sto je UFC sad tj. pravili money fights umjesto sampion vs 1.contender..
Da sad McGregor predje u Bellator ili nedje drugo istog sekunda bi dobio mec za pojas.. Ljudi koji vode te organizacije su biznismeni prije svega, a para u ovom sportu je sve vise..
Lawler vs Cowboy pomjereno za UFC 214, koji ce biti masivan..
JDS vs Ngannou na UFC 215...
konor protiv kabiba u rusiji posle meca sa mejvederom, to ce da bude brutalno.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks