Da se uvede avio linija TV-PG; jer drumski stići u glavni grad je - postalo j*beno opasno.
Da se uvede avio linija TV-PG; jer drumski stići u glavni grad je - postalo j*beno opasno.
The more things change, the more they stay the same.
Zna li neko kolika je kvota da je ovaj preticao preko pune?
![]()
TAKUMI
U saobraćajnoj nezgodi na putu Cetinje-Budva kod mjesta Očinići, lakše su povrijeđene četiri osobe.
Kako je saopšteno "Vijestima" iz OKC-a u nezgodi su učestvovali kamion i putničko vozilo.
Saobraćaj se odvija naizmjenično.
Zbog udesa saobraćaj je u jednom trenutku bio zatvoren u oba smjera, zbog čega su bile formirane velike kolone.
Saobraćajna patrola na Zavali upućivala je da se ide u Petrovca.
izvor: www.vijesti.me
Sent from my Motorola 8400
Last edited by wulfy; 25-06-17 at 12:46.
Kad voze ludački. Što je muka? Đe je pogibija? Oće li se stić 5 min.prije velika važnost...ne kapiram!
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Nikad vise ne blicam za radar/policiju.
TAKUMI
Ja sam juce vozio pg-bd e pa kako se vozi to je nerealno, ja sam vozio 90-100 a preticali su me kao da idem 20..
Treba nama one stare puteve vrnut, makadam do budve pa lagano
+1
Sent from Tapatalk
#fakenews
Ako do Bd bilo đe voziš 60, gledaju te kao ludaka kad prolaze, ili misle da ti je auto prokuvalo. Vidim kad me obidje neko, obavezno osvrt udesno da vide ko vozi i o čemu se radi...
Plus ti se zakuca u branik na 20 centi, i forsira te da ideš brže...
Puni ne vidi niko odavno.
Sent from my GT-I9300 using Cafe Del Montenegro mobile app
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Ja kad vidim da neko divlja, blicam vazda, nema murije naravno ali onda legnu na kočnicu momentalno...
Sent from my P10 using Tapatalk
Ja ne kapiram.pa zmureci moze da se vozi vise ovuda kod nas, znas put napamet, na koju foru ljudi ne umiju da procijene sta oni umiju a sta im auto moze...posle 120 letis kroz vrijeme na ove nase sokake, neprijatno ti je za.oci, nemas kontrolu ni nad cim, pametan I zdrav mozak odma salje signal.dosta je...blicam I dalje, za sve, muriju, zastoj, sleper koji je nakupio kolonu a koji sam ja obisao, rupu, odron, valjda je ljudski...divljacima kojima se gine dam desni I usporim, kapiram im znaci...
Udes u sozinu.
Nema kolone kakvi.
Krećem iz Sutomora za 20 min.. Bolje preko Paštrovačke?
TT
Bolje ti je gospocki polako da ne gatas.
Vidji kakva je situacija kad se primaknes skretanju za sozinu.
Prije uru ipo udes na ravnici u Nk kod aerodroma. Isli putem za Krupac. Zna li iko sto je bilo? Po putu komada uzas, jedno auto zabijeno u stub i dva bačena pored puta
Sent from my HTC 10 using Cafe Del Montenegro mobile app
Los dan za golf 6 izgleda.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Kakvi su penali biciklisti, prvo dijete jedno da sam brze isao nasadih ga, kucka u telefon i na mene pravo isao, pa mu se izdrahkasnije starijem coeku stajem da prodje na pjesacki, on 5 sek ne mrda, reko sto sam Vam stao? I pokazuje mi da prodjem, okrecem se u retrovizor tek je posle 10 sek prosao...
Definitivno treba uvesti neko polaganje il kazne za ove bicikliste
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
E ne umijem smislit dovoljnu kaznu za likove sto stoje na pjesacki bez namjere da predju ulicu
O cemu mi pricamo. Vracanje iz buljarice sinoc. To je divlji narod, svi puni gas, ulijetanja, voznja u branik sve sami fandjo i ostali ulicni trkaci. Vdhunac je ulijetanje bmw a pod rucnu u pun kruzni tok u zetu onaj dje pocinje zaobilaznica, pored pet aita a policija onde na prosirenje i nista oni. Aj reko sve sam vidio kad ondje na onh traku za presmjerenje puni gas sluzbena dacija prrtece nas 5 i oce da upane, samo svirnu i mahnu policiji. A makse tamo, sve sto nam se desava izgleda zasluzujemo
Sent from my Redmi 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
...a kad krenes da se vratis pa preko Pastrovske....
Kuda , majčin sine ....![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks