pa im lose... jos mi prica taksista kako imaju toliko posla da onaj dispecer bira da li ce uospte da ti posalje vozilo ako si nedje na periferiji...
no to je taksista...oni svasta pricaju
Ja ostavih auto kod Stanica na tehnicki, jedva taksi dobih.. (4-5) sam ih zvao, sprdnja
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
trebao si mene zvat da te prebacimodatle sam 50m
ja inace taksi rijetko koristim ali kad mi treba obicno se o jadu zabavim da dobijem neki...
Bizbi life hackeru.
Makedonci kupili Mercedes od 600hiljada > mislim da nasi imaju bolja.
Ura.... Sve li se milionima racuna...
Sent from my TA-1021 using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ovaj bulevar ce da bude spas
Zašto?
Sent from my Redmi Note 2 using Cafe Del Montenegro mobile app
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
osjecam da ces da pocnes o tome kako ce da se potrosi 20meleona... i kako tebe ne dotice to oce li ga izgradit ili ne
f6
Mene dotiče više nego raspali turizam. Mada, od kako su montirali onaj kružni dosta je manja gužva ul. Vojislavljevića. Ne pitam ja što mi se ne sviđa ideja no da vidim što narod misli. Da hebe oca, bar smo tu infrastrukturu zaslužili za ovih trides godina penetracije od strane vlasti.
Sent from my Redmi Note 2 using Cafe Del Montenegro mobile app
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Najpotrebnija saobraćajnica u centralnoj CG..
Sent from Tapatalk
#fakenews
Rijesili kruznim? Redovno je kolona do volvoxa minimum, i ceka se po 20 minuta...
Meni se cini da je sa kruznim bolje nego prije, mada bas rijetko idem tuda.
A moguce da jeste, al da su rijesili, nisu
zbog kruzno se progledalo eno onakav nakaradan kakav je. problem su dvije trake kroz zabjelo semafori i ostalo. izgradnjom ove saobracajnice mislim da cemo da progledamo i da ne postoji odavno bolja stvar da se dogodila. kod alijansa lijevo i fino brate niti donje niti gornje gorice a posebno delte i zabjela. top ce stvar da bude.
e sad drugo je sto ce oni da renoviraju zabjelo da tu roknu pare, sire most itd. a onda ovamo 20meleona.
f6
A i fin je kruzni mora se priznati.
Kao zatvorenih očiJu da su ga radili.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks