Sto se radi na ibarsku magistralu.
Tamo skoro svaki 2-3dan neki karambol.
---------------------------------------------------
Ovaj snimak 70% kao da je kod nas > izlijecu pjesaci + biciklisti <
0:55 redovno idu kamikaze kod nas.
Od drustva imam dvije kazne sadjednu za pojas i jednu za prekoracenje
tako da ti ili me u drustvo ne brojis ili lazes
Salim se malo.
Ali u pravu si i ti i ekv.
Kad se vidi policija ili neko ti blicne idu ljudi 10 ispod ogranicenja. Cim se prodje patrola na punu se pretice jadi se rade.
Tako isto kad je presretac u pitanju. Svi slusaju DRS radio i dje kazu da ima presretac ili slicno nesto odmah se tuda vozi 10 ispod.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Sto se radi na ibarsku magistralu.
Tamo skoro svaki 2-3dan neki karambol.
---------------------------------------------------
Ovaj snimak 70% kao da je kod nas > izlijecu pjesaci + biciklisti <
0:55 redovno idu kamikaze kod nas.
Da, a mi se nadamo da će se vozači osvijestit kad tad.
Taman osvijestiš jedne a ono dođu na red još luđi.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Pustam ja pjesake kod kapije od cepuraka kad su prosli ja po gasu ne sad vala puni i to > i cim sam ih pustio pojacavam muziku jer mi je u tripu koliko god sati bilo da smanjim muziku kad sam kod kapije i cim prodjem pojacam i kako idem prema krivom mostu (muzika i zavalio se ja u sic) vidim ja zablicao mi taksista a 100m od mene reko sto je ovome ja mislio zbog svijetala blica kad poce on da se sklanja uz ivicnjak ja pogledam pored mene oce motorista 50-10-150 kubika taj tip da me pretekne i ja na kocnicu i sklanjam se desno i prolazi on izmedju mene i taksiste.
#Katastrofa
Sinoc gledam da nadjem parking iza onih zgrada kod ulice kralja nikole. Idem sporo i dolazi mi auto iz suprotnog smjera mnogo brze pravo na mene, ja skrecem desno koliko mogu a da ne udarim druga auta a on u zadnji sekund dosao sebi i skrenuo je suprotno jer bi me udario iako sam ja vec skrenuo.
Danas, vec sam u kruzni tok i jedna gospodja ukljucuje se hoce pa hoce, samo sto se nismo sudarili i dobro je pa me ne udari neko od pozadi.
Dalje, crveno nam je, kolona auta na lijevu traku , na desnu jedan lik i njemu zeleno da skrene desno on pici pravac pravo a crveno mu je.
Stizemo kod rode tj idea sad i ocemo lijevo da skrenemo iz lijeve trake 4-5auta, lik dolazi lagano iz desne trake i skrece lijevo mimo nas..
Opet na kruzni, lik je unutar kruznog ja iza njega i vidim ga spusta glavu svaki chas gledajuci na telefon. Bas je pametan i kul, da ta poruka ne moze sacekati sekund i to je sto nas ponekad dijeli od ove nesrece i slicnih sekund postaje nekoliko desetina metara kad vozis 100-150km na sat.
Dalje, preticaju ljudi toliko glupo da ih sekunda dvije spasavaju od udesa, da uvijek moram da kocim da bi dao njima prostora da preticu(i kad oce da prelaze mene ili prelaze nekog drugog i ja zbog tih kretena moram da kocim da bi oni mogli bezbjedno da zaobidju neko drugo auto) ne bi li udarili to drugo auto ili jos gore mene, i ovo mi se desava svakodnevno.
Podgorica je puna isfrustriranih, nekulturnih, i bezobraznih goveda. Nije citava podgorica na forum, na ovoj temi ima mozda 200clanova koji pisu ni toliko na 100.000vozaca koji nisu ovdje da pisu.
I da, ovo stanje ce se tesko promijeniti samo jednim mehanizmom(kazne) jer se ovo uci od malena. Potrebna je kombinacija razlicitih mehanizma i mnogo vremena da bi se ovo promijenilo, a toga necemo gledati skorije.
Last edited by siraj; 09-06-17 at 16:27.
Sjedi doma brate.
Sent from my Redmi 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
Izgledacu moracu i da se prepusti voznja nasim crnogorskim sumaherima.
Sinoc udes kod roki pistolata na Zabjelo.
+ danas prije par sati > na semafore kod petrolove benz.. mercedes c klasa prvi model masakriran naprijed vidi se da je vozac dobro udario glavom u soferku.
A dje si ti udesio trojku te ti po auta fali?
Sent from my P10 using Tapatalk
Proziva Markeza kako se slupao, a ovamo mu pola auta fali. Kakav je to licemjer :-P
Sad su se sazalile na tebe![]()
Sent from my GT-I9300 using Cafe Del Montenegro mobile app
Dvije osobe povrijeđene u čeonom sudaru kamiona
Saobraćaj je bio sat vremena u prekidu
U čeonom sudara dva kamiona u Lapčićima iznad Budve, dvije osobe su povrijeđene.
Kako "Vijesti" saznaju, vozači kamiona hercegnovskih registarskih oznaka i valjevskih, prevezeni su u kotorsku Opštu bolnicu.
Saobraćaj je bio sat vremena u prekidu.
izvor: www.vijesti.me
Sent from my Motorola 8400
Opet motorista.
http://volimpodgoricu.me/2017/06/23/...-motociklista/
ne ....opet GOLF !!!
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Evo prije restorana Belvedera mislim da je motorista poginuo.... Ogromna kolona i zastoj...
BMW preko pune a?
Preko pun punane na tri trake skroz skoro i u trecu traku. I kako zatvora da mu ne das...
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Piše da je neka gospođa vozila, ako je tako pričala je na telefon ili kuckala poruke milion posto.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks