Imena?
4 osobe...
kako se ovo izdesavalo?
ne vidim tragove da je neko preletio ostrvo?
Imena?
je li neko stao na sred ulice pa ga ovaj drugi otpozadi udario i bacio u ogradu?
cudno mi je sto su oba auta okrenuta u pogresan pravac, udarena naprijed, nema tragova prelijetanja? totalno nejasno
ja procitah u vijesti da je dijete neko bilo u kola?
Kako može čelo u čelo - ovaj je bio parkiran itd......
Neko je presao u suprotnu traku.. >logično<
Ja ne znam kako ove stvari rijesit. Sad treba stavit ogranicenje 30 jer neka legenda je otisa kontra smjerom a ti familiji vozis. Ne znam nisam pametan. Ovdje ni rada ni znak ni patrola ne pomaze.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Ovdje je stalno policija.
---------------------------------------
Ja sam odavno prestao da blicam dje je policija - svi smanje do mjesta dje je policija kad je prodju odma puni.
I pored delte onamo covjek iz cista mira preskoci ostrvo i po sred nas...
No srecom nije bila tolika brzina...
Ovo odje je stvarno tuga
I sto je najjace ne mozes da reagujes kod takvih situacija, dzabe ti postujes ogranicenje i sve...
Kad krene auto na tebe, milisekunde su u pitanju
ko zna...mozemo mi pisat sad sta god
mozda je nekome pozlilo, srce ga okinulo, mozdani...i samo skrenuo bez ikakve kontrole...
ti ides za svojim poslom 80km/h, vidis nalijece auto na tebe koje se krece istom brzinom...ne mozes da ga izbjegnes, ne mozes da ukocis...
Sa 80 nabost kocnicu, treba ti podosta da stanes, a da skrenes naglo, em nemas dje, em se izokreta bez kontrole
Prije mjesec dana tip na dg bulevar suprotnom stranom gusla, bilo mu daleko sa pola bulevara da ode do Perjanika da se okrene... Golf 2 naravno...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Kako su rekli stari?
Niko te ne moze nagrditi kao nagrdj......
---------------------
Pazite momka koji od 30 postova o udesu nasao da nekom govori nesto vezano za sasvim drugu stvar.
-------------------------------
Ako ti je lakse drug mi poslao sliku - a njemu njegov drug.
Ja ih barem imam dosta za razliku od tebe koji se ne skida sa grupa i ostalih stranica vezanih za automobilizam i postavlja slike kao da je on to slikao a ne izlazi iz haus.
kompleksi malo a bizbi?
...
cekamo da nama smrtnicima bude omogucena ova tehnologija...slusajte koliko ranije upozorava zvuk
> u udesu je povrijedjena djevojcica i trudnica..
Cek pa jesu poginuli ili su zivotno ugrozeni? ***** ti zivot..
Koliko shvatih ovo sa vijesti, poginuli su muž, žena i dijete iz vozila koje je išlo ka pg, a iz vozila koje je išlo ka br poginuo je vozač, dok su trudnica i djevojčica povrijeđeneU saobraćajnoj nesreći koja se oko 15:30 časova desila na zaobilaznici kod Golubovaca poginule su četiri osobe.
Direktor Urgentnog centra doktor Nermin Abdić "Vijestima" je kazao da su u Urgentni blok primljene tri osobe povrijeđene u saobraćajonoj nesreći u Golubovcima, od kojih je jedna preminula.
On je objasnio da je djevojčica koja je primljena u KC zadobila teške povrede centralnog dijela glave i da je životno ugrožena i da je među povrijeđenima i trudnica koja je trenutno u fazi obrade.
Prema saznanjima "Vijesti" jedno vozilo kretalo se iz Podgorice ka Baru, a drugo u suprotnom smjeru.
U automobilu koji se kretao iz Bara ka Podgorici bio je bračni par sa djetetom koji su stradali u udesu, kao i vozač automobila koji je nailazio iz suprotnog smjera.
Identitet poginulih nije saopšten.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Familija i u jedno i u drugo vozilo? Oh, Bože...
Sent from my Motorola 8400
Preminula je ova mala.
Zalosno.
5 osoba ***** li ga
Kakvo nam je novinarstvo jedni javljaju cetvoro drugi petoro, u svakom slucaju velika tragedija, kako stati na put ovome jedino da se oduzimaju i vozacke i vozila, novcane kazne izgleda ne rade nista po pitanju savijesti, budala u glavu ostaje budala jedino ga mozes smiriti da mu oduzmes alat koji ga pravi budalom
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Nemam riječi, pos***** se u državu kad nema snage da makne ubice sa puteva.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks