lol
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
lol
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Kako su se pokazali noviji Peugeoti?
Bas nikoga ne znam da ima ikakav noviji pezo od 2010-2011 godine, taj brend mi je nekako mrtav kod nas, cini mi se da se novi uopste ne prodaju
Vidjeh da je izasla nova 308, ne izgleda lose na prvi pogled
![]()
Ima mi drug 308 crni cesto se vozi po PG, ne gasi ga bukvalno. Mjesecno po 1500km odere s njim. Vozio sam ga i bode mi oči ona kazaljka od obrtaja koja je naopako postavljena. Navigacija ne da je velika no ka tablet od 10" da su ubacili unutra.
Po meni preudoban auto, pozadi ima fino mjesta za osobu od 2m visine. Njemu je 1,6 HDI motor al čini mi se da ima više snage u odnosu na stari 308 koji je imao sa istim motorom.
Ima mi drug 308 - 2012 > kupio ga u roksped prije 3god nije centa ulozio u njega.jeste da mora ali se jos drzi.
![]()
+ mi je doveo komsija prije par dana 308 cc 2014 2.0 160hp mis siva boja dobro izgleda samo mi je mnogo 15hiljada za pezo.
(svidja mi se dispej gore kao kod Mercedesa)![]()
Eo ja za godinu 20000km, 0€ ulaganja2.0 120kw, preudoban, full oprema... sto znam
nisam se pokajao
Zaljubio sam se u novi 3008/5008
A 308 novi je meni prelijep....
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Daleko bilo da morate posle 20k km da ulazete ista....Na sta bi to tek licilo.
Za godinu dana eksploatacije, sem ako je teski krs, nijedno auto nije reper dobrog ili loseg kvaliteta. 5+ godina, 100-ak hiljada je vec nesto drugo i tu se vidi kvalitet.
pa nije covjek kupio auto u salon, nego polovno i presao je od tada 20000...zato i kaze ds nije bilo ulaganja
ja sam nansajmu u bg sad.gledao neki 308, jel to bio ovaj novi ne znam....karavan je bio....ja vam mogu reci da ne pamtim da sam vidio auto iz te klase sa toliko prostora, narocito gepek....
Last edited by E_K_V; 08-06-17 at 08:06.
Ovo u Pg kod atlasa da se napravi. Svaki dan 17 mrtvih i 623 udesa
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Vazda bi se nasao neki pljevljak da proveze auto pravo preko kruznog.
Da se on pita on bi proterao autobus tuda.
A što je ovo unutra moj brate, đe se ispaljuju rakete?![]()
nikako mi ne lezi ovaj polozaj kontrolne iznad volana.... mozda je prakticnije, ali nikako ne mogu da se naviknem...
a sad kad pomenu neko i obrnutu kazaljku obrtomjera... pa jesu li ludi?
Nijesu, Kopiraju Aston Martin
a to je stvar navike sve...mene sigurno ne bi odbilo od toga da kupim auto...ali ne vidim svrhu toga...
a nisam siguran da je alfa to imala...
To s obrtomjerom je zanemarljiva stvar, ne primijetite razliku, po meni veci problem je pozicija cijele table koja je sada(208, 308...) iznad volana, ja na 208 nikako ne mogu da podesim volan da mi odgovara a da vidim tablu onako kako bih htio.
Juce gledah novi 308 gtLine, oduševio izgledom, kakav li je za volanom pitam se.
poslato s Jadrana
Za koji se matrak bune da mi je znati?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks