Ovo kao da je Godzila prošla...
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Sve je meni jasno, ali da neko namjerno ovo uradi...Sto bi bilo da smo svi bili u jedna kola pa da nas je smrskao, ili da je bilo koga pokupio ceono ili u vozaceva vrata...
Ja sam nekakvom magijom uspio da ukocim bukvalno u milimetar...izgrebao me je malo, lajsna otpala, ali sto se veli slavim, dobro smo prosli
![]()
Ovo kao da je Godzila prošla...
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
A đe sindikalnu nekom ko je u stanju ovo da napravi, no bježi kolko iđe moš, da kakvu bazuku iz džepa ne izvadi...
Svakakog li naroda ima.
A ove slike ka u horor filmovima.
Dobro ste prošli, da vam nije ništa.
Sent from my Redmi Note 3 Snapdragon using Tapatalk
Bili smo prije na pumpu, imaju snimak udesa, malo se nesto vidi ali dovoljno...nisu smjeli da nam pokazu ni da nam daju logicno, ali imamo svako pravo sa policijom da dodjemo za dokaze u slucaju problema...
Rekose da je bio nedje u bandice i da se opjanio pa upao u neki kanal, pa su ga momci neki vadili...i onda je dosao u grad i uletio u nas
Blago mu u pamet.
Koji kreten.
Sent from my Redmi Note 3 Snapdragon using Tapatalk
Po danu malo bolje da se vidi
![]()
Danam sudovi nisu kakvi jesu pa da fino svi podnesete tužbu, za ugrozavanje svega i svacega, a kola tek na kraju, pa da ga osusite da radi za sve vas narednih 10 godina! Govedo mogao je da pogasi života... Pi!
poslato s Jadrana
Laz - upada kod keta po 150km a ne moze auto iz suprotnog pravca da izbjegne.
Na pricu on sve moze - ali kad dodje stani-pani trt.![]()
mani me se debilcino klasicna...
ima li sta da ti ne prokomentarises i da se ne mijesas?
kad me vidis da svojom greskom udarim nekoga pisi sto god oces, do tad cuti, presrao si i bogu i narodu
Juce se crna golf trojka vracala u rikverc u izvidnicu da joj sto ne promakne, samo sam gledao da neces dje ti izac
Last edited by Laz; 04-06-17 at 18:07.
Imas ti ovdje pofino stete. Naplati sve i fullu. A od junca ce kasnije se sve refundirat. No ce bit da ne radi nidje ovo govedo
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Taj junac, ako ima osiguranje nece puno osjetiti jedino ako mu nije registrovan auto onda je nadrljao a sa druge strane, sto kaze Tom da nam je sudstvo kako treba kao sto nije, cekala bi ga pozamasna kazna nego sam ubijedjen da ce proci sa kakvom minimalnom. I dok tako prolaze bice ovih sranja na ulici.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Na kraju će biti ,,psihički neurančuljiv zbog emotivne krize'' ili nešto slično. Dobro, u krajnjoj nekoj liniji ajde da je tako, no kome se dostavljaju dokazi da ide na terapiju? Oh, wait...
Sent from my Motorola 8400
Laz sto padas na bizbijeve fore?
Tinejdzer kojeg su kao malog maltretirali u skoli i kuci. I sad lijeci svoje komplekse odje na forum.
On vozi 200 golfa trecom pa onda napise da je max speed 140 iako ima chip. Onda proce kako svaku noc drugu u auto vozi. A vozi komsijice kuci sto rade u aromu i ideu pa mu kazu roditeljima e kako vam je zlatan onaj mali dovezao me kuci sinoc. Predivno dijete.
A to sto on vozi drugarice radi sexa, svaki put kad ga on umoci ja cu mu se naguziti jos jednom.
Tvrdim da je nevin jos (tj nije hebao, jer su njega kecali kad je mali bio)
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Milo mi je sto sam vas spoIo kao sve za ljubav - da vam nije mene ne bi se gledali.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
koje ce tu teme da se otvore - kvota da nece pricati o kolima 1.01> da me nece pomenuti 1.01 nego da mi se ne stuca bicu zauzet.
![]()
mozda bi trebalo da se otvori jedna tema koja bi se zvala
- Dozivljaji biznismena zabjelskog -
i dje bi nam bizbi pisao o svojim dogodovstinama, i postavljao slike svojih quad xenona i sl... nesto tipa da covjek ima svoj blog u okviru ovog foruma...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks