Eno prevrnuti šleper preko Paštrovačke
Sent from my Motorola 8400
Eno prevrnuti šleper preko Paštrovačke
Vozim na relaciji Petrovac - Budva, usput tri udesa, jedno čukanje ispred mene na bečićkom bulevaru (auto zakačio autobus), dok mi je žena putovala od Kotora do Budve uz zastoje jer je bilo udesa (na Žutu Gredu najveći). Jel moguće da niko nema osjećaja za vožnju po kiši?
Evo kod Manastira Morace udes...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Udes na bulevar u Bar citroen C4 bjese bas nagrdjen
Sent from my iPhone using Tapatalk
kakve su ovo brzine kroz centar grada, sto je ovo
f6
Tu je neko napravio prekršaj na semaforu i plus brzina koja je bila sigurno velika, jer je nemoguće ovako rasturiti auto pri brzini od 50kmh.
This time next year we'll be millionaires
Mio zna li se ciji je citroen?
Inace odje se vazda desava da neko prodje crveno, juce je bila takva situacija, da se napravila guzva u sred raskrsnice, jer oni koji skrecu lijevo udju u raskrsnicu i ne uspiju da prodju jer je iz suprotnog pravca (iz centra grada) uvijek 5-6-7 auta i dok oni prodju, ovima se upali crveno a da to i ne znaju...
Mada odje je brzina kamiona presudna, 70-80 je isao sigurno, jer se vidi kocenje, pa udarac u c3, pa onda u butik, znaci jedno 40 metara je sto kocio, sto udario citroena i jos onako uspio da razvali kamion o zid... Srecom se ovo dogodilo u 6 ujutro, da je u ovo doba 5+ povrijedjenih/mrtvih...
bas ne kapiram sto je s glavom ljudima...
Dobro da niko nije ovdje kritično (valjda) jer se po kamionu vidi kako ga je sabio! Vjerovatno je "vatao" zeleno od Šusnja a C3 sjekao ka centru.
Problem ovih semafor je i sto se ne pali zeleno u isto vrijeme s obije strane, obratite paznju.
poslato s Jadrana
Preminuo ovaj momak.![]()
Katastrofa, vidim 18 godina ako je tacno sta pisu i neki jaki motor bar mi se tako cini sa nekog snimka na RTCG
Mali Koča.....tragedija...ne ide 18 godina i KTM 990.... 😔
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Ko je ovaj mali? Iz Podgorice?
ja cuh: da je vozio (brzo) na zadnji, nalecela djevojka (na pjesacki valjda) i da je izbjegne, zakacio je i pao. Ona je slomila ruku..
Podignut biciklista na haubu pa na soferku.
Cudi me to kod nas se vozi bajsiklistickim stazama + kad se prelazi na zebru spustaju se sa bicikla i ne voze ulicom-bulevarima.
E da je samo ruka... No ključna kost, glava i da ne nabrajam sad. Đevojka je u lošem stanju, a rekoše da je u komu sad kolko je istina pitanje je.
Inače ovaj momak što poginu sa motorom ima sliku sa ona 2 momka isto što poginuše sa motorom. Vele da su dobri drugovi bili i sva 3 odoše sa ovog svijeta na motor...
Prije neki dan šetam Ulicom Marka Miljanova (ulica do zgrade opštine). Prolaze pored mene ogromnom brzinom KTM 990 SMR i još jedan motor. Ne znam je li bio ovaj dečko, ali ko god da je bio, letio je. Ti ljudi voze 100, 120 onakvim ulicama. Mislim da je to ravno samoubistvu.
Last edited by Lackie; 29-05-17 at 16:57.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks