Page 547 of 1402 FirstFirst ... 474474975375435445455465475485495505515575976471047 ... LastLast
Results 13,651 to 13,675 of 35035

Thread: Iz raznih novina III

Thanks Thanks Given 
    2,049
    Thanks Thanks Received 
    6,299
    Thanked in
    2,928 Posts

Quote Originally Posted by ASC View Post
    Realno, prdnjava oko zastave je neopravdana.

Postavio je na svoju kuću. Ne radi se o uvredljivom sadržaju.
    Nije ni zvanična zastava druge države tako da se ne krši zakon. Mada je i taj zakon glup i trebalo bi ga ukinut.

Sa druge strane, namjera tipa je jasno bila da se inati i provocira imajući u vidu da je odabrao baš danas da je postavi, i očigledno je u namjeri uspio.
    Trebalo je ovo ignorisat.
    Može li ta zastava koštati 300 eura (maksimum)? E, kada si u stanju da ovoliku frku napraviš sa 300 eura onda nešto duboko nije uredu sa sistemom. Od mene toliko.

Sent from my Motorola 8400

Thanks Thanks Given 
    1,227
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    533 Posts

Gledam sad rješenje FZO po kojem treba da mi vrnu 4,5 eura za lijek koji je plaćen skoro 15 eura. Znači, maksimalna nabavna cijena tog lijeka je 3.8 eura a u apoteke košta skoro 15. Dvjesta posto zarade bem ti. U BH i Srbiju košta oko 5 eura, inače. I ja sad treba da razmišljam o nekakvoj zastavi i o nekakvom liku što prodaje gaće iz auta u Perast. I treba da se zgražavam nešto. Vala kad živimo u zemlju dembeliju treba dobro razmislit prije no što čojek krene da palamoodi.

Sent from my Redmi Note 2 using Cafe Del Montenegro mobile app
    Yes, I'm in need of something
    But it's something you ain't got​

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

http://www.vijesti.me/vijesti/blic-v...dgorici-939218

Mašala, stižu parice. Ako je i naprave nadam se da će imatio dio gdje će se moći peći prase da se makne srbadija barska (i njima slični) sa ulica. Jednim udarcem 2 muve.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Raulio View Post
    Gledam sad rješenje FZO po kojem treba da mi vrnu 4,5 eura za lijek koji je plaćen skoro 15 eura. Znači, maksimalna nabavna cijena tog lijeka je 3.8 eura a u apoteke košta skoro 15. Dvjesta posto zarade bem ti. U BH i Srbiju košta oko 5 eura, inače. I ja sad treba da razmišljam o nekakvoj zastavi i o nekakvom liku što prodaje gaće iz auta u Perast. I treba da se zgražavam nešto. Vala kad živimo u zemlju dembeliju treba dobro razmislit prije no što čojek krene da palamoodi.

Vjerujem, ali isto..
    Srpski lekovi sedam puta jeftiniji u Crnoj Gori?!

Antibiotici, lekovi za pritisak i srce, tablete za lečenje čira, antidepresivi, ali i mnogi drugi lekovi domaćih farmaceutskih kuća jeftiniji su u Crnoj Gori do šest-sedam puta nego u Srbiji, saznaje „Alo!“ Naime, građani koji su letovali u Crnoj Gori ostali su u šoku jer su lekove na moru u privatnim apotekama plaćali mnogo jeftinije nego u državnim apotekama u Srbiji.

Paprene cene samo u Srbiji | Foto: Oksana Toskić

Tako je Ivana Stejić iz Beograda kupila u Crnoj Gori kutiju „enalaprila“, leka za hipertenziju, za pola evra.

- Taj lek u Srbiji košta skoro 300 dinara. Ostala sam bez teksta kada sam videla koja je cena. Nisam se dvoumila, kupila sam zalihu za narednih nekoliko meseci - navodi naša sagovornica.

Ona dodaje da je u razgovoru sa apotekarkom saznala da su i drugi lekovi, poput antibiotika za decu i lekova za srce, čir ili antidepresiva, takođe mnogo jeftiniji, te da mnogi građani koji žive u graničnim područjima dolaze u Crnu Goru da kupe lekove koji se proizvode u Srbiji.

Za ovakvo stanje sa cenama lekova u Srbiji odgovorna je, kako ističe Vukica Stevanović iz Farmaceutskog jezgra, država.

- Država je ta koja propisuje maksimalnu veleprodajnu cenu lekova. Upravo kroz tu cenu leka dešava se i najveća korupcija u zdravstvu. To tvrdim od prvog dana. Problem je u tome što farmaceutske kompanije na tu cenu odobravaju velike stimulacije, koje idu i 30, 40 čak i 50 odsto, tako da se tu stvara veliki prostor za manipulaciju...
    http://arhiva.alo.rs/vesti/aktuelno/...noj-gori/30237

"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    1,227
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    533 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Vjerujem, ali isto..
    Ipak smo mi bratski narodi. Braća po idiotluku.

Yes, I'm in need of something
    But it's something you ain't got​

Thanks Thanks Given 
    913
    Thanks Thanks Received 
    566
    Thanked in
    321 Posts

Sproveo bi ja zakon u djelo. Ne bi mi se nijedna zastava viorila po zgrada ,svadba itd...Albanska se vijori svako malo,jos kad sam skoro vidio onog Pejanovica u Ulcinj (ne znam povodom cega bjese ) naucio pa se obratio na pocetak na albanski jezik !!! Odma bi mi u zatvor pa bi naucio Japanski tamo.

Sent from my GT-I9300 using Cafe Del Montenegro mobile app

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    http://www.vijesti.me/vijesti/blic-v...dgorici-939218

Mašala, stižu parice. Ako je i naprave nadam se da će imatio dio gdje će se moći peći prase da se makne srbadija barska (i njima slični) sa ulica. Jednim udarcem 2 muve.
    a bas tebi smeta srbadija barska gore u župu, ne mozete ulicom proci od njih
    K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by Ispichutura View Post
    a bas tebi smeta srbadija barska gore u župu, ne mozete ulicom proci od njih
    Odakle ulica u Župu?
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    12
    Thanks Thanks Received 
    114
    Thanked in
    43 Posts

Posto se ovaj Markisha razgalamio a zbog preranog bana nije dobio priliku da mu se adekvatno odgovori, ako cita iz off-a da mu porucim: Sem ako nisi trol (sto vrlo moguce jesi koliko si stereotipan), upravo takav nacin razmisljanja, na galamu i kurcenje bez pokrica je i doveo da toga da po Srbima moze svako da pisa i sere pa i u samoj Srbiji. Zasto Albance niko ne sme da dira, ni u CG, ni u SRB, ni u MKD? Pa zato sto su se oni tokom decenija izborili da pridobiju mocne saveznike, sto svakodnevno lobiraju i na taj nacin sire mrezu ljudi koji se bore za njihove interese, sto ne zale para (bez obzira kakvog porekla) da osnaze svoj uticaj. Nijedan narod iz uzeg i sireg podrucja ih po tom pitanju ne moze stici zato sto su oni davnih dana znali sta hoce za razliku od Srba i njihovih propalih eksperimenata sa SHS, SFRJ, SRJ, SCG i sta li vec. Zasto muslimane/Bosnjake ne sme niko da dira? Zato sto je za muslimane bez obzira odakle su vera svetinja, i zbog toga ce najpre u Turskoj imati saveznika dokle god postoje i sto su oni posebno osetljiva grupa, narocito u Evropi da bi se napadi na njih tek tako tolerisali. Srbi se nisu izborili da steknu jake saveznike, nakon vojne agresije NATO i sloma Milosevicevog rezima su ugurani u vazalni odnos prema Zapadu ciji se poslusnici na vlasti neprestano rotiraju. A u tom zapadnom bloku su najgori od sve dece, kao najmanje pouzdani saveznici posto se i dalje potajno nadaju da ce ih Rusija i Putin oslobiditi na belom konju. Tacnije, nadaju se takvi kao ti, posto obican narod samo gleda kako da prezivi, nije mu do te tvoje price, za sta bi znao da zivis u nekoj manje zadrtoj sredini ili da manje visis na netu.

Thanks Thanks Given 
    6,295
    Thanks Thanks Received 
    6,824
    Thanked in
    3,267 Posts

Najlakse je lajat onima koji zive o drzavnom trosku i onima koji zive od majcine i oceve penzije.

Sent from my SAMSUNG-SM-G935A using Tapatalk
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ova tzv.srpska kuca....to je ovo sto se radi pored milenijuma....sto Daka radi ?
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tattoo View Post
    Ova tzv.srpska kuca....to je ovo sto se radi pored milenijuma....sto Daka radi ?
    Ne, to su one dvije već sagrađene zgrade kod Milenijuma a u drugu od mosta biće ,,srpska kuća".Tu će biti smještene sve institucije srpske kulture u Crnoj Gori...“Riječ je prije svega o Matici srpskoj, Institutu za srpsku kulturu, Srpskom nacionalnom savjetu, Udruženju knjizevnika srpskog naroda. Tu će biti i srpska televizija, radio, novine, portali, Srpski kulturni centar i druge ustanove”, rekao je Mandić.Posto je u pitanju veliki dio zgrade, koliko sam upoznat, kada ne bude aktivnosti iznajmljivaće se zainteresovanim strankama.Planira se gostovanje srpskih glumaca, umjetnika,književnika,filozofa,pjesnika,Izuzetna stvar za srpski narod u CG, jer je to njegovanje identiteta i kulture.Nadam se da će se po naliku na ovu odličnu priču, napraviti i ,,crnogorska kuća" u Beogradu i da će naša Vlada finansirati taj projekat.Tako bi na jasan i nedvosmislen način potvrdilo da im je stalo do naših ljudi u Srbiji.Pošto smo lideri u regionu, pošto imamo najveći BDP, posto nam je najveći standard , valjda, neće biti problema da , bar, srazmjerno veličini ,,napravimo" našu kuću u BG.Dovoljno je i 200 hiljada eura...toliko valjda imamo...lideri smo zar ne:highly_amused::highly_amused::highly_amused::high ly_amused::wink:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Super....imace gdje da zvanicno kujunplanove o jos jednoj 1918

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Veskobaru uslovna za pištolj bez dozvole a onaj mučenik deset mjeseci za gram marihuane.
    Ne izlazi mi iz glave onaj jado.
    Nije lako, ali je jako rođaci.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by dahslobode View Post
    Nadam se da će se po naliku na ovu odličnu priču, napraviti i ,,crnogorska kuća" u Beogradu i da će naša Vlada finansirati taj projekat.Tako bi na jasan i nedvosmislen način potvrdilo da im je stalo do naših ljudi u Srbiji.Pošto smo lideri u regionu, pošto imamo najveći BDP, posto nam je najveći standard , valjda, neće biti problema da , bar, srazmjerno veličini ,,napravimo" našu kuću u BG.Dovoljno je i 200 hiljada eura...toliko valjda imamo...lideri smo zar ne:highly_amused::highly_amused::highly_amused::high ly_amused::wink:
    Zbog čega bi postojala crnogorska kuća u Srbiji kad se 80% Crnogoraca odreknu indetiteta čim pređu granicu. Što i ne čudi kad znamo da je na planeti malo takvih govana kao 20% Crnogoraca U CRNOJ GORI (za svaki slučaj sam izuzeo čak 8% tog korpusa, mada je 8% nemoguće )
    Last edited by Rakun; 25-05-17 at 01:52. Reason: "U CRNOJ GORI"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Zbog čega bi postojala crnogorska kuća u Srbiji kad se 80% Crnogoraca odreknu indetiteta čim pređu granicu. Što i ne čudi kad znamo da je na planeti malo takvih govana kao 20% Crnogoraca (za svaki slučaj sam izuzeo čak 8% tog korpusa, mada je 8% nemoguće )
    Pa upravo zbog toga i treba da postoji! Da čuvamo identitet, kulturne vrijednosti.U ljude treba ulagati, moraju da osjete da ih matična zemlja nije ostavila na cjedilu.Biće nas sve manje i manje ako ne brinemo o našima van granica.Mi smo najmanji narod na Balkanu i ako nemamo politiku koja njeguje dijasporu, nema nam spasa.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Pa upravo zbog toga i treba da postoji! Da čuvamo identitet, kulturne vrijednosti.U ljude treba ulagati, moraju da osjete da ih matična zemlja nije ostavila na cjedilu.Biće nas sve manje i manje ako ne brinemo o našima van granica.Mi smo najmanji narod na Balkanu i ako nemamo politiku koja njeguje dijasporu, nema nam spasa.
    Kakva crna dojaspora. Ja pričam o Crnogorcima U CRNOJ GORI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zbog čega bi postojala crnogorska kuća u Srbiji kad se 80% Crnogoraca odreknu indetiteta čim pređu granicu. Što i ne čudi kad znamo da je na planeti malo takvih govana kao 20% Crnogoraca (za svaki slučaj sam izuzeo čak 8% tog korpusa, mada je 8% nemoguće )
    Na ovaj post sam ti odgovorio!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sjutra presuda za pokušaj nasilnog ulaska u parlament 2015g.Što mislite koliko će dobiti godina robije?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jel nema vise smrtne kazne ?

Thanks Thanks Given 
    1,482
    Thanks Thanks Received 
    5,915
    Thanked in
    2,784 Posts

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Thanks Thanks Given 
    1,879
    Thanks Thanks Received 
    5,509
    Thanked in
    2,123 Posts

hahahaha

Svi mediji prenose
    Last edited by ASC; 25-05-17 at 18:22.

Thanks Thanks Given 
    172
    Thanks Thanks Received 
    86
    Thanked in
    46 Posts

Zbilja, zna li Duško engleski? Kako li se iscrnjačio danas tamo klimajući glavom ako ne zna. Souly Marković.
    Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kakva seljačina od Trampa.
    Nije lako, ali je jako rođaci.

Page 547 of 1402 FirstFirst ... 474474975375435445455465475485495505515575976471047 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)