bitno je stavit fensi točkove a instalacije i crijeva ko jebe to se ne vidi
Vidi se da je ulagano u njega godinama.
bitno je stavit fensi točkove a instalacije i crijeva ko jebe to se ne vidi
She is only here to annoy herself!
StoIm kod pravnog pored mene interventna krecemo sa semafora ja malo brze pocinju da blicaju i pali se rotaciA - ja stajem kod moskovskog (da ne duzim nema smisla)
Krecem ja prema zeti i od vodovoda cekam golfa 5 da ga upre da vidim kako ide kukavac od mojeg jer se nije upira 2000kmja ispred njega do 150 posle me preletio kao da sam rucnu digao
jer mi golf ne moze brze od toga
i posle on koci i svira mi > spusta prozor da mi kaze da je na sledeci kruzni prije kalije policiA posteno od njega jos sa djevojkom bio siva barska golf 5 > a ne zna da sam ja na duznosti.
stizemo do kruznog mene zaustavljaju.
(stanje na terenu ok prijatno)
jedem u gastro prije 20min i parkirano auto preko puta i kad smo krecali (drugov auto) preko puta skolijere (nasa traka) zaustavljaju E KAKO JE FINA DJEVOJKA BILA U POL. UNIFORMU MORAM JE NA FB NACI![]()
Mislim da je rekla kolegi da nas zaustavi da bi me vidjela.i ovaj drug ide da duva ona tu bila pored mene reko ocu li malo da popricam sa njom nego reko necu jer bi posle morao da se predstavljam ko sam i sto sam pa da me ne pominje kako je pricala sa:mnom.
![]()
Memoari jednog gejše
Haahahhahhahahahhahahahahhahha, ja rijeci nemam. Cirkus.
Momak se konstantno leveluje.
Sta napravi lik uuuidem da se vratim da spavam
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
ja svaki put procitam u nadi da cu nesto da procitam...al jebi9a
Menjac je - kratkog prenosa iz mjesta mogu lagano trecom da krenem - nabije odma to sto moze..
Trecom ne moze preko 85km
Cetvrtom 120km
Peta tacno 150km 4400rmphct.> zbog toga ga vozim sve petom kroz grad na 40-50km i trosi mi 3l graCke kao da je otvorene voznje.
![]()
Dao je za ovoga BMW-a 2.0dizel > Megana Rs 11hiljada samo presao i to je u garazu bio. 2010-11god u salon ga uzeo + doplatio za bmw.
upload pictures free
image sharing
Pa normalno, doplatio je za auto čoek, trsio se zujalice.
Trsio se zujalice i doplatio za ('auto') > ona zujalica je bila presla 11hiljada kupio je bio i garazu za njega a bmw 520 sto ih ima milion po gradu jos ovaj m branik - bbs felme 19 i opet trt.
Nego dobro stvar ukusa ali zali boze onakvo auto.
Po meni se uporedjivati ne mogu.
forum image hosting
image hosting over 10mb
ali koja je greota držat auto od 20 iljada na ove parkinge đe ti ga svako malo neko udari vratima
She is only here to annoy herself!
Grdnih zgrada i parkinga ne fali.
Sent from my Redmi Note 2 using Cafe Del Montenegro mobile app
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ovdje ga niko udarit ne moze.
+ mu je tu garaza pored.... > ima ovdje mjesta za 100 auta.
Sto ne moze? Kupio je i Porsea i Lupa da ga niko ne udara vratima?
Pricam za sliku dje je Megan.
---------------------------------
Porse je u garazu sad - imao je ovaj BMW7 - Pajera novog - pa ih je makao zajedno sa meganom...
Ovdje ima preko 30mjesta dje te niko vratima ne moze udarati i parking je previse sirok kad se auta parkiraju uz zuvu ogradu i ja pored njih na sred parkinga i opet kola lagano mogu da prolaze.
A sto ti na sred parkinga?
Kad nema mjesta - dodju od sVukuda da se parkiraju ovdje - ali to vise nece moci kad uskoro preduzmem zavrsne mjere.
free image hosting
Cetvorka je auto za trojku.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks