Hvala.
Sto se pg tice mislim da je u novu medicinu najpovoljnije 20e (nisam 100%sig) na krivi most benetonke.
Sent from my Lenovo S60-a using Cafe Del Montenegro mobile app
Hvala.
Koliko kosta da neko ocisti klimu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
20-25 eura. Ali to mozes i sam, ne zaebaj
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
kako može sam Mexiko? Što da joj čini? Da skine ovu unutrašnu jedinicu kako da je opere onako kako je majstor opere?
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
jedino serviser moze sam sebi to ocistiti![]()
Who let the dogs out
Meni je majstor to makao sa zida isprskao nekakvim čudom onako muški ponio je u kupatilo u kadu ako se dobro sjećam i vrelom vodom okupao i vratio na mjesto pa isprskao nekakvom hemijom koja je isprskala zid ali nije nijednu fleku ostavila kad se osušilo...eto ja ne znam bi li to umio sam čovjek...ja ne računam ono pranje filtera neđeljno ili prskanje onim nekim sredstvom za dezinfekciju to radimo ali ovo pranje detaljno nijesam bez prošle godine....i 30 eura je oštalo ako se dobro sjećamdoduše imao je i neki kvar nešto nam je mijenjao, neko dio što pokreće kompresor, pošto nije radio
![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ne avetajte. Skine se plasticni poklopac, u onu flasicu sa prskalicom (kao za stakla, ili kupite u okov onu malo vecu koja se na druka i lakse je prskati s njom, 5 eura kosta) ubacite neki deterdzent, ili smak ili asespsol isprskate po onom saću od klime, pustite da odstoji malo i onda isprskate vodom. ocistite, i gotovo. Sto to serviseri drugaciej rade, osim sto ti kazu, "ovo je posebeno sredstvo za ciscenje"
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ja bi je sam ocistio no me stra kad posle ubacim onaj kabal u stuju da ne izgorim zajedno s klimom.
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Vidi na yt ima li kakav tutorijal da ne zasvijetlis
nothing comes from violence and nothing ever could
Ja cu je ocistit pa cu nasadit babu da je upali, nazivjela se.
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Zna li ko kako ide po zakonu formula za obracunavanje amortizacije sopstvenog vozila u sluzbene svrhe?
Presao sam odredjeni broj km, al unaprijed, bez prethodnog dogovora kako ce to bit obracunavano. Firma uopste nema tu stavku definisanu.
Postoji li u Zakonu CG ta stavka definisana kako se to obracunava, posto imam osjecaj da oni to po vec obavljenom poslu pokusat da obracunaju na svoju ruku i da cu bit zakinut?
Cisto da se pripremim ako budu krenuli da maste...
Poslodavac zaposlenom nadoknađuje troškove u visini visini od 25% cijene litra benzina po pređenom kilometru ukoliko zaposleni, uz saglasnost poslodavca, koristi privatni automobile u službene svrhe.
Najopasnije oružje su ljudi malog kalibra.
Hvala
Naravno da sam uz njihovu saglasnost koristio svoj auto, ne bih to ni lud radio na svoju ruku.
Postoji li ova formula koju si napisao, nedje online, na nekom zvanicnom (sluzbenom) sajtu?
Ako dodje do situacije da se pohvatamo za vratove da im dam nesto konkretno?
Ocete li mi dat br majstora za ciscenje klime posto ustanovismo da ja nisam sposoban za to? :-)
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Frigo elektro, imas na internet nedje, potrazi
http://www.frigoelektro.me/
Last edited by mexiko; 12-05-17 at 22:32.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Promasih topic
nothing comes from violence and nothing ever could
Nosi li ko boxerice redovno? U cemu je fora? Samo cool ili nesto drugo?
Imam tri cetiri pari boxerica (ni sam ne znam zasto su kupljene) koje se obuku jedino kad su sve ostale donje gace za pranje.
Ovo je nesto najneudobnije sto je ljudsko bice izmislilo.
Sent from my SAMSUNG-SM-G935A using Tapatalk
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Glupog li pitanja,ccc,normalno da nosim,protiv znojenja muda!
...
Ne sjecam se kad sam zadnji put obukao slip gace, mozda prije 20 godina.
Al se to jos proizvodi
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Najbolje gaće su one od dva eura na pjacu Adidas što piše na njih. Sive. Landara ona rabota, merak.
Sent from my Redmi Note 2 using Cafe Del Montenegro mobile app
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Mene fasciniraju one sto imaju kao dzep, pa skrotum prakticno dobije siber.
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks