meni na megan 2 su u ovlasteni trazili oko 20 eura za taj mehanizam plus ruke. Iskreno - nije to skupo, a ja nikako da se nakanim...
to im je svima boljka....megane, laguna, scenic.... nisam siguran da se moze napraviti??? znam da su granicnike mijenjali zbog toga..
meni na megan 2 su u ovlasteni trazili oko 20 eura za taj mehanizam plus ruke. Iskreno - nije to skupo, a ja nikako da se nakanim...
Granicnik se mijenja.
TAKUMI
Dje je najbolje da podjem za taj granicnik?
Sent from my MediaPad X1 7.0 using Tapatalk
Juce bio na reglazu u alijans, rece mi momak sa ugradnjom 75 eura, ja namjerno pitah opet.
Kada mi je rekao, ja se zabezeknuo. Pa zar nije bilo to jeftinije prije? On veli jes, ali prije![]()
Jedno pitanje? Dje se setuje sat na megan 2? Zbog navigacije sat mi je na board kompjuteru na kontrolnoj tabli. I nema nikakvih dugmica kao na ove bez navigacije.
Zna li neko?
Niko ne zna kako se sat podesava?
Skini klemu u ponoc![]()
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
niko nema navi stari
p9lite
Imas li komande na volan?
TAKUMI
Ili se mijenja na podesvanja u navigaciju ili klikaj dugmad na volan dok ne pocne sat da trepce, kad pocne onda sa volume +- pomjeras...
Ako nije ni ti onda zadrzi dugme za resetovanje kilometraze 7-8 sekundi
Pokusah sa komanadama na volanu, nista se ne desava koliko god ih pritiskao, to su ustvari komande za tempomat, za povecanje brzine i spustanje sa jedne strane i sa druge strane isto nesto vezano za tempomat "R" i "0" nemam pojma cemu sluzi to![]()
A ovo za reset izbrise sve iz borad comp, ali sat ne dira
Ovakav je volan
![]()
Last edited by Sh0ne; 20-05-17 at 02:06.
Pprebacis na sat i onda drzis R, sat treba da krene da blinka i onda plusom mijenjas.
Inace R ti he Restore speed a 0 Delete speed.
TAKUMI
Pa drzis R.
TAKUMI
Dzabe brate, upalim auto, drzim R i nista se ne desava? :/
Probaj samo da ubacis karticu i da das kontakt.
TAKUMI
a kakvo ti je ovo dugmence iznad lampice za servis??? sitna je slika pa mozda i ne vidim dobro...
imas li meni za podesavanje opcija u autu..zakljucavanje i sl? kod mene u lagunu se tu ulazi kroz opcije bord kompjutera....
Evo sad slike, nema dugme nego je to crvena lampica koja svitka kad je zakljucan
Na kontrolnoj tabbli nema nikakvo dugme. Ovo R drzim 2-3 minuta nista se ne desava, bilo upaljeno auto ili samo sa kontaktom.
Ja ne mogu da vjerujem da je ovako komplikovano podesavanje sata? :dejection:![]()
A brate izguglaj malo. Je li tesko? Ako nema tamo skidaj kleme i pocinuo si.
Sent from my Redmi 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
Guglao, ali izgleda ne umijem, svi pricaju o ovom meganu drugom, na dva dugmeta sto se podesava...
Iznad komadi klime imas displej...tamo imas dva gumba za podesavanje H&M... zatim udari po gumbu reput...![]()
Da dodam posto zagledah i slike te...
Ides prvo karticu ubaci daj kontakt
Sledeci korak da se ugasi radio ili multimedi
Onda koristis komande od saltanja stanica i volume + i- ...
Last edited by injection; 21-05-17 at 22:00.
Kako mi se sviđa onaj Talisman...kakva ljepota od auta.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks