Pricamo li o ovome?
![]()
Ajte malo na podforum Politika...tamo je dosadno![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Pricamo li o ovome?
![]()
Ja udjem 60 i pazim da neko ne krene u tu traku ili neki biciklista kojeg ima redovno. Takodje po koja majka kojoj je tesko preko onih stepenica... Dajte ljudi skalajmo.
Sent from my Redmi 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
Za ne povjerovati koliko svetaca ima na ovom forumu ili ti u nasoj lijepoj drzavi Crnoj Gori
Jbg randy, zbog toga si ti randy a ja se kajem...
Sent from my Redmi 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
Ja drzim rekord na parking kod lakovica a ne po graCkim ulicama.
Sad sam ovuda prosao 145 kad su me vidjeli vozaci sto izlaze sa benzinske i desno sa gorice poceli su da bjeze jedva sam ukocio na 50km.
Oborio sam mu rekodr za 25km i ovo iz sale ako bude pokusavao da mi obori rekord ima da postavim tu ginisov tako da se ne trudi.
Odje se prepreprelagano moze 90/100kmh uci bukvalno isto kao sto uletite 40kmh, tako da ne znam koliko je seat isao ako je ispao iz trake...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Mene onđe isto povuče da dam po gasu, jednostavno je to jedna od onih ulica. Nisam stvarno 120 na sat ali ne znam što je problem bilo kojim autom onđe razvit tu brzinu i proć krivinu, nije oštra, naprotiv, zaobljena ka goozičina K. Kardašijan.
Sent from my Redmi Note 2 using Cafe Del Montenegro mobile app
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ovo nije oštra krivina? Ništa, do mene je izgleda praštajte...
Isto je mislio i ovaj nesrećnik sinoć...
#fakenews
U svoje pero ovuda se sa juzinom prolazilo 110-115,tako da se sa nekom boljom masinom moze bez problema 140
90 posto pg vozi na celave gume..zimske ili ljetnje.. a za mnoge ne vaze zakoni fizike (bizbi ima farove koji ometaju gravitaciju)
cekamo da se zavrsi put pg bd dje ce se brze vozit no do sad a narod ne umije da prati saobracaj...
idem jednom 180 90 iskoci mi zena ostroga mi ja stisnuh kocnicu 2 pamte 2 koce izokreci se..namotaj kontru vratih ga ostroga mi
izadjoh iz kola te onu zenu sakom ostroga mi izlazi joj muz ja puni gas spasi me chip tuning eco razumies ti mene pa puni gas na kokote kod jebodroma sam 210 usa i onda iz brzine izbacio 230 sam se spusta put gorenja besestre!
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Imam li tvoje odobrenje da nocas oborim rekord ovuda i da izbacim snimak da zatvorimo vise ovaj prolaz sto se tice voznje i da stavimo samo za bicikliste na 4tocka.
+ preko puta da napisemo na zid ulica je zatvorena bizbi oborio ginisov rekord - ulica ce biti rekonstruisana za bicikliste.![]()
Imas..golf bless u :*
Ostroga mi pjeske trotoarom tuda idem 12km/h i ne "zadiiiihaaam" se uopste....
jebasmo mu majku....sad ce bizbi da se nalozi pa cemo njega skupljat u komade tuda
Nece nece bistar je onode na palaciku u gastro i bog ga pogleda
Jedino je lose kad se zaletis odje, pa ovi sto skrecu put gorice ne kapiraju da letis, pa moras kocit...je li tako bizbi brate mojjjjj, inace bi se Bul. IVANA Crnojevica ufatilo i 200km ako nema kocenja?
Idemo sad kad svanu dani - jos kad sjednemo napolje ima ruka da me zaboli kad mi sviraju i to ne znam oce li ti smetati i neke djevojke sto budu dosle neplanirano kad se cekiramo ono kao tuda su prolazile fora.
Ada kakve 200 - 190 se fatalo od semafora kod gardena do mantre gore tu idemo preko limita nocas bice uzivo snimak na gore pomenutoj dionici.
Samo nemoj da bude jel ono mirza uiiiip
Ljudi, ta rampa je uska, asfalt je glatak i tu sve preko 60 je "jednom nogom u grob".
TAKUMI
Hahahahahahahahahahah vidis li brate sto lupa Fabia? Ja mislim da bi lexusom mogli i 170 ulecet)
Biciklom kad god oćeš 50-60 tuda možeš proć a ne autom.
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks