Na temu vecerasnje epizode Prison Break-a - OKLE LINKOLNU SAKO ODJEDNOM U SRED ONE FRKE???
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Pa dobro, sto znam, meni je prihvatljivo iako onako dosta nabacano... Racunam da kako se bude odvijalo, poslozice se neka cjelina... Mada onaj momentum od ranije je nemoguce postici... Ma kakvi, ni primaci mu se... Ili previse ocekujemo... Ne znam...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
I dalje im ovo racunam kao propust... Bez ako nijesam ja lud... :-)
Slazem se sa ocjenama kvaliteta ali eto, ipak gledam...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Sigourney Weaver u ovome !!!
how mighty have fallen
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Konačno pogledah American God's, kakav prvoklasni majndfak. Okinuo sam se na scenu sa vikinzima. Ovo će biti zanimljiva serija.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Mozda su joj ponudili velike pare. A mozda je prosto tesko odbiti poziv da budes dio Marvelovog univerzuma u ovom trenutku. A mozda je u pitanju nesto trece. Ona ima 67 godina a to je u holivudskim godinama 167. Gledao sam jedan intervju sa Hopkinsom i bilo mi ga zao nekako kad je rekao da je srecan sto uopste dobija uloge u svojim godinama. Znaci vjerovatno nisu morali mnogo da ga ubjedjuju da bude u Westworld. Prije ce biti da je jedva docekao da mu neko ponudi posao koji traje duze od snimanja filma. Zenama je jos gore jer u odredjenim godinama nece ni da pomisle na njih za neku ozbiljniju ulogu. I onda sa godinama moraju da spustaju standarde i da prihvataju uloge koje u mladosti ne bi morali.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Jedno je ući u Marvelov svijet na velika, a nešto sasvim drugo na mala vrata. Jedno je HBO Westworld, a drugo Netflix Marvel.
Što se tiče godina ima gomila starih glumaca koji redovno dobijaju uloge (Meril Strip za početak) ali takvi filmovi nisu plaćeni po 15-10 miliona
Sent from my SM-G900FD using Tapatalk
još jedna sify serija na NBC-u
Ugh...vampiri za promjenu
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Jel ko gledao ovu britansku verziju House of cards?Jel bolja od americke?
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ao, dobra epizoda AG-a.. Odin stara kurwa, Černobog bogotac![]()
nova Marvel serija
valjda počinje u septembru
Jes, ali to će mu najmanji problem biti
E sad da vidimo kakva je misterija oko treće sestre koja spava.. Znam koncept i znam pravac u kom će da ide serija, što me još više dovodi do toga da ću i knjigu morat' da pročitam.
Aranyelet madjarska HBO serija briljira...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Fenomenalno finale druge sezone Billions, mislim da će treća sezona biti brutalna.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks