Ta mora da ti je s majkom ucila
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nisam ja - ali jeste jedna slatka drugarica sa saltera.
Ta mora da ti je s majkom ucila
nothing comes from violence and nothing ever could
Ako mi majka ima 25god onda sigurno.![]()
Ajde onda zavrsi i meni kod slatke male drugarice od 25 godina da mi progura ovo![]()
Nadji stari broj motora s prosle polise nek ti sad upisu njega i to je to...
Sent from my SM-A710F using Cafe Del Montenegro mobile app
Satelitski resiveri/oprema
Vratiše me u petak sa tehničkog, zbog prskalice na zadnje staklo, brisač radi ali prskalica ne :o
Majko moja, koja je ovo muka. Protekle dvije godine mi isto nije radila, i uredno sam registrovao sve kod istog, sad mu je nesto crvrcnulo i neće živ da pušti dok je ne napravim. Ostalo je sve tip top.
Inače, zadnju prskalicu u životu upalio nisam, na sva kola što sam vozio... niti mi je ikad zatrebala![]()
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
E ajde sad neka neko objasni zbog cega je zadnja prskalica bitna
f6
Preseravanje je sve u vezi tehnickog evo zadnje dvije-tri godine. Da je izvodljivo da napravimo kakav zbor pa da odlucimo da niko nece registrovat kola promijenili bi se brzo ovi sto rade tehnicki.
a mi sa sedanima sto je nemamo ?
p9lite
e ti sto nemas prslakicu ili maglenke to tj e tvoja stvar...ako je imas mora da radi.... e sad meni nije problem to...problem je sto je u saobracaju toliko vzila bez guma, farova, u 10 boja... biceda onda nisu ni registrovana??? ali sto radi onda policija?
Brate ajde maglenka radi ne radi. Ali prskalica zadnja? To mi je jedan od bisera
f6
A oce li meni neko objasnit zasto sedani nemaju zadnji brisac?
Imas ga kao doplatu na neke
Modele tipa
Oktavia. Ali ne radi prskalica... san. Pocece regulaciju sjedista da provjeravaju
f6
ja imam zadnji brisac ali nemam prskalicu.dobro je dok ne moramo mi da ugradjujemo prskalice ako je nema fabricki![]()
Prosle god je momak ispred mene vracen sa Passat karavanom zbog zadnje prskalice tako da to nije nista novo...
Brisac ima a prskalicu nema > e mogu zamislit to auto i toga proizvodjaca sto je stedio.
Ako imas vezu necete vratit pa da skoljku imas samo.a kad nemas onda ce te vratiti zbog bilo kakve sitnice a to zbog prskalice je normalno po meni kao da farove nemas.
Evo dva puta registrovah bez prskalica, tj. ne mogu se nakaniti da ih popravim, i niko ih ne pomenu
this time next year...
Kod mene ima zadnji brisac ali nema prskalica. Najjace da mi kazu stavi, mislim da bi sprdnju napravio jer su me ionako ispizdjeli na prosla dva tehnicka plus sto su mi jos i stetu napravili i urnisali zadnji tocak na njihove valjkove.
imao sam jana pezoa 406 koji je sedan, zadnji brisac....cini mi se da nije bilo prskalice.... e sad racunam da niko nije toliko blesav da ti kaze stavi to![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks