imam ja super ideju!
Da postujes u odgovarajucoj temi mozda?
(nečitko)
Eo dva dana je "prispjelo u postu", postar jos ne dolazi. Aj reko nije mi problem ni ja da podjem kad tamo nema nista na moje ime, mora da nije veli zavedeno pf...
Same old story... Imaju zilion posiljki, a oni se odrijese...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Mogu da shvatim da su zatrpani i da ne salju da slanje odmah, ali ne mogu da shvatim da barem ne zavode sve posiljke odmah, ja sam siguran da nas ima masa nestrpljivih da bi i sami posli odmah da podignemo paket (ja bih vazda), tako bi i oni smanjili troskove i sve ali dzaba...
Pa jesi li vidjeo one tete sto zavode sa bar kod citacem... Sta ce one, ne mogu brze... Da se razumijemo, jako slicno razmisljamo i x puta me giliguz nacerao da podjem tamo, nazalost samo mali broj puta sa uspjesnim epilogom...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Stigao mi paket, btw kome treba, čim vidite na sajtu Pošte da je pošiljka dospjela u Express poštu, zovnete na 442-657, ljubazni bjehu i odmah su mi dali informacije o paketima kada mogu očekivati isporuku, a ako vam se žuri može se i preuzeti odmah paket kod njih. Meni doniješe u firmu, euro platih, zaista je misterija kad se plaća 4e a kada 1e.
Stigao mi je telefon za 12 dana sa banggood-a u postu preko swiss post i pored prvomajskih praznika.Iz HK je otisao u Njemacku i odatle je za dva dana stigao.Ima li guzve u postu?Da odem po njega ili da cekam ?Javicu kakav je telefon kad stigne,....
Ja još nikad nisam plaćao 4€....
TT
iz Bara sam, ocekujem neke pakete.
Jedan je sa bookdepository sa kog znam da je sigurno poslat.
U Barskoj posti sam bio kazu da nema nijednog paketa, dali ima jos negde da proverim?
Kojom poštom si poručio? Kad su poslati paketi?Imaš li tracking number?
Sent from my C6833 using Cafe Del Montenegro mobile app
U računare naravno...
Ovo: Kupljeno 10. marta:
https://www.aliexpress.com/item/Ligh...608.0.0.dRZKYs
i ovo: Kupljeno 20. marta:
https://www.bookdepository.com/Screw.../9780753510995
Ne znam za knjigu, za ovo sa aliexpressa imaš tracking number kad se ulogujes na aliexpress.To ti je do sad sigurno stiglo u cg, podji što prije u postu da ga ne bi vratili nazad.
Koliko bi kostao najjeftiniji shiping iz USA kutije sa ljetnjim cipelama preko ovih sajtova sto posreduju u slanju.
A vjeruj mi da ni ja to ne racunam nego tek kad mi stigne tamo u magacin kod njih, jer sa onim njihovim računanjem ja nikako nisam mogao da se snađem.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
Kalkulator im je dosta precizan, ako uzimate paket na Amazonu npr. onda tu imate tezinu i dimenzije paketa (shipping weight), a ako uzimate nedje drugo dje nemate onda pitate fino
Sent From My Galaxy S7
Kako da na ebayu zatražim djelimičan povraćaj novca? Dobio sam proizvod koji ne odgovara u potpunosti opisu, te sam morao da pridam nešto novca kako bih nadomjestio nedostatak, i sad želim da mi prodavac nadoknadi tu razliku. Međutim, kad izaberem opciju '' received an item that wasn't as described'' bivam odveden na stranicu '' request a return'', no ne isplati mi se da šaljem proizvod nazad.
Stiže mi Beelink GT1 sa GearBesta za 12 dana uključujući i prvomajske praznike i jedan HDMI kabl iz UK za nevjerovatnih 6 dana (Royal pošta, 2.5e je poštarina bila) plus ne platih ništa poštaru, ni onaj euro? Za Beelink platih poštaru 1e a drugom koji uđe 10min posle, ne platih ništa.
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks