Nijesam prijavljen na biro , a ni prošle godine mi u radnu knjižicu nijesu pisali da sam radio , iako sam radio.
A poslodavac alkoholičar , pa svaku njegovu po tri puta provjeravam.
Nijesam prijavljen na biro , a ni prošle godine mi u radnu knjižicu nijesu pisali da sam radio , iako sam radio.
A poslodavac alkoholičar , pa svaku njegovu po tri puta provjeravam.
Ako se ne javiš po rasporedu, odjave te u roku od 7 dana...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Ne razumijem ovo. Na Biro rada se prijavljuješ kad nisi u radnom odnosu i da bi imao zdravstveno osiguranje... A tvoj poslodavac je dužan kad sklopi s tobom ugovor o radu da ga, zajedno sa kopijom ličnih dokumenata, radnom knjižicom i obrazcima, odnese u Poresku upravu kako bi te prijavio u fond Pio i fond Zdravstva. Nema ZZZCG ništa s tim. Traži od poslodavca legalno zaposlenje.. bori se za svoja prava
The more things change, the more they stay the same.
Pošto sam student i pošto se dio penzije vodi na mene preko te linije imam zdravstveno osiguranje.
Znaš kako , odem ljeti na selo da pomognem oko sijena i tako toga i ovo mi dođe kao hobi tih mjesec ipo , dva , još posao nije težak i fino je plaćen i poznajem sve te ljude tamo , pa ne bih da ikome pravim probleme. A prošle godine nikakav ja ugovor nijesam potpisvao , samo im odnio radnu , ličnu i žiro račun u banci.
Dj se mijenja strana valuta kod nas, moze li to u bilo koju banku ili...
Moze, bilo koja banka, a mozes i kod dilera![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Kad se salje slika u direct message na instagram, ono kao na snapchat, ako opalim SS, stize li obavjestenje osobi koja salje?
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Stize![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ne stize. Samo sibaj
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Stize brate.
Tu es mon héro!
ScreenShot
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Moze li se trcati oko kakvog terena,stadiona, bilo djenda samo da je ravno i da jeslobodan ulaz....
Nagrdih koljena na asfalt i ove trim staze, pa po ovakvomevrmeenu trcim u smrdeljavu teretanu
Moglo se u kasarnu u masline
Sent from my Redmi 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
U kasarnu? Ozbiljno?
Stadion Kom-a
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Đe se može odradit štampa na majicu? Ne ono u ogromnom broju, nego jedan primjerak, za dušu.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Imas na FB neka stranica za stampu majici
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks