Werder -Menkengladbah -1 1.5
Chelsea - Aston Villa -1 1.3
Cardif - Wolves -1 1.95 -sOFROV TIP DANA
Nuremberg -Mainz -1 1.75 - TIP DANA NA 045 777 777
UPLATA:10
ISPLATA:66
nadam se da veceras nece pricati o tipu dana ... inace sofro je legenda, izgleda cardif ima dobru ekipu![]()
Udinese - Ascoli 1
Roma - Empoli 1
Cagliari - Inter 2+p.p
Fiorentina - Catania 1
Torino - Lazio 2
Sampdoria - Parma 1
Messina - Livorno 1
Milan - Siena 1
Chievo - Palermo ??? dako dos jutra smislim nesto![]()
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
moguce je
samo sto necu da igram milan i romu ciste jedinice jer su premale-moracu nesto na golove da iskombinujem.
Danasnji moj tiket
La coruna Sosijedad 1- kvota 1.65 Sofro 2;0
Nancy Lens 1 - kvota 2.55 pro bet 2;1
Benfica aves 1 - 1.2 4:1
Valencia gimastik 1 - 1.3 4;0
Fenerbahce- Bursa 1 - 1.15 zavrsio (0:1) blago mene snjim
ove tri su bile po mom izboru
uplata 10
isplata 75
Ja i jesam i nisam imao srece danas.
Imam tiket dje me Milan nesretni bacio:
Werder - M'gladbach 1 1.5
Lille - Nice 1 1.55
Milan - Siena 1 1.2
Fiorentina - Catania 1 1.45
Roma - Empoli 1 1.35
Ath. Bilbao - Barcelona 2 1.5
Sevilla - Getafe 1 1.55
Valencia - Gimnastic 1 1.3
Uplata: 10e Moguci dobitak: 165.1e
i drugi (dobitni) tiket:
Hearts - Dundee Utd. 1 1.3
Fiorentina - Catania 1 1.45
Roma - Empoli 1 1.35
Sevilla - Getafe 1 1.55
Valencia - Gimnastic 1 1.3
Marseille - Toulouse 1 1.6
Man. Utd - Newcastle 1 1.3
Uplata: 10e Moguci dobitak: 106.7e
Mogao je i ovaj Milan doc lagano, ali sto da se radi, ne valja se zalit![]()
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
dobio sam u subotu 140 i singla sa po 70 na west ham i udineze. ostalo je poznato
vala si nasha na koga ces po 70 eura da stavis! Bravo!![]()
treba igrat kontra ovog smrdljivog west hema...vec 3 kola gubi...ne mogu dobit raspalog ridinga...mada mora se i rec da sofro u zadnje vrijeme dobro gadja fix dana...ko ga je sluso i uplacivo singlove mogo je i zaradit neke pare...
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Bogami tesko da ces naci od 15 parova makar jedan dA JE SIguran a da su kvote
2.0 ponekad i jacE,
sOFRO Bi mogao pogoditi 1,7 1.8 ili 1,5 takvih kolko oces
Ali njemu je uvijek fiks dana kvota 2
Normalno svako treba sam da procijeni kolko mu se ulaze tj dali ce uplatiti taj mec, nije sofro bog pa da ako on da tip dana da on mora da dodje 100%
Desi se nekad i na 100%-postotne meceve da igrac dobije crveni, penal...i ishod se promijeni tako da ni 1.2 nije sigurno nekad.
dANAS MU JE INACE TIP DANA BIO JUZNA KOREJA KVOTA 2.4 KOJA JE IZGUBILA
A JUCE sPANIJA TAKODJE IZGUBILA
A tip dana prosle nedelje mu je bio La Korunja i koeficijent je bio 1.65, tako da nije tacno da im je uvijek koeficijent 2 ili vise na tip dana. I eto promasio je dva zadnja tipa dana...![]()
Eto ja padoh na Milan za 165e prosle nedelje, a kvota je bila 1.2. Sto mislis sto je tipovao Sofro tu?
od 0-2 gola.![]()
Nije uvijek ali vecinom mu je kvota preko 2, ja licno znam da vas niko ne laze jer mi racun za telefon zna da bude po 70-80e a od toga cisto pozivi specijalnih brojeva tj /044/ 40-50e
Za prvenstvo sam svaki njegov tip uplaciva po 50e i nisam bio nikad u minus.
Sada ga isto pratim i ako covjek promasi sto je normalno 2-3 sledece 2-3 ce da pogodi i pare ce da se vrate, Mogao bih sto ti kazes i sam da odaberem neki mec od 10-15 meceva ali mene je ipak milije da uplatim ono sto on predlaze.
Pa dobro, razlika izmedju tebe i mene je sto ja igram da budem u plusu, a ne da ne budem u minusu...
Ja bih se prije odlucio da uplatim po 10e na 4-5 tiketa sa tih 40-50e koje potrosis na placanje Sofrove telefonske pomoci, ali nemam nista protiv tvog nacina kladjenja. Vazno je da si ti zadovoljan![]()
crvena zvezda-budućnost h2 (1.85)
hendikep na zvezdu je -10 što mislim da je previsoko,c.z. ne igra loše čak naprotiv iako igra bez stefanova i miloševića+publika i domaći teren su na njihovoj strani,s druge strane budućnost kompletna,relativno mlada ekipa,akcenat stavljen na timskoj igri sa jakom talentovanim pojedincima.tijesno izgubili od olimpije i cibone,a tijesno i dobili helios doma.ekipa je uigrana,sa velikim motivom dolaze u beograd tako da mislim da možda može bit' i iznenađenja.
na$ekiraće me vranešova igra,tačno znam.
4' 33''
Nadam se dobroj košarci u Pioniru i pobjedi domaćina...![]()
Iako sam promasio 2 tima, morao sam postavit ovaj tiket sto sam igrao juce zbog ovih pogodaka
Sweden U21 - Serbia U21 2 3.75
Derry City - Drogheda 2 4.0
Duslo Shala - Artmedia B. 2 1.8
Dag & Red - St. Albans 1 1.5
Rushden - Halifax 1 2.05
Gravesend - Stafford R. 1 1.75
Uplata: 1e Moguci dobitak: 145.3e
Boldovani su pogodjeni, sto ste mogli pretpostavit sami![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks