Zavisi koja.
Valjaju li čemu Toyo gume, ljetnje?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Zavisi koja.
TAKUMI
U globalu dobre.
Last edited by Fabia_Elegance!; 08-04-17 at 00:03.
TAKUMI
t1r
****** od gume
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Toyo je dobar, ali kratkog daha.
zimske gume na auto, stare 5-6 polovne ali nove, dobra sara i miselin marke. u onu krivinu na kraj dalmatinske stare za blok ubijes gas ona skirpi ali vuce gume i auto ide dje ti oces.
stavim ljetnje juce, 2god mladje ista marka, ali istrosenije. tipa jos ovo ljeto i u smece. ista krivina op volan nista kliza auto po strani pa zadnji kraj pa op op. a smijesna brzina tj namjerno probao.
pustite marke, starosti, je li stojala u zatvoreno skladiste uspravno ili ispravno, testove. dobra i Nova guma glavu cuva i kvalitet je kvalitet. zna se zbog cega je conintetal 130e a sava 30.
f6
195/65 R15
Sto ima od jeftinijih varijanti ljetnjih? Kolko su najeftinije i valja li sto kleber guma?
Pridruzite se facebook grupi PRODAJEM, KUPUJEM, MIJENjAM CG.
Grupa u kojoj svaki oglas ima cijenu.
ljudi ne kupujte nikad jeftine gume.dobra guma glavu cuva!!
Pametna voznja glavu cuva. Poyyy
TAKUMI
Sa ****** gumama moras bit prepametan![]()
Danas sam rotirao gume Mischelin Crossclimate koje sam uzeo u oktobar prosle godine. Prosao sam 10060km. Potrosile su se 1mm (sa 7mm na 6mm). U sustini sam zadovoljan sa gumama sem jedne zamjerke. Prednje gume su se malo vise odrale, kao od pretjranog proklizavanja, ali uvjeravam vas da imam bas laganu nogu i da je mozda par puta proklizalo i to na mokrom putu prilikom polaska.
Prednje gume:
Zadnje gume:
Kao sto se na slikama vidi, zadnje su kao nove. Sve cetri su potrosene podjednako i po ovom tempu bi trebale trajati jos 30000km tj ukupno 40000km (da ih mjenjam na 3mm preostale dubine). U sustini sam zadovoljan sa gumom sem ovih malih poderotina.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Po ovome sa slika izlizane su ti na spoljasnjoj strani tako da su vjerovatno bile napumpane na manje nego sto je trebalo.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Nisu izlizane, dubina je ok. Ali su poderane kao da su proklizavale previse. Inacevpritisak provjeravam dosta cesto i drzim ga na 2.8 bara. Mislim da je auto previse tezak na prednjoj osovini i to je uzrokovalo ta sitna ostecenja.
A radis li rotaciju svakih 5000 km? Ne?
TAKUMI
Mozda treba malo podesit trap?
Ne, rotaciju svakih 5000 i malo veci pritisak.
TAKUMI
Što rekoste za Sportivu Performance?
Valja li to čemu?
Konkretno dimenzija 225/50 16
Sent from my Redmi Note 3 Snapdragon using Tapatalk
Koji je to auto te držiš toliki pritisak?
Sent from my Redmi Note 2 using Cafe Del Montenegro mobile app
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Novice koliko prelazis godisnje? S obzirom da vozis lagano a nema mijenjanja guma onda ove 40k ti traju dvije dvije ipo godine. Opet nije to jeftina guma.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Audi A6 C6 model. 2.8 sam uzeo neku sredinu izmedju neopterecenog i opterecenog auta.
Prelazim od 17000 do 20000km. Znam da nije jeftina ali mi je dusa 2 seta. A zimske mi trebaju kad idem unutar kontinenta (u CG i van CG) tokom zime, ali izbjegavam puteve sa puno snijega tako da mi najvise odgovaraju univerzalne. Vidim da je Mischelin izbacio isti model ali je dodao plus. Pretpostavljam da su te vise izdrzljive jer su napisali da duze traju.
mozda malo otvorit taj trap... podji do uzelca na reglazu![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks