Originally Posted by
Sandor Kolar
Ova formula je prevara Svijetska samo iz razloga sto neki vozaci, kao Vettel, imaju srece sa bolidom, pa ce biti upamceni kao jedni od najvecih svih vremena.
Nije mi mrzan, mrzan mi je Alonso, ali Alonso je za sve njih doktor i dan-danas nego vozi kante godinama. Cu Vettel 4 puta sampion...Strasno. One titule kad mu je bolid bio brzi po sekundu od ostalih mu treba oduzeti, a to je...svaka titula? Hamilton se trkao sa nekim u zivotu i pobijedio je nekog. Vettelu je glavni suparnik bio Webber, kao sto su Sumiju bili Barikelo i Masa. 2007. je poslednji put kad smo imali sezonu. Tri vozaca zavrsavaju u tri boda. Ona Kimijeva titula je znacajnija nego cetiri Vettelove.
I onda mi dodje ovaj Fabia i laprda mi o Sumiju i o Vettelu, ljudima, koji su izvikani zbog PREDOMINANTNOG bolida. Ili Batonova titula...alo bre...zajebavate li se. Vettel ima cetiri takve. Alonso je dva puta pobijedio Sumija, kao i Hakkinen, e to je DOKAZ necega, a ne ovo. Iznervirah se nesto i izlupah se, jer gledam koliko sranja se prosipa o Vettelu. Co'ek ce uzeti pet titula ,a Hamilton je za njega BOG otac. Evo mu sansa da se dokaze. Ako osvoji ove godine, to ce mu biti prva titula, a ne peta.
Bookmarks