^Ujak je kupio nekog Picasso kod njih prosle nedelje, nije jos tablice dobio a već ne može da ga upali... Ne znam epilog, slepom je kod majstora otišao.
poslato s Jadrana
^Ujak je kupio nekog Picasso kod njih prosle nedelje, nije jos tablice dobio a već ne može da ga upali... Ne znam epilog, slepom je kod majstora otišao.
poslato s Jadrana
Zna li neko cemu sluze ove plastike iza retrovizora?
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Ovdje su se kacili oni aparati za naplatne rampe.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Je li moguce da je ovaj Megane RS 275 Trophy R stvarno ovoliko brz auto? znam za te rekorde i cuda ali ovo bas ne moze....
Gledah ovu bitku i prosto se odusevih, da prednja vuca moze ovoliko da odvlaci zadnjoj vuci i u krivine i na pravac...
Honda S2000 mugen 250ks sa ludackim vjesanjem i modifikacijama...Oba auta na polu slick gume...
Nejasno mi je kako ovaj megane ne ispada u svaku krivinu, jer jednostavno po zakonima fizike zadnja vuca se mora bolje vozit
Brz jeste ali ne toliko - Fabricko ubrzanje onome od 255ks je 6.1 ovome od 275 je 6.0.
S3 265hp je brzi pola sekunde od njega i to model 2007-08..
Na felgu
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Prolazi sq7 na pg table- auto ima zvuk neki kao benz. Znam da je fejk i sve ali...
f6
ne pricam o ubrzanju od 0-100(5.8s), pricam o krivinama s obzirom da je auto prednja vuca...I da s prednjim tockovima i skrece i koci i ubrzava
i ne pricam o meganu rs obicnom nego o Trophy R...
Koji je pojeo audija s3, bmw-a m3, i golf clubsport a masu su novija auta i vise konja imaju...S obzirom da je meganu ista sasija od 2011 godine
Zbog nedostatka snage na duze staze zaostaje malo(275ks naspram 300+ kod golfa, honde type r, ili 290ks kod seata)
ali i dalje ima najbolje upravljanje za prednju vucu
Automobil koji je projektovan da bude najbrži na ,,zelenom paklu'' u kategoriji automobila sa prednjim pogonom (što mu je uspjelo), te za razliku od ,,običnog'' Trophy modela ima 10 KS više zbog Akrapović izduva, no, snaga nije toliko bitna koliko kontrola iste, pa zato ima KYB amortizere, Steev točkove, Bridgestone Poteza RE050A gume, veći kočioni diskovi,... naravno, išla je tura mršavljenja sa čerupanjem opreme. Tako da mu je to svrha - pista, a koliko je upotrebljiv van piste, e to vjerojatno kao i sva specijalizovana vozila.
Sent from my Motorola 8400
Pa taj trofi - nema 350hpnego 275 je ovaj imao.
10sek ti je kupra brza od njega na Nurburgring..
--------
Mazda6
3gume ima - 2 su nove > ova 3 je solidna. 225-45'18 > 5x114.3 mogu na megana noviEg i na ostala japansko kineska kola.
300e
Moze komp za tockove od A4 -2011-
adult image sharingcertificity.com
upload a picturecertificity.com
upload gifscertificity.com
Renault Mégane RS 275 Trophy imao je vrijeme od 7:54.36, a iza njega (ovim redoslijedom) su automobili kao što su: Mercedes E63 AMG S Matic, BMW M5 (F10), Caterham R500 Superlight, Ferrari F430 F1, Chevrolet Corvette C5 Z06, Porsche 911 Turbo (996), Porsche Panamera Turbo, Ferrari 360 Challenge Stradale, Honda NSX-R, BMW M2 (F22), Seat Leon Cupra (na ovaj su napadali da ga skinu sa trona),... dok običan Trophy ima vrijeme nešto veće od 8 minuta.
Sent from my Motorola 8400
rekord na zelenom paklu, rekord na Suzuka circuit, rekord na Fuji International Speedway, rekord na Tsukuba circuit...
a "samo" 275ks naspram recimo honde type r sa 310ks...
da jebe oca 35ks vise mora napravit razliku od par sekundi na stazu dugacku preko 20 kilometara
ali na krace staze mu i dalje ne mogu nista
ali mi je i dalje nejasno za bilo koje od tih (fwd)auta kakve su to madjije i vjesanja i diferencijali...kad s jebenom hondom civic pokenjas m5, ferari f430, ferari 360, porche....
I bas me zanima oce li moc da skinu jos koju sekundu sa novim meganom rs 2017 koji bi trebao da ima oko 300ks i skretanje sa sva 4 tocka...ili su jednostavno dostigli limit sto se tice fwd
Na Ferrari jedino stoje Rosso Scuderia i Rosso Corsa boje, ove druge su mi bez veze.
Sent from my Redmi Note 3 Snapdragon using Tapatalk
Taaaaaaaaj auto je nerealan! Ja ga nesto ne volim, tj nemam zelju za nekim sportskim autom sa prednjim pogonom, ali skidam kapu u ovom slucaju.
Tad dok je bio u jeku Reno u formuli i kad je poceo sa ovim Meganima ja pratim, stvarno su napravili zajeban auto.
@Fabija, vidio sam, F430 je jedan od najboljih/najljepsih.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Kupis ferari i uzmes SIVI
f6
ferari moze da bude samo crveni ili tamno plavi( boja Blu Mirabeau ili Blu Abu Dhabi)
Zuta,siva,boja sampanjca su mi uzasne...dok je crna katastrofa, sve linije mu zatvori i sve se spoji u jedno i to ne lici ni na sta...nisi kupio range rovera no ferari oca mu *****
dok na onaj lambo sto je neko izbacio prije 5-6 dana crvena boja stoji uzasno
mada je i ovo sex
![]()
Last edited by Laz; 16-04-17 at 17:00.
Metalik siva odlično stoji njemu, ali vjerujte da bi mi jajca šištala i da je zeleni.
Sent From My Galaxy S7
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks