Temperatura, koja me skroz slomila :culpability:
Nemate vi kapacitete da pojmite našu suštinu.... mentalnim uzdizanjem a la @cvxcomputers ni taj Nutribullet vas neće doticati :-P
The more things change, the more they stay the same.
Temperatura, koja me skroz slomila :culpability:
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Infekcija u nogu. Uzas 10 dana mi je trebalo da se oporavim.
kad mislis da imas nuts pa te s j ebe river
https://www.youtube.com/watch?featur...&v=Vf1E03180wk
ovo me nervira
Što je s fotošopom, drugarice?
![]()
Sell the Vatican, Feed the World!
Što smo mi Bogu zgriješili pa imamo ove Zagoričane. Shede u te ilegalne kuće, gledaju televiziju i odjednom im sunulo da idu kroz grad da protestuju.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Idem hebem ti ulicom, odjednom policija, trube, pištaljke...ne znam što me snađe. Put centra odoše, ne znam što će tamo koji moj.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
iskreno da ti kažem više me iz takta izbai jedna jedina glupost, nego kad me tako maler poćera...onda se nekako naviknem, pa samo čekam što je sledeće i vičem kao iz onoga vica, **bi i prolazi
Moram reći da nijesam za vaspitne palice, ali jesam za sve ostale akcije kojima se treba i mora kazniti to što su pokrali.....umjesto da se stide da niđe ne izlaze oni još štrajkuju..lijepo
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Za to sto su pokrali ima sud, pa neka ih odere po dzepu, a za ovo ulicarenje je vaspitna palica. Ne moze se normalno proc kroz grad od kretencina koji glume ugrozenu vrstu. I takvi mamlazi samo palicu po plecima razumiju
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Oce li mi neko rec. Jesam li zakasnio da ogradim jedno parce drzavne zemlje, eto 500 kvadrata, pa bi otplaciva to godinama ka sto su dali ovima iz park sume, jes da njima ne odgovara ali mene bi.
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Ne znam jesam li jedini, al mene je nesto nesto nervirao ovaj covjek, valjda zbog svoje klosarske naravi i tog hrapavog glasa koji nijesam mogao da svarim kao dijete...
![]()
I jos kad stavi povez preko oka...
Citao sam skoro neke njegove "bisere" po raznim televizijama... Iskreno, ne znam kako bi ih opisao, drskost, bezobrazluk...
Sent from my LG-H840 using Cafe Del Montenegro mobile app
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Napravih neku temu, mislila procvijetace...jes ku**c
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks