Kad bi neko zvao policiju da je postavljena bomba na FB, oni bi vjerovatno trazili da se isprazni FB. Zamislite kako bi izgledao prazan FB.
Kad bi neko zvao policiju da je postavljena bomba na FB, oni bi vjerovatno trazili da se isprazni FB. Zamislite kako bi izgledao prazan FB.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Kaću da prestanem dučim?
Kad umrem
***** ti
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Trenutni mud
![]()
Kontam da muškarci s imenima: MiroLJUB, BogoLJUB, SrboLJUB, DragoLJUB, zbog grijehova u prošlom ispaštaju i iskupljuju se kod žena u ovom životu...
Sell the Vatican, Feed the World!
Obavještenje seljačinama (sa strane koji dolaze u Podgoricu): ulica Slobode je od 17h zatvorena za saobraćaj! Kako ne vidite da niko ne vozi tuda?!
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Instgram profil mafijasa nije potpun ako nema sliku kod gornjeg manastra Ostrog...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
Nije čoče n'o nema smisla.
to po pravilu treba da se debelo kaznjava, i nebi bilo seljaka da ne znaju, no bi svi znali, brzo bi naucili znake.
Odlicno je to sto voze ulicom slobode aLaPaCha, no su poceli u jednosmjerne da ulaze, bez pardona oce da prodje. Mislim pokusa, a meni ne pada na pamet da se pomjerim.![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Seljačine. Jasno mi je da ne znaju, ali imaju oči, pa neka znak pogledaju. N'o i ne znaju ih, a imaju vozačku.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ne, otkud to? Mene neko? Mala bi mu zemlja cijela bila.
Prosto sam izrevoltirana jer sam ih danas vidjela nekoliko puta.
Vala, ako ste odlučili da se razvodite, neka vam razlog bude ljubavnik/ca, a ne zbog svekrve ili tašte...
^Story of my life...
Nismo te htjeli ljutit, nego si nas iznenadila.
There are currently 23 users browsing this thread. (1 members and 22 guests)
Bookmarks