Svi imaju planove i zelju da sve ide redosljedom koji su sami zamislili. Ali kad se ne cuvas i desi se ne places nad svojom sudbinom kletom i ne svaljujes svu (vec samo pola) krivice na zensku osobu, vec prihvatis stvari kakve jesu i guras dalje.
Da ne bude da napadam samo muske, isto bih pisala i za zene da sad neka neznavena trudnica kuka kako ju je momak prevario i probusio kondom.
A ovo za Dansku i standard nije tema.
U Crnoj Gori i sa djetetom i bez djeteta sanse za uspjeh i veliku zaradu su male, ali pouzdano znam da su ljudi sa djecom spremniji da rade i po dva posla za razliku od slobodnih momaka i djevojaka koji obicno inaju stav "ima se vremena" i odugovlace sa osamostaljivanjem.
Sve sto sam pisala za muskarce vazi i za zene.
Sa punoljetstvom postajete sami odgovorni za sve svoje postupke pa i nezeljene slucajeve.
Kad god je upleteno vise ljudi u vase odluke i greske stvari se jos vise komplikuju.
Ali treba stisnut i rjesavat problem, a ne zalit se na modernost prevarantski nastrojenih zena koje su izvukle ono sto su htjele preko kreveta.
Ako taj momak nije neki truli bogatas nece se radi njegove paznje ni jedna normalna unistit i podmetnut mu dijete.
U ovom slucaju cak nije ni navedeno da li ona od njega uopste nesto trazi.
Last edited by Kliker17; 07-04-17 at 18:17.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Bookmarks