Ja volim burek(pitu) sa sirom iz zagorica, tacno na semaforima. Odlicni.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Nope, Sonja prije Palme. Namjenski sam išao u Tuzi zbog bureka iz Palme. Nije loš, ali je bolji iz Sonje.
Pored Stiva stalno prolazim kad nije vrijeme za jelo, moraću i njega namjenski da posjetim.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ja volim burek(pitu) sa sirom iz zagorica, tacno na semaforima. Odlicni.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Sonja/Dijana imaju najjaci burek sa sirom kao i Ferero tortu koju redovno kupujem kod njih
Dje je time out na stari?
Ja pobjegoh od Tuzi da ne gledam svoje a ovamo postade jos gore.
Stari mi je prva stanica, jedino bih volio da se ono sve zove Konik al ajde.
Cuo sam da su na stari dobro bureci i pizze nedje u onaj kvart dje je sicilija ali ne znam dje??
Last edited by Flint; 06-04-17 at 12:34.
sto isprica da te ne kunem
Jel taj burek u tepsiji onaj puz (kakav i treba burek da bude dje je srece) ili onaj sto se kida na 4 trougla?
I kljucno pitanje, dje se nalazi ta buregdzinica kod KBC-a, nijesam obratio paznju da je ima okolo, a i nesto kad je u krugu bolnice, sve imam osjecaj da cu poslije bureka da obolim od nekakve leprice ili TBC-a.
Kad pomenuh TBC, ni u ABC kod trgovinske nijesu losi bureci...
Trafike i piljare tačno preko puta ulaza u KBC, iza autobuskog stajališta...
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Prekoputa KBC-a je bureke pravio Bero trovač, dobri su bili, ne znam je li i sada isto stanje.
E zamisli da ti burek pravi neko sa nadimkom trovač
Hhahahhahhahahhah a zamisli da ga pojedes, a pravi ga trovac
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Pravio je bureke na CT, tamo je i zakučio nadimak, nema niđe nadimaka kao tamo.
Pica u Bucko u Centar je odlična!
a ko daje te nazive,cus Bucko
Nema dok se burek kod djuzle ne bude jeo![]()
Probaj je bez icega i sve ce ti bit jasno.
Ako je ukusna sa dodatim (npr govedjim) sosom, to je vec druga stvar, ali pica sa sosom za mene nije pizza.
Kad narucujem pizzu, rijetko kad stavim pelat. Kecap apsolutno nikad, to mi je najjeftinija i najjadnija alternativa za pelat, o majonezu na pizzi da ne govorim. Isto tako imam misljenje i o tom sosu koju Bucko stavlja na pizzama.
Prodaje pizze sa sosom kao dobru foru, a ustvari sa sosom prikriva da mu je sama pizza jedno obicno bezukusno parce tijesta i koliko je suva i siromasna.
Za mene je pizza pizza kad ne moras da stavljas na nju, nego je jedes onajkvu kakva izadje iz peci.
Al stvarno zanimljivo da rijetko dje u Pg mozes da jedes koliko toliko solidnu hranu, sa solidnim cijenama i u solidnom ambijentu...kao npr u Siciliju.Njima svaka cast, iako im hrana i nije bas najbolja uvijek..al brate imaju male cijene, dobar ambijent, sladoled , kolace ma sve
Je li ko bio u konobu boem na bulevaru sv petra cetinjskog, non stop se reklamira i jeftini su pa me interesuju utisci ako je neko isao.
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks