@Radja
jesu li ti stigle pare? Nije problem povući pare, problem je što pare nikad ne stigne, a samo vraćanje novca pri nespjelom primanju kosta 5€
Aha, a obična visa electron? Ne može vjerovatno?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
@Radja
jesu li ti stigle pare? Nije problem povući pare, problem je što pare nikad ne stigne, a samo vraćanje novca pri nespjelom primanju kosta 5€
Nisi pričitao unazad:
Stigle pare na PayPal i mogu da ih prebacim na karticu. Nego je naknada (Fee) 2 eura, pa čekam da se nakupi dosta para pa ću tek onda prebaciti na karticu i podići.
Ili mogu sad početi da plaćam preko PayPala na internetu.
Послато са Lenovo P1a42 уз помоћ Тапатока
placanje je besplatno,primanje novca nije,ne znam gdje mislis da si to procitao...kako mislis da bi se paypal finansirao?
Pregrmi ta 2€ i povuci te pare da istestiras da li radi.. Ja sam sa Hrv naloga povukao pare ali nikad nisu stigle
da,bolje probaj sa manjim iznosom,jer imaju pravo u svakom trenutku da ti zamrznu racun ako krsis pravila...
Nisi me dobro procitao. Nisam napisao da se primanje novca ne naplacuje. Jedno je primiti novac na paypal racun a drugo je taj novac prebaciti na karticu. To su dvije vrste transakcija. Znaci po pravilima paypala koje sam procitao prenos para sa paypal racuna na kreditnu karticu je besplatno. Ovo je iz pravilnika o troskovima. Tako da me zacudilo zasto ti pokazuje da ces platiti tu transakciju. Medjutim ponovo sam malo citao pravila paypala i nasao sam da ipak nije bas svuda besplatno. Naravno to su i drugi primijetili pa mozete procitati
http://www.petersandeen.com/paypal-is-stealing/![]()
@mngro: poenta tvog posta je?
...da nije Milosevic kriv!!!
ma jok, paypal je sigurno kriv,ne vole nas :welcoming:
Da se nije Vujica zauzeo, ne bismo ni ovo imali. Ali ja se ne bojim za budućnost, jer mi smo tigar zapadnog balkana.
Ups..
http://www.dan.co.me/?nivo=3&rubrika...20bez%20Vujice
Ne stvarno, vladi odgovara da trosimo pozamljen novac, a da ne zaradimo nista, da nam neko uplati... Interesting strategy.
Last edited by mngro; 04-04-17 at 18:25.
mi nijesmo tigar, no tiganj. kaubojski onaj, zagoreli...
zamislite tek kako bi se raspala posta cg kad bi jos mogli i da prodajemo stvari u inostranstvo![]()
kakav bi to bio double penetration...
nedje cuh da kartica atlas mont banke moze da se registruje kao SRB paypal kartica i samim tim moze da se prima novac. je li to tacno zna li iko![]()
Moze i nlb, vjerovatno moze bilo koja za sad.
Nije problem registrovati se, problem je sto cete da kukate KAD (ne AKO,nego KAD) vam paypal zamrzne racun sa svim parama na njemu... da li vi ljudi stvarno mislite da su oni naivni,i da je ovo slucajno?
Moze da se proba.
srecnu probu zeli vam paypal... posle se neko pita zasto smo zadnji dobili uopste mogucnost registracije
ja cekm da vidim te transfere dok paypal ne procita kod da je kartica izdata u cg, to je onih divnih 16 cifara sprijeda a prve 4 su dje je stampana i izdata i za koga....
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Primam ja novac evo dvije godine bez problema,samo ga ne mogu podici..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks