Nagovoriše me kumče i kuma da im dođem ispred zgrade na čas likovnog, tema po slobodnom izboru.
Kumče traži da joj na trotoaru nacrtamo KOLJENO... misliš KOLJENICU...
Koljeno, insistira...
Kad svi mteli, telemahovi, i ostali intenet provajderi rastegnu svoje kablove
![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Nagovoriše me kumče i kuma da im dođem ispred zgrade na čas likovnog, tema po slobodnom izboru.
Kumče traži da joj na trotoaru nacrtamo KOLJENO... misliš KOLJENICU...
Koljeno, insistira...
Last edited by KRKNA; 30-03-17 at 11:20.
Sell the Vatican, Feed the World!
Noc je bila carobna.
Ekvatorijalno nebo sa pregrstom zvjezdanih konstelacija koje su se na trenucima medjusobno mjesale, nestajale i izranjale na horizontu, sjale su nekom carobnom svjetloscu. Uz carobnu, donekle, osljepljujucu ljepotu zvjezdanog neba, Novi mjesec se upravo radjao - zracio je nekom opijajucom, carobnom ljepotom, uzburkavao je emocije, unosio razdor u mislima; trenuci srece i sveopste, neopisive ljepote strujali su tjelom, zapljuskivali misli kao plima i osjeka.
Utonuo sam u san.
Jutro je bilo carobno. Suncevi zraci koji su se prozimali kroz prostranstvo plavetnog neba, padali su na moje lice, milovali su obraze, saptale su predivnu melodiju; probudi se, dan je caroban - lalalalalalala...
Otvorio sam oci.
Ocaravajuca svjetlost me istog trenutka zaslijepila! Bol koju sam tog trenutka osjetio bila je veoma intezivna; prozimala se kao malokalibarski metak prilikom ulaska u lobanju - rapidno, ali nedovoljno snazno da napusti tijelo; zauvjek zarobljen i poguban.
Hegesije je ustao iz mrtvih i opalio mi samar uz povik: "Bednice, nije moguce dostici trajno stanje zadovoljstva i buduci da nam zivot, uglavnom, nudi bol, bolje je umrjeti"!
Ustao sam.
Mrtvackim optimizmom obasjavao sam sve one na koje sam nailazio koracajuci putem koji je vodio ka ambisu.
Zastajao sam i ubjedjivao ljude da se ubiju: "Poslusaj me, prijatelju znas vec da moras umrjeti, ali ne znas kakva te smrt ceka! Mozda ti je sudbina odredila bolnu i uzasnu smrt, ili dugu i mukotrpnu bolest.
Pocuj savet moj: ubij se"!
Sent by CDM app
/end
^
![]()
Nije lako, ali je jako rođaci.
Eh i dan danas mi je Zha' sto mi stari nije oteo makar stan u DB... :/
One Ring to Rule them all...
https://instagram.com/p/BSIqgtkhqBi/
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Ovdee sam, ovdeee lejdii marijanaa
Srećna sam![]()
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Phe, sreća je ljepa samo dok se čeka, dok ti nešto nešto nagovještaj da.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ne dijelim to mišljenje. Ja volim da je zgrabim , a ne da je iščekujem.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Kako se posvadjah maloprije sam sa sobom...
Zgrabio bi je ka alapacha sreću.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Vidjeh čoeka danas pred Goricu kako prilazi kapiji, usporava hod i širi ruke. U lijevu ruku kvote iz sporting bukmejkersa. Bi mi nešto fina scena. Kao da ne želi ništa više od toga.
Poyy
#SamoJako
One Ring to Rule them all...
Rorschach:
I heard joke once: Man goes to doctor. Says he's depressed. Life seems harsh, and cruel. Says he feels all alone in threatening world. Doctor says: "Treatment is simple. The great clown - Pagliacci - is in town. Go see him. That should pick you up." Man bursts into tears. "But doctor..." he says "I am Pagliacci."
Good joke. Everybody laugh. Roll on snare drum. Curtains.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Eo moze.
Hvala MIgu Stijepoviću te mi je postavio ovaj reflektor iza zgrade, te imam osjećaj da spavam na stadionu Budućnosti ...kad je utakmica...
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
e ne znam casti mi...
![]()
There are currently 30 users browsing this thread. (0 members and 30 guests)
Bookmarks