montaza i balans dje je najjeftinije
p9lite
@ sparco ne diram i ne pustam ja nikoga, ko vise da neka je nosi
Htio sam ja da je osposobim i napravim 'oldtajmera' od nje ali vrijeme prolazi i raspada se, uzas... U svakom slucaju bolje vama ako zelite da je ozivite, ako ne ide na reciklazu.
pazi...golf 7 1.6tdi 2017g, 1.6tdi, 4 vrata, 4*podizaci, dvozonska klima, audio uredjaj sa touch ekranom, kozni volan i rucica menjaca... i tako neke sitnice, cisto da nije onaj najsuvlji... i platis ga 16000€....
a onda udje na auto diler, 2013g, 150-170-200000km...i cijena 12-13000...o cemu se radi???
Radi se o tome da je VW "šef" i ne pada mu cijena tako lako.
Golf dvica se i dalje vozi, ima ih mali milion i cijena mu samo raste. Đe su auta drugih marki isto godište? 90% ih je istrulilo neđe na nekom otpadu.
Naravno, tu ne ubrajam čuvenu Mercedes W123 i W124.
Noviji VW drže cijenu, jer su kvalitet isto. Golf Mk4 košta 3500€ da je iole dobar, a Ford Mondeo to godište 1000€.
Sent from my Redmi Note 3 Snapdragon using Tapatalk
Last edited by mur3633; 29-03-17 at 13:28.
Ako imaš sreće pa naletiš na polovnog da je extra stanje onda ćeš lako..
Ali ako naletiš na ragu kome piše 150 000km i koga je vozila žena pomorca ili baba do prodavnice, onda si na*ebao.
i ti bi dao 3500 za auto staro 20 godina???
ne znam kakva je logika sa tim cijenama....zasto to mislim, pa svako ko krene da kupuje auto, krene od neke cifre, pa kad nadje nesto obicni probije budzet i to makar 20-30%... a moje iskustvo je da to ode i vise... a ako je neko spreman da da 12-13000 eura za polovno auto, onda ce se sigruno potruditi da dodje i do 16000 za isto takvo novo.... naravno, ako nije automatik i nema navigaciju, jer se takvi prodaju skuplje no u salon![]()
Pa ne znam iskreno.
Možda skupo jeste, ali je sigurno bolje njega kupiti, nego nekog francuza ili japanca 2008-9.g. za iste pare.
pa sad to je opet stvar ko sto voli...ja bih prije kupio dobrog francuza za 3500 koji je 2008g, nego li golfa iz prethodnog milenijuma....pa i sve sto znam da ce se opet lakse prodat....
jes da smo to ispricali 100 puta ali cu ja ponovit (I slozit se s tobom)
Bolje 5-10 godina mladji francuz pa nek je francuz... ako u medjuvremenu nije napredovala francuska auto industrija onda je bar sustigla njemacku za tu razliku godina, pa dodjemo do zakljucka da je auto samo mladje koju godinu![]()
Golf je zakon![]()
Golf Bog otac u Cg.
I benzinac se moze prodat![]()
Danas sam išao nk-pg-nk, i na čelu svake kolone je bila golf 2., a ne šleper ili bus. Guslaju 60km/h
this time next year...
Ja ne shvatam ove cijene Golfova znas.
TAKUMI
dje se nalazi onaj tehnicki pregled smokva? znam da su im kancelarije u zgradu in televizije.
Ima valjda i kod dak petrol pumpe, tj. ekopetrol je sad na onom mjestu.
Dje najbolje uraditi tehnički pregled a da ne zakidaju za svaku sitnicu?
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Cuo sam da smaraju i za prvu pomoc cak. Ja sam imao pobit se sa ovim mojima, uzas sta su napravili od tehnickog...
prodju isto ko i oni sto ga prolaze sa zatamnjenim staklima , napred zatamnjenim.
Zdravo.. Da li zna neko gdje mogu nabaviti servo pumpu za Polo 1.9 SDI? Model pumpe je HPI.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks