Pozdrav ljudi,
Imam ovo :
Medjutim racunar ne radi kako treba :
Ociscen je od virusa
Odradjen clean up registra i svega sto bi moglo da ga uspori
Updateovan microsoft i odradjen troublshoot na microsoft update
Updateovani driveri
Udjoh slucajno da vidim koliko jezgara pokrece i pise mi samo jedno... Cudo mi je to na ovaj i7 procesor. Jer mi uvece ako se pokrene igrica ili nesto jace zakucava cpu usage na 99-100% i bukvalno ga je nemoguce koristiti. CS mi je ranije bio 120-30fps sad ne moze 50 da predje.
I ne postoji opcija da mi radi na 2-3-4 jezgra koliko vjerujem da ova zivotinja ima
Laptop je u pitanju
Ako ima ko da pomogne spasili biste me
Evo ovako to izgleda kad se nesto pokrene :
Core temp prikazuje 40-45 stepeni sto bi trebalo da je ok
One Ring to Rule them all...
Gandalf, u pitanju je dual core procesor, kad uzimate laptop OBAVEZNO gledajte te oznake na kraju procesora i svakako izbjegavajte procesore sa oznakom U na kraju jer su u pitanju spori ultra-low power procesori. Da me pogresno ne shvatis, nije on sad spor u smislu da je kanta, nego je daleko od pravog i7 quad core procesora.
Primjera radi moj i5-6300HQ je Quad core i poklaće se sa tim i7 vazda
https://www.reddit.com/r/hardware/co..._vs_m_vs_core/
Last edited by BiTrAtE; 29-03-17 at 12:22.
On meni ovamo prikazuje samo 1jezgro, kako cu mu uposliti oba ?
Gore slika, "number of processors", makni štrik.
u pitanju je ovaj laptop
http://www.bestbuy.com/site/hp-envy-...?skuId=5617100
ODoh da restartujem da vidim jel pomoglo sta
Mora pomoći, zaključao si ga na jedno jezgro samo bio.![]()
Evo ga procesor rasterecen.. Hvala Bitrate![]()
Razumije li se ko u radio stanice?
Razmisljao sam da uzmem par, malo sam gleda i dopade mi se ovaj model proizvodjaca Cobra, i bas konkretno ovaj model:
http://www.cobra.com/products/max-pe.../cxt-1035r-flt
http://www.ebay.com/itm/Cobra-Floati...8AAOSwOgdYuZ9T
70 eura kosta par na ebay.
37 milja na otvorenom ima domet, vodootporan je, pluta po vodi (sto je dobro ako se koristi na barci ili sl), a i mocan mi je nesto dizajn.
Sto mislite vi o ovome?
To 37 milja zaboravi. Jedino ako stanes nedje na Ćemovsko i to ako nema vjetra moze te cut na neku malo vecu udaljenost. Ova stanica radi samo u simplex modu a domet je u principu granica opticke vidljivosti. U gradskim uslovima ne moze ni kilometar dometa imati. A sto se tice "weather alert"..to je za srecne zemlje kao sto je USA, Canada,...
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Zdravo ljudi. Dobio sam jedan IBM Thinkpad i imam problem sa punjacem. 20V 4.5A. Kako ga ubacim u notebook, 2 sekunde pojavljuje punjenje i prestaje sa radom. Isto tako mi pokazuje i aparat za mjerenje napona, dakle podigne voltazu na sekund i nestane. Imam par punjaca na raspolaganju, medjutim svaki od njih ima 3 zice, to mu valjda dodje plus, minus i uzemljenje. Mogu li samo plus i minus da iskoristim i da probam da spojim to, jer konektor ibm-a ima samo 2 zice..?
![]()
To tako kod vas u Tivat je l' ?
Nije, kod nas je prirodno vlažno tlo jer je more blizu i kvasi bandere, evo su neke pustile i korenje a ove starije već rađaju i šišarke .
Srednja žica je "data" taj sa 3 žice je tzv. smart punjač i preko nje laptop komunicira sa punjačem da vidi je li odgovarajući, ima li dovoljno struje i napona da napaja taj laptop. Tek kad se dogovore laptop će dozvoliti punjenje baterije i startovanje računara, do tada ništa. Možeš da spojiš slobodno taj sa dvije žice čak i ako je na 19v.
Last edited by Tivatech; 04-04-17 at 19:54.
Ajmo sad...
HGST marka 2,5" HDD-a.
Prepoznaje ga u BIOS-u. U Device Manager-u takodje. U My Comp nista.
Acronis je samo nanjusio da nesto postoji i veli mi "Disk 2 Uninitialized". Kad kliknem "change disk status to online" vrti, al nista se ne desava.
Probao sam sa HDD regeneratorom iz Hiren's-a, al mi daje gomilu nekih "invalid" stavki.
Ajmo neke prijedloge i rjesenja...
Nije formatiran.
Desni klik na My Computer/Manage/Disk Managment pa desni klik na disk i formatiraj ga caskom samo i to je to.
Sent From My Galaxy S7
Last edited by BiTrAtE; 01-05-17 at 15:20.
a okle, na desni klik u disk management na taj disk ne daje nista. sve opcije su zacementirane.
HDD siroma se samo cuje da bespomocno kucka...
Je li ti to novi HDD?
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
ne. nije ni moj, od druga. on ga je maltene otpisao, nego me je zamolio da probam makar podatke da mu iskubem iz njega...
Ako kucka, da nije crkao?
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Imam problem sa trackpadom na macbook pro-u. Odjednom se počeo nenormalno ponašati (sam klikće, sam zoomira, sam pokreće programe) jako je iritantno. Da li ovo ponašanje trackpada signalizira da je trackpad pred crkavanjem?
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks