Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
U kakvom je luksuzu ta bagra navikla da zivi. Mogu misliti samo kako im je bilo u Budvi svih ovih godina kad im je ovakvo bahacenje prolazilo u Kotoru.
Zamisli ovo.. imas prsli radio Skala, DPS-ov mediji koji je dobijao 20 000 eur svake godine. To su budzetske stavke, opozicija spremajuci ovaj budzet nije jos imala vremena da se pozabavi nekim drugim izdacima koji su budzetski proknjizeni kao "jednokratna pomoc socijalnim slucajevima" "stimulacija invesitorima"(milioni otpisani za komunalije), "redovni servis"(dje sve kosta x5), pouzdano znam da je na jednoj shkodi da se zamijeni turbina placeno skoro 3000eur.

Dalje opstina Kotor sa vodovodom i komunalnom i vatrogascima broje 20 auta... Skresali su sad 100 0000eur ili dovoljno goriva da se predje MILION kilometara. Ili 50 000 po autu ili 4000km mjesecno. To je znaci skresano. Neka mi neko kaze dje sluzbeno auto u Kotorskoj opstini moze da predje 4000km mjesecno poljubicu ga u guzicu odma evo odma.
Ali nijesu se pare za to trosile, nego su agencije po kotoru sipale gorivo u autobuse i kombije na opstinsku karticu i odradjivali ture. I tako dalje.

Milo mi je sto ce se kotor preporoditi jer mi je to najmiliji i najljepsi grad u CG