http://www.vijesti.me/vijesti/uhapse...-berana-930976
dobar komentar ispod: "Vuka, samo reci da si kriv i odmah te pustaju!!!"![]()
Brata mu znam licno i to dobro, pokrao je sto je mogao. Radio u catering i bio zaduzen za nabavku.
A mogli su mu dokazati da su htjeli vjeruj mi, a inace mu je strina finansijski direktor u MA.
Sada su ga zamisli opet vratiliu catering
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
http://www.vijesti.me/vijesti/uhapse...-berana-930976
dobar komentar ispod: "Vuka, samo reci da si kriv i odmah te pustaju!!!"![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Šesti gradonačelnik koji je uhapšen kad li će šerif doć na red?
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Mugi neka stane u red, gužva je. Čekamo sad Mariju Ćatović http://www.vijesti.me/vijesti/jokic-...rotinji-931008
53 hiljade je bacila samo na auto
Inače ove godine su Tuzi trebale da dobiju opštinu, ali su to odložili za sledeću godinu, 3 mjeseca nakon pg izbora. Tako da će Tuzani i Malisori prvo glasat na podgoričkim izborima, pa onda za 3 mjeseca kad se otcijepe na svojim. Ako im ovo prođe, opozicija neka se sama ugasi
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Citam clanak sad i ne vjerujem kakav su budzet imali DPS'ovci
Znaci mozes da skreses 100 000 na gorivo.. ne da ga ukines nego skreses.
50 000 eur manje na telefone, 20 000 za smjestaj "ispomoci" iz drugih gradova.
Pola miliona eura jeebote covjece zivot smanjene plate + bice otpusteno 30-40 metilja.
Da je srece u svakoj opstini ovako da se radi
P.S.
Jedan veliki pozdrav za Vuku Golubovica, starog mahera i 6og po redu DPS gradonacelnika koji ide u Tvorza))))
#SamoJako
One Ring to Rule them all...
U kakvom je luksuzu ta bagra navikla da zivi. Mogu misliti samo kako im je bilo u Budvi svih ovih godina kad im je ovakvo bahacenje prolazilo u Kotoru.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Zamisli ovo.. imas prsli radio Skala, DPS-ov mediji koji je dobijao 20 000 eur svake godine. To su budzetske stavke, opozicija spremajuci ovaj budzet nije jos imala vremena da se pozabavi nekim drugim izdacima koji su budzetski proknjizeni kao "jednokratna pomoc socijalnim slucajevima" "stimulacija invesitorima"(milioni otpisani za komunalije), "redovni servis"(dje sve kosta x5), pouzdano znam da je na jednoj shkodi da se zamijeni turbina placeno skoro 3000eur.
Dalje opstina Kotor sa vodovodom i komunalnom i vatrogascima broje 20 auta... Skresali su sad 100 0000eur ili dovoljno goriva da se predje MILION kilometara. Ili 50 000 po autu ili 4000km mjesecno. To je znaci skresano. Neka mi neko kaze dje sluzbeno auto u Kotorskoj opstini moze da predje 4000km mjesecno poljubicu ga u guzicu odma evo odma.
Ali nijesu se pare za to trosile, nego su agencije po kotoru sipale gorivo u autobuse i kombije na opstinsku karticu i odradjivali ture. I tako dalje.
Milo mi je sto ce se kotor preporoditi jer mi je to najmiliji i najljepsi grad u CG
One Ring to Rule them all...
Demokrate odlican posao izgleda rade. Odlicnu energiju ima, svake pohvale
Podgorica Podgoricanima!
Ja sjetih kako je skoro jedan odgovorio novinaru Vijesti da ce svoja pisanja morati da dokaze na sudu i reko bas da vidim kad i on na spisku ovih uhapsenih sa V. Golubovicem. E pa...
Bogome, nista im ta rabota u Kotor ne valja dok se ne javi Lepetanac odje i pozdravi rad nove vlasti. No on sigurno vec sad kopa po dosijeima novozaposljenih, da nadje ima li ko kakvu mrlju, rodbinsku vezu za nekim iz lokalne vlasti i sl.. pa ce se tek tad oglasit![]()
Nisam znao da su demokrate vecinski za Nato. Ocigledno je da su oni jedina nada u ovoj drzavi i ocekujem da ce oni na sledecim izborima pobjediti tj postati najjaca partija.
Sva sreca sto ce se to pitanje brzo zavrsiti, pa da se ide dalje.. u protivnom, posto ce na sledecim izborima Demokrate imati znatno ozbiljnije sanse i mozda cak biti opoziciona partija sa najvecim potencijalom, DPS bi ih po vas dan svaki dan cimao sa: "Izjasnite se, izjasnite se.." No i ovako ce tu mantru ponavljat, kao sa PZP-om sto su nakon referenduma, ono: "Dje ste bili kad se obnavljala drzava?? Niste bili za nezavisnu, aaaa, niste, nisteeeee..." :grin:
Boze sacuvaj, a i slozicemo se mi lako u vezi nepotizma, ali je krajnje simptomaticno kako vazda cutis kao zaliven kod bilo kojeg pozitivnog poteza bilo kojeg opozicionog subjekta, ali zato ne preskocis ni jednom da pljucnes cim nadjes bilo kakvu mrlju.Zasto to, zaboga..
Lepi, kritikovat DPS je in, to rade i svi njihovi glasaci koje znam. Nista ti to ne znaci.. Fora je u tome da, vidis, nemas inspiraciju nikakvu da pohvalis. Onomad ti je bilo premalo je naglasis jednom, no X puta sa jednom istom info, samo drobis.. a sad ni da zucnes. I ne brani se, samo je sve ociglednije onda![]()
Kritikujem ono sto je za kritiku, ne vezano ko je u pitanju. A nisam naglasavao x puta nego raspravljao jer sre skocili da radim za DPS jer kritikujem nepotizam u Bd. Ja pitam tebe direktno smeta li tu nepotizam u Bd isto koliko kad to radi DPS?
Da sam juče umro ne bih znao da ima nečeg za pohvalu na našoj cjelokupnoj političkoj sceni
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Nepotizam je nase zlo, ali smatram da nije u redu trcati sa zakljuchcima prije nego se vide rezultati nove vlasti. A to je ono sto ti radis. Nije ti bitno hoce li ta ekipa uciniti neke promjene na bolje, nego vec trcis sa pljuvanjem. Zakljucak iz ovoga je: nije mi isti nepotizam DPS-a i Demokrata, iz prostog razloga sto rezultate nove vlasti tek treba da vidimo. Ako neciji bratanic obavlja svoj posao profesionalno, nek mu je bogom prosto. Ali ako je tu samo zato sto je neciji rod, a o poslu pojma nema ili, jos gore, zna posao, ali ga zbog partijskih interesa ne radi kako treba, vec sabotira firmu, preduzece, opstinu, institucije.. E, ne, brate, nikako mi ta dva nepotizma nisu ista. Zato, malo strpljenja, pa cete vec naci razlog za hejt, siguran sam![]()
Nije se imao ko zaposlit bez bratanac, brat, sestra itd??? Nije bilo strucnog kadra, bez oni?
Evo i onaj iz DPSa tvrdi isto sto i ti, to nije nepotizam jer su mu strucni i cerka i sin i zet.
Zanimljivo bas
Nepotizma je uvjek bilo i uvjek će ga biti. Realno, koliko bi nas bilo direktora, a da ne zaposli nekog iz familije ?
Ovo što ovizioziovi (*bem ti nick) kaže "Ako mu je rođak dobar stručnjak nek mu je prosto ", kolika je mogućnost da ti je bliski rođak kvalifikovaniji od svih ostalih stručnjaka koji čekaju posao
Naravno da postoji mogućnost jer učene porodice imaju tradiciju i određeni odgoj (kao Ješe i bankarstvo), ali ta mogućnost je toliko mala da je u najmanju ruku sumljiva
Last edited by Rakun; 28-03-17 at 16:23.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks