Lenovo p780 i p70 mozes samo fizicki da slomis. Ne crkava im nistaprezadovoljan sam telefonima.
Sad imam huawei P8 i nije primaci p70 ni sto se fluidnosti tice a za bateriju necu da pricam
#SamoJako
Ne znam ali nikoga da mu je crkao Lenovo telefon.
Lenovo xVibe sam koristio 2 godine intenzivno, cuo nije. Ispao mi je jesenas dok sam vozio biciklo i jos ga prezalit ne mogu.
Poslije njega sam korisio kratko k900, mocan, al jedina mana s kojom nijesma uspio izac na kraj je jako slab fabricki kapacitet baterije (2000mAh), 10 sati je nekako i mogao izgurat, 12h nije bilo sanse. Mimo frke s baterijom, sve ostalo na tom telefonu je bilo fenomenalno.
Nekoliko kultnih modela P780 sam narucio drustvu kad su bili aktuelni, tim telefonima smrti nije bilo.
Takodje jednom drugu Vibe Shot prosle godine.
I dan danas mi se zahvaljuje, ka da sam ga ja napravio...
Lenovo p780 i p70 mozes samo fizicki da slomis. Ne crkava im nistaprezadovoljan sam telefonima.
Sad imam huawei P8 i nije primaci p70 ni sto se fluidnosti tice a za bateriju necu da pricam
#SamoJako
One Ring to Rule them all...
Mislim da je prijateljica uzela baš P780 ili neki drugi dual sim Lenovo iz tog perioda, i ona i momak po jedan. Mislim da su njoj crkla dva a njemu jedan. Znači ne polomljeni nego crkli elektronski. Provjeriću sjutra. Znam da su rekli "nikad više Lenovo".
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Ja imam izuzetno iskustvo sa Lenovom... Doma smo imali dva S820 i jedan P780... Jedan S820 se i dalje koristi u uzoj porodici dok je ostalo prodato bez zalbe... Ja sam par P780 ROW prodao, nijesam imao zalbi... Ja sam isto imao utisak da ga mogu samo slomiti ali iskustava ima razlicitih...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
S960 vibe x, trajao 2 god, crka mu touch dolje na home i back dugme.. Radi i dalje ali skoro ga je nemoguce koristit..
S obzirom na cijenu, ja zadovoljan..
Vidjeh prije neki dan Oppo R9 Plus. Kako mi se svidio telefon, savrsen se cini.
http://www.gsmarena.com/oppo_r9s_plus-8394.php
Je li ga koristio ko?
SD 653 u telefon od 500 eura, sprdaju li se ovo sa nama?
Stay salty.
Sad sam ga u australiju vidio za 450e, i malo mi je falilo da ga uzmem, nego nista nisam znao o njemu, a vidim da he svuda na dobrom glasu. Ekran jes velik, ali za poslovne obaveze je odlican, mejlovi, citanje dokumenata i sl. No me cijena razbija, tolike pare za kineski telefon.
Sent from my SM-A510F using Cafe Del Montenegro mobile app
Huawei je jak evo 2-3 godine, pa se vise i ne posmatra kao kineski telefon. U svakom slucaju nikad nisam dao preko 400e za telefon, da ne pricamo o ovome ludilu 700-800e. Iduci ce mi bit kinez sigurno, jer za te pare 400-450e se dobijaju i vise nego odlicne masine.
Sent from my SM-A510F using Cafe Del Montenegro mobile app
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Moze li neko da mi ponovi AP za net i mms za telenor mrezu?
https://www.telenor.me/cg/Privatni-k...anja-telefona/
Sent from my Redmi+Note+3 using Tapatalk
Budućnost
Stigao mi5 za tacno 15 dana..telefon odlican, sve preporuke..zavte pare mislim da nema boljeg
![]()
Sent from my EVA-L09 using Cafe Del Montenegro mobile app
Vrijedi li dodati 40 eura vise za Mi5s ili da se trguje Mi5 ?
"Jedina" razlika ti fizicki izgled, mi5 je stakleni od pozadi, mi5s aluminijum. Razlikuju ti se jos po otisku prsta, kameri, i noviji SD821 na mi5s. Ja evo koristim mi5 i stvarno jedne zamjerke mu nemam, mada sad da kupujem vjerovatno bih uzeo mi5s od 128gb, jer na njega imas i onaj 3d touch ekran. Koji god da uzmes neces pogrijesiti sigurno.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Nije
BBK je vlasnik i Oppo-a i VIVO-a i OnePlus-a. Podpredsjednik Oppo-a je otišao iz Oppo-a i osnovao OnePlus ali glavni vlasnik je i dalje BBK
PS.
sad vidjeh recenzije LeEco Le3 Pro i odgledah neke recenzije na YT. Sve u svemu bruka kakav je telefon
http://www.gsmarena.com/leeco_le_pro3-8344.php
PPS.
šta je sa forumom te ne mogu da se edituju postovi
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks