Kad je ggg-jacobs?
zamisli ovaj jacobs prospe golovkinu, patosira ga..![]()
Kad je ggg-jacobs?
Evo nadjoh, u 3h krece event.
kakva je zivotinja ovaj jimmy manuwa. kakav udarac. mislim da uz dzonsona ima najjaci u lhw.
Sjekloca vs Robert Stieglitz je sinoc bilo.
fino ispratismo to.mediji tek.
pokradose Sjeklocu,izgleda.
nerijeseno je bilo.
manuwa ima previse snazne ove udarce bez mnogo zamaha, kakva zivotinja..
sad se pitam je li ovo moguce...znao sam za mec jos prije mjesec dana i vremenom sam zaboravio.stvarno da niko od medija ne objavi ovaj mec je tuzno i zalosno . jos nisam pogledao mec,ali sjekloci skidam kapu za sve sto je napravio u karijeri.veliki je ovo majstor,mozda i najveci nas bokser .
ne nadjoh na youtube mec,pa ako ko nadje nek okaci
Last edited by Poker_Sindrom; 19-03-17 at 10:59.
Sjekloca jedan od boljih tehnicara koji se pojavio na prostore bivse Jugoslavije. Meni ga je uvijek milina bilo gledati..
Sinoc ostah da gledam GGG-Jacobs. Ovaj Jacobs se ''odrekao'' borbe za pojas da bi u ring usao osjetno tezi/veci. I to se osjetilo.. neke udarce da nije tako krupan sigurno ne bi izdrzao. Mec je otisao u 12 rundi, prvi put posle 2008 da Golovkin odradi svih 12. Cudo zaista kad se kaze nesto tako.
Jednog momenta borbe nisam zazalio sto ostah budan. Pravi rat.. Golovkin po meni bolji za taj jedan nokdaun koji je imao..2poena. Jos jednom je covjek pokazao da je masina koja itekako moze da apsorbuje udarac. Jer Jacobs ima malj + dosta tezi..strefio ga je par puta ozbiljno..Golovkin se nije ni strecnuo.
Valjda se konacno tamo u septembar-oktobar zakaze ta borba izmedju njega i Kanela. To je najbolje ssto se moze pogledati u boksu danas. Mada Kanelo do tog meca ima baaaas ozbiljnu prepreku pred njega.
e to bih volio da vidim GGG CANELO
kakav bi to rat bio
Ovaj jacobs se nekako dobro branio od golovkina, dobro se kreteo i ponasao dok ga je ovaj napadao.
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
24. juna , NY, Madison Square Garden
Teška kategorija - Fedor Emelianenko (36-4, 1 NC) vs. Matt Mitrione (11-5)
Poluteška kategorija - Chael Sonnen (29-15-1) vs. Wanderlei Silva (35-12-1, 1 NC)
Velter kategorija - Douglas Lima (28-6) vs. Lorenz Larkin (18-5, 1 NC)
Laka kategorija - Michael Chandler (16-3) vs. Brent Primus (7-0)
Gastelum pao na travu, nece se boriti protiv Andersona na ufc 212
Na rano mjerenje Cormier promasio tezinu.. 206.5 , vratio se minut posle i imao 205 pounds.. komedija.. mozda se pos'ra![]()
Last edited by miha; 07-04-17 at 16:09.
Hahah
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
koliko je proslo od prvog vaganja? nije bash minut
Dozvoljeno je od strane NYSAC da borac koji prebaci dozvoljenu tezinu ima 2 sata da je "ispravi" nakon prvog mjerenja, ali samo u borbama za titulu..Tako da je imao srece Cormier...
ipak 2 minuta i 24 sek .. sto je opet kratko..
Last edited by miha; 07-04-17 at 17:45.
stvarno se pridrza malo za ovaj peskir, kakav debil.. neka no slave sto su uspjesno odradili prevaru, jadno.. navijam za Rumble-a, za pobjedu nokautom.
Sjajan event nocas..tj negdje pred jutro. Navijace se za Cormiera i Gegarda. Ali su mi favoriti njihovi protivnici.
Gegara ja mnogo respektujem zbog mnogo stvari. Ali ovaj moze da ga vuce po parteru.. Ako uspije Gegar braniti obaranje dobice.
Dok drugi par ako prodje preko runde i po Cormier dobija. Za Rumbla je kljuc da odbrani se obaranja u prvoj rundi. Ako to uspije ubice ga ko misa. Jer koliko god ovaj bio neostecen i neistrosen, nijedna brada ne moze izdrzati one bombe sto ima Johnson. Mislim da bi im lakse bilo da ih ja maljem strefim nego on da ih kroseom zakaci.
Rumble ne smije dozvoliti da se oduzi borba ali mi sve govori da ce Cormier lezat masu na njega, ako uspije da pretpri pocetno bombardovanje.. U prvi mec je Rumble malo divljacki napadao, trazeci KO i tu se istrosio masu.. Sad bi trebalo da ima bolji plan, pa ce birat pametnije udarce..
imate lomacenka u 3
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks