Kamera obecava, dizajn onako. Pozadi izgleda mocno, ali naprijed kao neki xiaomi.
LG je mislim ovaj put napravio pun pogodak sa G6.
Мени је lG поптуно подбацио. Касне годину дана са овим телефоном. Прије бих узео s7 него ово, то је моје мишљење
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Sate sate sate
Zna li iko servis/era za mobilne u PG koji bi se usudio da otvori Huawei Nexus 6P i zamijeni mu bateriju? Zvao sam zvanicni servis ovaj m servis ili tako nesto, zena mi je rekla na telefonu da nema pojma koji je to tel i pitala me je da li se radi o tabletu, molim za pomoc?
Servis preko puta cesme u ul slobode podgorica
Sent from my SM-A710F using Cafe Del Montenegro mobile app
Satelitski resiveri/oprema
Dje se moze u Pg zamijenit staklo na galaksi s5 neo, samo staklo, i koje su cijene...
Preporuka za dobre slušalice? Valjaju li što ove od S7? Ili neke Xiaomi da naručujem, vidim hvale ih po internetima.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Skinuh noughat za s7. Veliki dio promjena mi se ne svidja, ali ima i dobre strane. Tastatura nikakva, ovaj drop bar mi se ne svidja, ikonice (nemaju onaj prozirni background). Opet, kamera, poneke opcije i performanse +
Sent from my SM-G930F using Cafe Del Montenegro mobile app
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Ove za S7 su ok, rekao bih nista posebno. Daju fin zvuk. Licno su mi bolje bile na HTC One (M7). Koliko mi se cini, Bugi je prodavao ranije neke in-ear za 5 eura, mislim Xiaomi. Mada meni je u sustini najbitnije da se glasno cuje, nisam toliko osjetljiv na kvalitet zvuka.![]()
I can't explain and I won't even try
Pozdrav,htio sam da pitam postoji li nacin da se uradi screen miroring bezicno,androida i smart tv-a.Besplatno ?
Sent from my SM-G935F using Cafe Del Montenegro mobile app
SAMSUNG (smart)Tv :UE55ES6100W, SAMSUNG S7edge telefon.Ako neko zna kako i sta hitno mi je .Hvala
Sent from my SM-G935F using Cafe Del Montenegro mobile app
Last edited by LAFF; 11-03-17 at 09:49.
ima li kakvog resenja za reklame na android telefon ili mora factory reset ubise me ne mogu ni poruku napisati sto necu nekakav system settings 5 puta ugasit...
tutti quanti cantano e bevono per te!
Meni je to bilo na Xiaomi, riješih tako što sam blokirao ugrađeni internet browser. Nisam radio hard reset, doduše.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
e ja ovom mome ne znam sta da radim od reklama poludjeh na sve zivo iskacu nista nmg da uradim krsteno od njih kako da bekapujem kontakte da odradim reset?
tutti quanti cantano e bevono per te!
Evo da se igrate malo sa izgledom Android homescreena
https://www.android.com/myandroid/taste-test
Stay salty.
Bravo,
Odlična stvar ali nikako da mi pogodi šta mi se sviđa.
Ubode ga![]()
Stay salty.
Meni je ponudio par kul fora ali skapirao sam da nemam konstantan ukus, već mi tako dune ponekad i onda ostavim neko vrijeme... Mislim, ovo sam juče napravio:![]()
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks