Opet na fragrancex ona nenormalna postarina. Morace se shipito koristiti izgleda
Da li neko zna, da li je moguće pratiti preporučenu pošiljku koja je poslata iz CG, na primjer, u Njemačku, tako što se registarski broj ukuca na sajt njemačke pošte, u opciju tracking. Ili se može samo pratiti pošiljka do izlaska iz CG?
Opet na fragrancex ona nenormalna postarina. Morace se shipito koristiti izgleda
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
standardno ga pratis na 17track ili trackitonline.ru
Provjeri na sajtu pošte srbije da li je stiglo kod njih, preko njih kao tranzitne tačke istog dana se preusmjeri na PG
Iz ličnog iskustva, naša pošta je zlatna kakvih ima. Pošta Srbije, Pošta Crne Gore su profesionalci za Izraelsku, Švedsku, Špansku... Njemačka isto zna da se zakuca iako važi za jednu od najboljih uz Francusku. Kontaktiraj ti pošiljaoca
Zna li se koje su tranzitne tacke za robu iz Kine kad ide za CG?
Stay salty.
Ja sam rekao iz ličnog iskustva. Kod njih su drugačije procedure i dosta strožije pa je možda lošija isporuka ali su mene lično veoma ispoštovali za jedan problem koji sam imao. Razgovarao sam sa dosta njih telefonom i svi su me ispoštovali i dali sve potrebne informacije. Nego, jel tebi teško u BG?
I ja pričam iz ličnog iskustva.
Do sad sam naručio ove stvari
2x zaštita za ekran (za mobilni)
10-15 muzičkih diskova (CD)
1 punjač za telefon
Jedna zaštita je došla polomljena i svaka kutija od CD-a (mo'š ga bačit kad je kutija polomljena), a daleko bilo da se desi da ti poštar donese paket
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Jao vise ovoga 4PX! 10 dana posiljka stoji u HK i ne mrda se. E oca mi, ako cu vise ista kupovat sto se bude slalo preko singapurske poste. Tri duge posiljke narucene isti da su stigle doma juce, jedna CN, jedna NL i jedna preko singapurcana ali bas njih, ne 4PX...
Stay salty.
4PX je brate kazna... ja čekam jednu pošiljku 40 dana koja ide preko China Post pa ti viđi... Druga je isto poslata China Postom ali ona je skoro poručena i brzo šipovana za razliku od prve. Ja se mislim da malo odmorim od aliexpressa zbog ovih situacija sa sporim shipingom. DHL global mail za desetak dana iz singapura do podgorice - zakon. Da nije bilo nekog zastoja u frankfurti stigla bi i brže.
Meni China Postom uvijek brzo stiže. Od 15-25 dana.
Sent from my Redmi Note 3 Snapdragon using Tapatalk
razlikujte china post registered i ovu china post small package ili kako se vec zove. Registered je skroz oke, small package, 4px, flyt express i slicne su ocaj uglavnom sto se brzine tice, ali zato i kostaju 0e najcesce
(nečitko)
Stay salty.
Gledaj na Docje post sajtu.
Stay salty.
Nisi me razumio, kad dobijes 4PX, tracking ti je u stvari SG Post, samo oni rade transport umjesto SG, u njihovo (ne svoje) ime. Trackinga ti nema jer moras uvjek da odaberes 4PX kao carrier-a. Na pr:
Ako ne odaberes onda ti klasika izbaci: Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)
Last edited by guvarana; 11-03-17 at 01:21.
Stay salty.
pa i NL posta je holandska a salje se iz kine
tako da je ova 4PX isto neka privatna posta kojoj je 'nadprovajder' SG posta, to su skroz razlicite kompanije
Mozda bespotrebno zatrpavam temu ali evo da podijelim inf. Posiljka je krenula iz Bugarske-Sofija 08.03 i jutros pristigla u nasu postu i poslata na domacu lokaciju. Nidje vise nije registrovana, ni Srbija a ni na ovim drugim sajtovima za pracenje, jedino onaj dio dok je u Bugarskoj.
ONO ŠTO SVI ZNAJU A NIKO NEĆE DA PITA
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks