Kradja 7 audiA iz predstavnistva.
Kradja 7 audiA iz predstavnistva.
Fabija ima li ovo leksus?
https://www.instagram.com/p/BRQXWfDhjTR/
Ima evo 13 godina, serijski.
Nego, smijesno mi je da ipak moras imat kljuc sa sobom, i fabrika zna da taj njihov sistem pravi probleme pa su napravili START STOP dugme tako sto se skida poklopac i moze da se ubaci kljuc normalno u slucaju da ne radi kako treba.
Inace njihovi modeli od 100000 eura nemaju KEYLESS entry and go ni uz doplatu. Sramota.
TAKUMI
Od kad stavih ove bijele diode u tablu đevojke same ulaze u auto.
Evo ne znam, prosudite sami:
![]()
Pa sto ne zakljucas auto? namyg ;-)
Tabla od Mercedesa ML 2012 ili neki drugi merc iste generacije?
Rijetko nekvalitetna kola.Instrument tabla odzgoo' kao na Daciju, samo drugacija tekstura...
Imali smo takvog u familiju, gomila plastike, jednom prilikom sletio s puta, vozac bio vezan, sav se iskasapio, pola airbegova se nije otvorilo.Prodat tako udaren, sad je napravljen i vozi se tu kroz pg, dakota brown boja, kafenkasti onaj...Mercedes CLA kupe, crkao zamajac na 22 000km, prodat cim je napravljen.
Nije to marka sto je nekad bila, previse kola i modela proizvode, takmice se na svako trziste, kvalitet se srozao
imaju reputaciju kao reno/citroen/pezo/alfa iliti kola koja svi pljuju...samo sto je mercedes masu skuplji
Last edited by Laz; 09-03-17 at 02:30.
Laz, felme su mi 16 ne 17a za nase puteve i ovo je malo podignuto
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Drugu na novi ML posle 3.godine crkle led diode u štop, taman narucio dio štopa desni, kad ono crkose u lijevi 😂
Ne, ovo je ml250
Sprdnja bas...
Na audia imam neki problem sa diznam,bosista mi je rekao da treba kod elektr.da odem,valjda do dizne ne stize neki impuls,pojma nemam..imate da preporucite nekog?ja znam samo marovica u donju g.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Je li ovo realno?
![]()
TAKUMI
Pa pogledaj na sto lici auto.
TAKUMI
Ali ovi duseci za plazu sa strana su top![]()
sedani sa zadnjim brisačem su mi teški hit...
a brisac samo smeta.
f6
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks