Page 54 of 312 FirstFirst ... 44450515253545556575864104154 ... LastLast
Results 1,326 to 1,350 of 7797

Thread: Trumpova Amerika sa saveznicima & ostatak svijeta

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Quote Originally Posted by antigona View Post
    Nekoherentan ? Van atmosfere ? Nisi ulazio u sustinu pa nisi prihvatio ili odbacio al si isto napisao buncas i to odgovara mom svijetu ? Tebra, ljudi citaju, nije im tesko vrstit se stranu unazad pa da vide na koji nacin si porekao ovaj citirani post Na kraju ce ispanut vjerovatno da nisi ni napisao da je sve ono moj svijet i buncanje
    Ti definitivno buncas jer ne kapiras stvari koje su vrlo jasno napisane. Ne mogu da ti pomognem nikako. Jos mi ne rece koja je to moja agenda a pricas o meni kao da smo zajedno ovce cuvali.

A bice da je Tramp poceo da puca po svim savovima i postavlja bizarne tvitove bez trunke dokaze u 5 ujutru zbog toga sto mu dobro ide

Last edited by VanjaTheMan; 06-03-17 at 10:49.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    1,227
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    533 Posts

Pošto su mediji tipa cnn, fox, alđazira isl. umrli narod informacije dobija preko društvenih mreža, džutjuba, blogova i interneta uopšte. Ali ne treba nikome ništa vjerovat. Pojedini msm-i su prije izbora pokušali da naprave pritisak na ljude, pričom da Tramp apsolutno nema šanse. Tako i sad, lažinjaju i podmeću, još neće da prihvate da su izgubili, još se nadaju impičmentu, Obamaš se instalirao u Vošington, čeka da se vrati u wh, tužno....

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
    Yes, I'm in need of something
    But it's something you ain't got​

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Ti definitivno buncas jer ne kapiras stvari koje su vrlo jasno napisane. Ne mogu da ti pomognem nikako. Jos mi ne rece koja je to moja agenda a pricas o meni kao da smo zajedno ovce cuvali.

A bice da je Tramp poceo da puca po svim savovima i postavlja bizarne tvitove bez trunke dokaze u 5 ujutru zbog toga sto mu dobro ide

hahhaha sad ce ,sad ce,jos malo sacekaj, ostao je jos jedan šav ,dolje kod zadnje lože ,zadnja im je ura Ozbiljno pomislis li da ti iko vjeruje dok postavljas ovakve stvari u kontinuitetu evo od borbe za kandidaturu ? Jos od tad traje ovo tvoje "a nece moc" -"bice da je kraj blizu" i slicno a covjek nize pobjede ,od stranackih do drzavnih izbora pa me interesuje odakle crpis toliku kolicinu mrznje prema covjeku ? Ozbiljno,volio bih cuti. Ili je ovo neki vid edukacije i otvaranja ociju forumskoj masi koja nije u stanju da prozre kakav je neko ,no otkuca cdm forum i svrne da vidi da li si postavio neku fake news sa postulata istine cnn ,radio slobodna evropa , galup ? Zasto mislis da je to potrebno,pogotovo sto su ljudi jedva cekali mogucnost da dobiju nove izvore informacija,oslobodjene placenistva clinton bler rotsild fondacija pa bjeze i podsmijavaju se onima koji i dalje u cnn gledaju kao u Boga . U redu je kritika poteza koje vuce, al da ti konstantno sve koji progovore ista o njemu etiketiras kao budale, "ko su ti ljudi" i slicne postapalice kojima ilustrujes da su glupani .

Puca veli po savovima Puca bi tako virtuelno svaki od 45 predsjednika da se susretne sa jednom gebelsovom masinerijom na protivnickoj strani koja ce iskreirat hiljade ovakvih kao sto si ti, koji ce iz ludog ubjedjenja da su u pravu ,radit na ciljevima za koje i nemaju pojma . Al zamisli koliko to daleko ide kad se radi i da blacenju melanije nekakvim pricama o braku ,ivankine cipele se nisu probile na azijsko trziste mos mislit, trumpov sin se dosadjuje na inauguraciji ?! Hahahah kakvo prsnuce mozdano . I onda dodjes ti ,i takvi kao ti i recenicama poput 'trosi se previse na melanijino obezbjedjenje zato sto ne zivi u bijelu kucu " ili " trump je licemjer jer je ivanki prepisao sve ,kao da on i dalje ne vodi kompanije" pokusavate da iskreirate neki opsti umutrasnji haos koji prijeti americi a licemjer nije bio obama kad je narucivao iz san franciska burgere u vrijednosti 60+hiljada dolara ili kad je bila prica o mjestu rodjenja ,tad nisi histerisao i sladio se no si branio cnn istine o americkom porijeklu i nogama na ovalnom stolu .to je tad bio vjerovatno taj sarm buntovnicki To su od Obame napravili isti ovi mediji koji su od Trumpa napravili kao neku neznalicu. Obama je change, ludak, buntovnik,smeker a u sustini je ludak koji je naoruzao islamsku drzavu i dobio nobelovu za pocetak rata ?! Naravno da je tebi Obama kralj a Trump ruski spijun kad ti je izvor isti za obije stvari .

Promjene se jasno ocrtavaju polako, od pristupa siriji , modernizacije vojske pa do zabacenog Balkana .
    Sve je vise ovakvih tekstova kao priprema ,kako njihovom javnom mnjenju tako i nasem . Zalosno je sto ce to dovest do novog rata ocigledno ,prije svega zbog nasih uvjerenja ali promjene se jasno ocrtavaju . Dal je to direktna ili indirektna posledica Trumpa,manje je bitno ,ljudi ,pogotovo amerikanci su zeljni promjena i to im ovaj covjek svjesno daje,kupujuci sebi vecu bazu glasaca za iduce izbore . Tako da je prica demokratac "sad ce jos malo" " eo ga samo sto nije" " puca po savovima" obicna zalopojka realno i stvara kontraefekat. Kao kad uhvatis zenu u prevari a njoj prva recenica bude "nije kao sto mislis"

http://m.huffpost.com/us/entry/us_58...b0fa149f9ac8ab
    Last edited by antigona; 06-03-17 at 16:07.

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

O cemu ti pricas to samo ti znas i glasovi u glavi koji ti pomazu. Vidim ti si kao Raulio pa su ti svi neistomisljenici pripadnici iste klape koji vjeruju u iste stvari i pricaju istim jezikom itd. A dodirne tacke ti prica nema sa realnoscu, sto ce se vrlo brzo i pokazati. Do tad mlati do mile volje. A i ja sam lud sto pokusavam uopste da komuniciram sa teoreticarem zavjera.
    Last edited by VanjaTheMan; 06-03-17 at 16:47.

Thanks Thanks Given 
    1,227
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    533 Posts

Vanja, ti nećeš da prihvatiš činjenicu da si pripadnik anti Tramp klape koja priĉa isto što i ti i misli isto što i ti. Svako ti je lud, bunca, ne razumije te niko. Kad ne znaš što ćeš komentarišeš stil pisanja, ni da si neki Saramago.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

E ču antigona u muškom rodu za se i o sebi. Pa je li to uhvaćena žena ili muškarac u prevari? A da... Nije kako izgleda

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Quote Originally Posted by Raulio View Post
    Vanja, ti nećeš da prihvatiš činjenicu da si pripadnik anti Tramp klape koja priĉa isto što i ti i misli isto što i ti.
    Zato sto nisam. Ne volim Trampa zato sto je lazovcina i tu se sva prica zavrsava. Ne znam kako bilo koja zdravorazumska odrasla osoba moze da ga cijeni posle svih ludackih ispada koji bi bilo koju drugu osobu davno diskvalifikovali od bilo koje drzavne funkcije. Lik je dementan i ne treba ti CNN da ti to kaze, dovoljni su njegovi ludacki Tvitovi. Ne volim ni Hilari, stavise mislim da je zlo nevidjeno pa ti i tebi slicni mislite da sam za nju iako sam hiljadu puta rekao da mi je Sanders bio najdrazi kandidat. Nisam napadao PewDiePie-a pa si rekao da jesam jer si ubijedjen da moram da budem protiv njega ako sam protiv Trampa. I zamisli, ne odbacujem kategoricki svaku stvar koju likovi poput Mila Yanopulusa kazu. Ne ulazi ti u tikvu da neko moze da ima negativno misljenje o Trampu a da ne pripada cjelokupnom anti-Tramp jednoumlju. To moze da bude ili svjesno odbacivanje cinjenica koje ti ne odgovaraju ili opasan intelektualni deficit na tvojoj strani.

Quote Originally Posted by Raulio View Post
    Svako ti je lud, bunca, ne razumije te niko. Kad ne znaš što ćeš komentarišeš stil pisanja, ni da si neki Saramago.
    Ja stvarno nemam blagu predstavu o cemu ovaj lik prica. Svrstava me u grupu ljudi koji pricaju i rade neke stvari za koje prvi put cujem. Prica da sam od starta pricao da Tramp ne moze da osvoji kandidaturu sto nije tacno i sto svako moze da vidi na drugoj temi o americkim izborima. Ne znam odakle je sve ove stvari pokupio ili da li ih je sam izmislio, ali meni je to ravno buncanju. On i Mabus su jedina dva lika u istoriji foruma koje sam na ignore stavio, iz prakticno istog razloga - totalno ignorisanje realnosti. Doduse za Mabusa barem znam da prica o ravnoj Zemlji. Ali ako znam o cemu ovaj naglaba...

A evo koga zanima i mog komentara od maja prosle godine:
    Ne da se Sanders jos. Drago mi je. Ali ako ipak izgubi (najvjerovatnije) bolje da Tramp pobijedi samo da ona vjestica ratoborna ne dodje na vlast.
    Tako da covjek bunca to sto moze. Svako moze da ode na tu temu i da vidi sta sam pisao i o Trampu i o Hilari.
    Last edited by VanjaTheMan; 06-03-17 at 19:51.

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

iako sam hiljadu puta rekao da mi je Sanders bio najdrazi kandidat.
    najdraži kandidat ti je američki novak kilibarda? Osoba koja je pokazala da ima 0 integriteta, ne zaebavaj me.
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    najdraži kandidat ti je američki novak kilibarda? Osoba koja je pokazala da ima 0 integriteta, ne zaebavaj me.
    Ne znas bas najbolje kako politika i upravljanjem masom kao sto je milionsko biracko tijelo funkcionise. Mnogo povrsno posmatras stvari. Naravno da je na kraju morao da podrzi Hilari kad je alternativa bio Tramp. Zato sto je za razliku od nje znao kolika je Tramp prijetnja demokratskom drustvu. Hilari je bila arogantna i mislila je da je vec pobijedila, dok je Sanders znao da je Tramp realna opasnost. To ne znaci da nema integritet nego da ima mozak. Da nije to uradio danas bi situacija za Demokrate i za Sandersa bila prakticno bezizlazna. Samo zamisli kakva bi reakcija bila po Americi nakon Trampove pobjede bez Sandersove podrske Hilari. Njega bi krivili za poraz baba vjestice zajedno sa svim njegovim glasacima. Bolje receno, krivili bi ga za pobjedu Trampa i svaki pogresan korak koji Tramp napravi, a to bi bio poslednji ekser u kovcegu njegovog pokreta. U svemu tome Hilari bi ispala jadna mala zrtvica koja nista nije zgrijesila. Ne bi bilo te sile koja bi ih mogla spasiti. Sanders je u politici skoro citav zivot pa zna malo bolje i od tebe i od mene koje su posljedice svakog poteza koji povuce. Sad je Klinton dinastija prakticno ugasena a Sandersov pokret raste iz dana u dan. Obama ih je malo zajebao jer se umijesao u izborni proces u partiji da ne bi izabrali Elisona, ali Sandersov pokret je opstao, sto znaci da ima sansu da uradi nesto 2018-e i 2020-e.
    Last edited by VanjaTheMan; 06-03-17 at 18:30.

Thanks Thanks Given 
    1,227
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    533 Posts

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Ne znas bas najbolje kako politika i upravljanjem masom kao sto je milionsko biracko tijelo funkcionise. Mnogo povrsno posmatras stvari. Naravno da je na kraju morao da podrzi Hilari kad je alternativa bio Tramp. Zato sto je za razliku od nje znao kolika je Tramp prijetnja demokratskom drustvu.
    Tramp prijetnja demokratskom drustvu a baba mu brutalno pokrala primarije sa sve dokazima

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Tramp prijetnja demokratskom drustvu a baba mu brutalno pokrala primarije sa sve dokazima
    Tebi jos uvijek nije jasno ko je Tramp? Sto se tice Sandersa, ono sto su njemu uradili je bio partijski rat. I koliko god da je odvratno, ne moze ni da se poredi sa jednim wannabe diktatorom koji je zamislio da je njegova rijec zakon, koji laze o stvarima koje su bukvalno ocigledne svima, napada svakoga ko se ne slaze sa njim, ukljucujuci sudije i medije koje je nazvao neprijateljem naroda, sto je bukvalno diktatorska izjava. Kad to spojis sa cinjenicom da Republikanci pokusavaju iz petnih zila da sprijece manjine da glasaju jer im velika izlaznost ne odgovara, mislim da je i vise nego jasno ko je prijetnja demokratskom drustvu.

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

pa da partijski rat..organizovali to iz zaebancije

ja vidim samo da Trampu podmeću na sve strane šta god stignu, neka ga puste da radi onako kako on misli da treba pa da vidimo rezultate a ne ovako

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

pa da partijski rat..organizovali to iz zaebancije

ja vidim samo da Trampu podmeću na sve strane šta god stignu, neka ga puste da radi onako kako on misli da treba pa da vidimo rezultate a ne ovako
    On radi onako kako misli da treba. Svi ostali samo reaguju na to sto radi. I to je rezultat. Jesi vidio njegov zadnji ispad sa tvitera? Niko ga nije tjerao da pise gluposti. A samo bi lud covjek pustio da jedan predsjednik iznosi javno tako ozbiljne optuzbe bez dokaza. Mislis li da je to normalno ponasanje koje dolikuje funkciji koju obavlja? Takve optuzbe mogu bez skandala da prodju samo u diktaturi. Zato kod nas niko nije reagovao adekvatno kad je Milo javno optuzio DF.
    Last edited by VanjaTheMan; 06-03-17 at 23:06.

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

ti apsolutno ne razumiješ igru koja se igra (što je očigledno)

npr.

btw evo i jedna prigodna za bernijeve fanove poput tebe

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Ja razumijem savrseno, ali izgleda da tebi nije jasno. Pa da ti pojasnim:
    1. Obama ne moze da naredi prisluskivanje;
    2. Prisluskivanje Trampa i prisluskivanje njegovih saradnika su dvije razlicite stvari;
    3. Ako je bilo prisluskivanja ne radi se o spijunazi, sto bi bio ilegalan cin vec o krivicnoj istrazi za koju su FBI i Ministarstvo pravde koji inace rade nezavisno od Bijele Kuce dobili dozvolu od federalnog suda, sto znaci da mora da postoji osnovana sumnja da je neko pocinio krivicno djelo;
    4. I dalje ne postoji dokaz da su telefonske linije u Trump Tower-u prisluskivane niti da je Tramp bio meta prisluskivanja;
    5. Tramp ne mora da valja gluposti po Tviteru. Predsjednik ima moc da skine oznaku tajnosti sa svakog dokumenta i svake istrage. Da postoji dokaz da ga je neko prisluskivao ne bi mu se sva prica o tome svodila na gluposti koje je procitao u nekom konspiratornom novinskom clanku.

A ti razmisli zasto Tramp prica takve gluposti bas sad kad Jeff Sessions mora da se izuzme iz istrage.
    Last edited by VanjaTheMan; 06-03-17 at 23:26.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ali zamisli ti, prisluskivanje u Trump Tower. Pitam se, kako?
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kidaj sve

The White House budget director confirmed Saturday that the Trump administration will propose "fairly dramatic reductions" in the U.S. foreign aid budget later this month.
    http://www.reuters.com/article/us-us...source=twitter
    Nije lako, ali je jako rođaci.

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Ja razumijem savrseno, ali izgleda da tebi nije jasno. Pa da ti pojasnim:
    1. Obama ne moze da naredi prisluskivanje;
    2. Prisluskivanje Trampa i prisluskivanje njegovih saradnika su dvije razlicite stvari;
    3. Ako je bilo prisluskivanja ne radi se o spijunazi, sto bi bio ilegalan cin vec o krivicnoj istrazi za koju su FBI i Ministarstvo pravde koji inace rade nezavisno od Bijele Kuce dobili dozvolu od federalnog suda, sto znaci da mora da postoji osnovana sumnja da je neko pocinio krivicno djelo;
    4. I dalje ne postoji dokaz da su telefonske linije u Trump Tower-u prisluskivane niti da je Tramp bio meta prisluskivanja;
    5. Tramp ne mora da valja gluposti po Tviteru. Predsjednik ima moc da skine oznaku tajnosti sa svakog dokumenta i svake istrage. Da postoji dokaz da ga je neko prisluskivao ne bi mu se sva prica o tome svodila na gluposti koje je procitao u nekom konspiratornom novinskom clanku.
    NSA prisluškuje i prati sve živo, a dosta su pojačali aktivnosti otkad je Obama postao predsjednik

http://rense.com/general49/phone.htm

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Ali zamisli ti, prisluskivanje u Trump Tower. Pitam se, kako?
    mnogo načina, guglaj malo da vidiš šta ti i ja sve možemo da kupimo sa neta, e zamisli onda šta NSA ima

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

NSA prisluškuje i prati sve živo, a dosta su pojačali aktivnosti otkad je Obama postao predsjednik

http://rense.com/general49/phone.htm
    Ajde sad pogledaj sta je Tramp izjavio i na osnovu cega i uporedi to sa ovom pricom o NSA. To su dvije totalno nepovezane stvari.

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Ajde sad pogledaj sta je Tramp izjavio i na osnovu cega i uporedi to sa ovom pricom o NSA. To su dvije totalno nepovezane stvari.
    a otkud ti znaš šta Tramp zna, rekla ti ptičica?! on se i prije nego što je postao predsjednik družio sa ljudima koji znaju mnogo toga, i najavio stvari zbog kojih su ga prvo smatrali ludim a koje su se na kraju ispostavile kao tačne...zbog takvih nekih stvari je i odlučio da se kandiduje, imao je keca u rukavu a vrlo vjerovatno je da ga ima i sad

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

a otkud ti znaš šta Tramp zna, rekla ti ptičica?! on se i prije nego što je postao predsjednik družio sa ljudima koji znaju mnogo toga, i najavio stvari zbog kojih su ga prvo smatrali ludim a koje su se na kraju ispostavile kao tačne...zbog takvih nekih stvari je i odlučio da se kandiduje, imao je keca u rukavu a vrlo vjerovatno je da ga ima i sad
    Ova prica bi mogla da prodje da kampanja traje i dalje jer je dosta ljudi bilo ubijedjeno da je sve sto Tramp radi dio predstave. Mada i tad je bilo ocigledno da je ustvari samo ludak koji zna vrlo malo stvari. Lik se nije promijenio ni najmanje od kako je postao predsjednik, tako da je prilicno lako utvrditi da li Tramp nesto zna i odakle dobija informacije o kojima tvituje.

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

lol, pa kako je takav "ludak koji zna vrlo malo stvari" postao predsjednik onda?! Koliko ljudi u USA ima koji bi mogli to da uspiju a da su protiv njih gotovo komplet mediji?!

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

lol, pa kako je takav "ludak koji zna vrlo malo stvari" postao predsjednik onda?! Koliko ljudi u USA ima koji bi mogli to da uspiju a da su protiv njih gotovo komplet mediji?!
    To sto je pobijedio uopste ne znaci da nije obican ludak i budaletina. Mnogo faktora je uticalo na njegovu pobjedu da bi mogli svi poimenicno da se navedu. Ali izmedju ostalih tu je na primjer cinjenica da mu je protivnik bila Hilari koja nije vodila dobru kampanju jer je arogantno mislila da ce sa lakocom da pobijedi. Iz istog razloga je izgubila od Obame u primarnim izborima 2008-e. Onda imas podijeljenost drzave na konzervativce i liberale koji uvijek glasaju za svoju partiju, sto znaci da Tramp automatski ima veliko biracko tijelo samim time sto je Republikanac, pa bijes naroda usmjeren na establishment, Trampova ludacka obecanja povezana sa cinjenicom da je on prakticno celebrity a Ameri vole celebritije i naravno to sto su Amerikanci glupi kao ponoc je pomoglo. Nije Tramp ni prva ni poslednja budaletina koja se domogla moci. Imas primjere ludaka koji su dosli na vlast kroz cijelu ljudsku istoriju.
    Za kraj, ne zaboravi da je izgubio popularni glas za skoro 3 miliona, tako da je od svih faktora vjerovatno najveci losa kampanja njegovog protivnika.
    Last edited by VanjaTheMan; 07-03-17 at 00:03.

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

pa što se nije još neki selebriti kandidovao, bilo zabranjeno?

Page 54 of 312 FirstFirst ... 44450515253545556575864104154 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)