Ovaj je stavio slike Mazde kad je bila nova.
Ovaj je stavio slike Mazde kad je bila nova.
TAKUMI
Inace ovaj tekst nema veze sa mozgom:
istorija automobilizma govori nam kako svaki proizvođač iz određenih standardizacija i razloga postavlja poklopac i mjesto za točenje na strani koja se čini bolja, bezbjednija, logičnija. Japanci na svoju lijevu, evropski proizvođači na desnu, ali nije uvijek pravilo. Odgovor iz Volkswagena daje prednost bezbjednostii smatraju kako je sigurnije da vozač ne stoji blizu ulice odnosno na prolazu drugih automobila prilikom točenja goriva. Neki proizvođači idu na hedonističku varijantu i ne žele da vozač troši vrijeme obilaska automobila prilikom točenja goriva
Ukratko, ako je spulja desno cep je lijevo. Ako je spulja lijevo cep je desno.
Last edited by Fabia_Elegance!; 02-03-17 at 14:19.
TAKUMI
Moze li preporuka za auto od 7000 do 10000e i zbog cega ?
Da je lijepo i dobro tj. da nema nekih maler djelova tipa vp44 pumpa i sl.
Meni se svidja Golf 6 crveni 1.6 2010 godiste... 8700e na autodiler, ali pojma nemam kako se pokazao taj motor i sl.
Razmisljam se i da odem do Svajcarske i tamo nesto pazarim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Love, peace and respect.
Imam kolegu na posao i on svremena na vrijeme pre-proda po koje auto. Veli imam strasno auto, mali potrosac, 98 godiste ali garaziran. Neki stari ga je vozio do pjace i nazad u garazu nije presao 50000. Pa dobro, koje je auto u pitanju i koliko kosta? Nesto kao Golf veli on. Ima li ime to auto? To je Tavrija, 300€. Kupcu dajes 300€ da ti mice to ispred kuce? Ne, prodajem za 300€. Probaj da das.
Pricam sa drugom on ljubitelj bmw'a i prica on o nekim nepostojecim testovima dje bmw dere Mercedes samo mi ono kontrira.
i kaze dodji da vidis sto mi drug vozi kad S-klasa brabus (kukala) i veli on njemu posto si ti ljubitelj bmw'a mogu li ova zadnja sjedista da se podesavaju kako ti oces.ja reko mogu raskaci ih i pod ruku sa njima dje oce.
![]()
Ovo je cudoviste od kola - detalj za kraj su pragovi koji svijetle.
imgupload
image upload free
Ma kad vec coek ima tolike pare, fino njemacka nadjes auto oko 150000km (pravih) accident free, uredna servisna knjiga i to je to
Jes da ces takvo auto platiti hiljadu, dvije jace i da ces cuti pricu a brate imao si strasannnn za masu manje kod moga druga. E sad takvo auto se ne uzima za preprodaju nego za sebe ako ces da vozis 3,4,5 godina![]()
Ne kapiraju to ljudi kod nas. Autodiler im je u najmanju ruku biblija za auta.
Meni kaze za moj auto ''brate eno ti ih na autodiler za 500 jeftiniji i 2 godine mladji.''
Pa ti podji pa ga kupi tamo nemoj mi slagat pricu. Ja prilicno dobro znam ko je vozio ovaj auto prije mene i sto je popravljeno na njega.
Inace cu ga tesko prodat sve su prilike
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
zbog šišnjara se dobar auto ovdje teško može i prodat i kupit jbg
She is only here to annoy herself!
Jbg, cijena da kazes povoljna a on ima zaradu bar 600,700e i to na auta do 5,6,7 hiljada....
Najbolje mi je rekao coek sto radi sa autima tj kad nadjes auto u Njemacku ode da ga pogleda itd.. cijene sa autodilera zaboravi, i zaboravi da ces dobar auto povoljno naci![]()
Ja sam kod nas bas na autodiler nasao auto od prvog vlasnika. Kupljen nov u salon, servisna (lik je vodio auto u ovlašćeni da mu sijalicu zamijene, drugi put za brisače itd itd) posjeduje sve račune što je rađeno na auto. Auto prešlo 77,000km i uzet je za manje para nego da je uvožen iz bilo koje Zemllje... Godište 2012 (7 mjesec)
sto si kupio?sretno bilo!
Francuz neki garant.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks