nastavak/spin-off Moon-a, Blade Runner u Berlinu umjesto LA-a.
![]()
-Za ovo nam može pomoć' samo jedan čovjek.
-A to je Supermen.
-Ne, to je Savo Bačić.
nastavak/spin-off Moon-a, Blade Runner u Berlinu umjesto LA-a.
![]()
LOL
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
L O L
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Meni se samo od starta ne svidja ova glavna glumica nikako, ali mislim da ce film bit' mozda i bolji od Prometeja..
-A to je Supermen.
-Ne, to je Savo Bačić.
nije tesko bit bolji od Prometeja ali mi se cini da je daleko i od toga. drugi dio trejlera i ovaj stil fotografije = shit.
ova mala je bila fina u Fantastic Breasts. odje se raspada.
Super su ti spojleri
Sate sate sate
@ivanr
u film i u crtani gamora i nebula su sestre, tanos im je otac. ovo za star lorda mislim da si pomijesao nesto.
1993-2020
Nesto mi je promaklo u stripovima onda, ja sam ubijedjen bio da mu je Tanos stari..
Nije spojler, ispade moj trip na kraju. A tip se je*eno pojavljuje u traileru, cak je i creditovan, ne znam sto je u mojoj recenici moglo da bude spoiler
Edit: A zar nije Nebuli stric ili nesto tako? Ili sam i to pomijesaoCini mi se da joj je u Infinity gauntlet bio stric..
-A to je Supermen.
-Ne, to je Savo Bačić.
The things you own end up owning you.
Zip it Stan Lee!!
Genijalan teaser![]()
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Ubiti, zakopati na dubini od 5m u olovnom kovčegu, posuti krečom, i zaliti betonom onoga kome je pala na pamet ideja
Mary Poppins Returns
Napraviće i remake Grinča
![]()
Last edited by Rakun; 07-03-17 at 16:14.
Ljudi ja ne znam šta očekivati od industrije koja jednostavno nema više ništa novo da prikaže. Sad se bave vaskrsnućem pokojnih filmova i žanrova.. Ne kažem da to nužno mora biti loše ali neke stvari treba ostaviti u prošlosti poput navedene Meri..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks