mogu li otkvintat mkabl jer se selim sad u martu a ugovor mi je do juna, pa kao na foru ocu da preselim prikljucak na drugu adresu, pa dje pa kako aha tamo nema jos mogucnosti, e pa pozz onda
p9lite
Samo hocu najbolje, nista to...)))
Sent from my iPhone using Tapatalk
Love, peace and respect.
Nije tema i prastajte,
Gdje su najpovoljniji TV uredjaji u CG?
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Imas u Tehno plusu dosta povoljne tv....
Najpovoljnije je u Pljevlja,kupi ga tamo i uzivaj u kablovskoj... Moj ti je savjet ne kupuj tv koji nema mogucnost ubacivanja kartice a ovima iz telemacha kazi da ces karticu,meni su 3 puta pokusali da uvale risiver,na kraju su mi dali karticu koja je 100 puta bolja od risivera.
Samsung 49k6372 misljenje?
sto je ovo pismo u uglu ekrana?
obavjestenje...idi u meni pa tamo dje su poruke.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Je l to serija sa Riz Viterspun? I nju tek odnedavno poštujem. Zakasnila sam. Jeste li uopšte puštali hbo3?
moze li mi neko reci kakav je kvalitet slike na 55inca tv-u. Uzeh ovo juce ali nijesam zadovoljan. Jos mi nijesu HD otvoreni (danas bi trebalo) pa da vidim kakvog su kvaliteta oni
Last edited by kb8; 01-03-17 at 09:02.
Odlicni su im HD kanali.
Internet-mrtav od sinoc
Tv-mrtav od jutros :nightmare:
The things you own end up owning you.
Internet sinoć nepostojeći, jutros je radio. Svaku treću noć ne radi, da poludiš.
Dosao mi je radnik iz telemacha da stavi nov resiver, ja sam mu rekao da koristim direktno preko antene tv i da mi stavi ci modul ako moze.
On je rekao da treba da stavi nesto jer ce uskoro to ukinuti ali nije znao sta da radi i otisao je.
Kako da zatrazim stavljanje CI- modula? Jel ga oni imaju uopste?
Podji do poslovnice i zatrazi da ti posalju instalatera da ti postavi Cl modul ....
Kako da se uredi lista kanala za ove digitalne i HD kanale da mi ne pocinju sa 201 ili tome slicno... hocu da napravim svoju listu i da poredam kako meni odgovara? U pitanju je samsungov tv 49k6372. I kablo ide direktno u TV bez kartica i modema.
Za cl modul je potrebno cijelih 10 sekundi da se postavi
Imaju kartice,meni su 3 puta pokusali da uvale risiver koji je 10 puta gori od kartice
Je li moguće da od CI modula malo uspori rad tv-a? Nešto mi se čini da treba cijela vječnost da okrenem kanal.
Meni po tri sekunde od stiskanja dugmeta do paljenja/gašenja televizora.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks