Naštelovan zbog drifta ?![]()
Naginje se na desnu stranu cak i kad je parkiran.
TAKUMI
Naštelovan zbog drifta ?![]()
Ili mozda ribe nisu bile dostupne sinoc pa ga je izbacao u nesvijes'
U karter? Pa ne vraća nazad pri većoj G, kao Hondi?
Mašala, od 404 strane, Bizbi vam je namak'o 300! Može li malo manje spama, pogotovo ovih koji Biznismenu dijele lekcije.....imate rep+ i rep- pa time izražavajte zadovoljstvo i nezadovoljstvo, nemam namjeru branit Biznismenu da piše da bi se vas nekoliko osjećalo dobro! Ako mislite da je ovdje nešto off, samo mi javite na pm i svi koji su u off će biti kažnjeni, postovi obrisani....iskreno, ne znam tačno što bi na ovoj temi trebalo da pišete, osim da razmjenjujete mišljenja oko vaših automobila, ličnih i omiljenih, ili onih manje omiljenih....pošto sam ovdje samo proceduralno, pomozite ali ne tako što tražite da se Biznismen banuje jer se vama ne dopada! Konkretno dokaze za spam...pogledala sam poslednjih desetak strana i ne vidim da je on spamovao više nego bilo ko drugi...na njegov jedan post, vas deset piše spam odgovore....meni je najlakše da obrišem poslednjih 100 strana, a je li to rješenje? Na pm mi napišite što vas tišti, šta je tema, što je off sve ću pročitati i uvažiti pogotovo od vas koji ste stalno na ovome pdf, Fabia, BiTrate, Jokac, Stefke, E_K_V i td i td...
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Special edition...
![]()
Vrhunac neukusa
![]()
Fino se igrajte.znaš li kako ga bačih u centar dje je nekad pumpa bila za 360c jer je blicalo zuto na semafor a bile su tu i neke djevojke malo su se prepale bile.
Hvala - ovo mi mnogo znači.
---------------
Najviše mi se svidja (rupa) ispod krova prolaz da hladi motor.
free photo hosting
Je li ovo Acimica?
Jeste....
- Ne svidja mi se kod zadnjeg spojlera - stavljen je karbon da drzi spojler ali onaj obicni karbon. ?
A sva je ispucala od kita. Ako neko pođe da je pogleda nek pogleda liniju od fara lijevog skoro do kraja ruba, zadnji branik kao da je valjkom farban, dno branika zadnjeg neko je lopatom kit bačao pa nije imao špatlu no cipelom ravnao....
Piše na ovu tablu pored auta da ima 200KS i da je max brzina 240km/h čini mi se. Motor ne sumnjam vidi se da je dorađen, al ova šasija ne bi izdržala ni 100km/h no bi se raspale ove plastike....
Motor je iz bmw-a rr1000, i ima taman nekih 200ks. Sasija je ozbiljna, skoljka je nebitna. Od fice ima samo far![]()
Huracan Performante, novi gazda Ringa. Ako koga zanima![]()
Kad neće Bizbi da dovede čađavicu moramo ovako da zaprašujemo komarce...
![]()
Weistec - kako dobro rade ove Mercedese ovo nije istina.
Sva moguca kola je opeglao pocev od McLaren-a pa do F12......
Diglo me ovo sad ojdoh kroz grad - jos malo pa ce medjusmjena u skolama pa da ga stisnem 2-3x
Gledam sinoc prodaje lik 2011 Mazdu 6 sa 48000 km. Bez tacke. 10000. Zovem ga, vidim klinac neki, kaze motherfucker is tip top. Ima jednu tackicu na zadnji stop i jos manju tackicu na desni far. I to je to? To je to. Veli ima jedan kupac, vjerovatno ce ga uzet sjutra. Idem sa njim u 1 da izvadimo listing kilometraze. Ako on slucajno odustane zovem te.
Reko' tebra, ako je auto bez greske i tacke osim te dvije, dolazim ti sad sa 10000. Veli ne mogu. OK.
Zove me danas, veli ovaj je odustao pa mozes da dodjes kod Bazara. I na putu do tamo, kod profesorske na semafore, cigo veli 10 centi kume, i posto nisam imao ispod 1 eura ajde neka ga...kaze auto ti je tip tip, samo folije žute da mu nabacis, izgledao bi top.
Dobro, idem ja kod Bazara, parkiram auto, evo ga Mazda. Na 10 metara od nje vidim da je ulupljena na dva mjesta. Dodjem tamo, pazi sad, hauba je ulupljena i blatobrani vise po 7-8 mm, prednji far slomljen i branik samo sto nije ispao, vrata udarena, zadnji stop slomljen i pun vode, fali tepih oko tocka, branici izgrebani. Unutra, volan oguljen potpuno, rucica od mjenjaca nema 2-3 mm, kroviste sjebano cigarima...na to evo ga neki bracni par dosli da vide, naravno odustali posle 2 min. Kod brave stoji najla, pise 2013 radjen servis na 40000.
Kazem tipu da mu je auto kanta, i da ga ne bih uzeo ni za dzabe. Veli on nisi ti ozbiljan kupac. Znaci sinoc sam pricao na telefon 8 minuta, danas sam izasao s posla, vozio od Atlasa do Bazara i nazad, i opet nisam ozbiljan kupac?
I pitam ga, kako je moguce da je auto od 2011 do 2013 presao 40000 a onda od 2013 do 2017 samo 8000? Veli ja ti garantujem...sto garantujes kad su volan i rucica pohabani do kraja, sicevi izlizani...? Cao. Cao.
Sad ne znam sto da radim, zute folije su mi malo...ne znam. Sto vi mislite?
TAKUMI
http://www.kolektiv.me/87985/da-li-z...strument-tabli
ja ovo nemamniti sam imao na bilo koje auto do sad
![]()
Mislis li da su Alfa i Renol bar jednom pokusali olaksavat zivot vozacima?
Japanci i koreanci imaju a poceli su i ostali.
TAKUMI
Onda ti je crijevo od pumpe okrenuto na stranu poklopca![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks