Која је пизда ова Кончита Маровић.Надам се да надлежни на челу са министром Пажином, којег сматрам врло квалитетним кадром, неће подлећи, јер би то био тежак пораз Државе.
😂😂😂😂😂😂
Која је пизда ова Кончита Маровић.Надам се да надлежни на челу са министром Пажином, којег сматрам врло квалитетним кадром, неће подлећи, јер би то био тежак пораз Државе.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Pa ja da sam pokrao tolike milione potpisao bi godinu robije, jos bi ih 6 mjeseci castio.
A ne bijezat ko pi...a
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
sto ce mu ucinjet.....vidis da je srbija majka ponovo primila u svoj zagrljaj izbjeglice....
Pa e nadamo se da nece zakazati nadlezni koji inace rade odlican posao da su se ovi pokenjali u Budvu. Opustosili je i sad idu na neko bolje mjesto a vi Crnogorci nemate dje no u pustos.
hahaha sa ovom kosicom i nadimkom koncita tesko bi i meleoni pomogli,otresli bi ga ko pamelu anderson...
Mozes li mi opisati psiholoske razloge za ovo(jer logickih bas i nema).
Uzeo si milione(jedan nebitno), vracas neku sicu, nekretnine su uglavnom netaknute, dobio si blagu kaznu i na kraju mozes i od te kazne da se izvuces kucnim pritvorom.
Zasto bi isao u zatvor? Da te neko ne bi nazvao pizdom?
Ovako je trebalo biti, ali...
Filozofski govor na kraju bas kao da je tata pisao![]()
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Evo jos malo na temu javnog duga https://cdm.me/ekonomija/mapa-koliko...emlje-regiona/
Razumijem ja sve, cak i mislim a nadam se da nije sve ovo i dogovoreno u naprijed.
Ja kazem da je meni uzet tolike pare ne bi se bunio oko godinu robije.
A da je pizda jeste.
A ako je osudjen za prevaru zar ne bi trebalo da mu se imovina proceslja od pocetka?
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Zasto bi ih oduzeli. Za vecinu, osim Gugija, nije nikada dokazano da su pribavili licnu korist iz svih poslova.
Tako da to dodje pogresno usmjerena ljutnja. Na SDT je bilo da to dokaze. Pricao je o stotinama miliona stete, nepobitnim dokazima.... A svi znamo kako se zavrsilo. Jos godinama ce budvani placati lose odluke kao ono sa bioskopom. Jos ce se pojaviti takvih ugovora.
I sad prave amaterske greske iz "gladi". Napravice trule kompromise, kao Smokvica, jer grad je u poziciji beskucnika
Taman ka da mi je neko čitao misli.Ekipa hoštaplera i jednih i drugih
https://www.cdm.me/ekonomija/narodni...-iznad-naroda/
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Senzacionalisticki tekst, koji se bazira na ispravnoj premisi, ali se kasnije lijepo otvorio gdje cilja u stvari, i kao ko je problem za ekonomsko stanje.
Sad ispada da je opozicija kriva, kao da su oni predlagali zakone, plus da je ocigledno jedini posao poslanika da sjedi u skupstini
Nikada mi nije bilo jasno kako je ovo uspjelo da se proda narodu
Sent from my iPhone using Tapatalk
To ne mijenja činjenicu da su pozicija i opozicija hoštapleri koji prvo gledaju svoje dupe da podmire pa za narod što ostane, a ni to sjedenje u skupštini im nešto ne ide pošto jedna polovina bojkotuje a druga se samo pojavi u parlamentu da digne ruku,pa sad koji su zakon predlagali ili nisu ne znam ali znam da su jednoglasno i nasmijano usvajali svaki zakon i akt koji je je povećavao njihove benificije kao poslanika.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Vidjeh medojevica danas ulicom slobode pici.
Ljudi coek ima 150kg sigurno. Od struka dolje se zdundao mislim da na normalnu stolicu ne moze sjesti.
Imao sam nagon da ga pljunem ali je bio na suprotnoj strani ulice.
Jedva cekam sad ove proteste majki opet da mu kazem ds je *****
#pravdazaMaike
One Ring to Rule them all...
Dobro je kad nije onoga Micunovica bilo u blizini![]()
![]()
![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Kako se koji pješački ne nađe tudijen đe... ovako ostade ka iz onog vica o medu i zeku
https://www.cdm.me/politika/darmanov...a-vodi-do-gru/
Ministar je krenuo djonom na ruje, znači da smo dobili zeleno svijetlo..
PRIVEDEN DRŽAVNOM TUŽIOCU
U kući Baranina našli 50 gr marihuane: Osumnjičen da se bavio uličnom prodajom droge
http://www.vijesti.me/vijesti/u-kuci-baranina-nasli-50-gr-marihuane-osumnjicen-da-se-bavio-ulicnom-prodajom-droge-926519
više će ovaj odležat nego Marović
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks